ФЕРМАТА 2 - тема 3

• 70 255
  • 794
  •   1
Отговори
# 690
  • somewhere near the sea
Краси беше близък с Финци и Макето, но мисля, че фермер ще е Джула. Тя пък ще сложи Финци и Мара ратаи, а дуелът ще е женски- между Мара и Силвия. Силвия ще отпадне.

# 691
  • Вестерос
Юла няма да сложи Финци, а Стойо за ратай. Мара ще е жената 1000%

# 692
  • София
Аз смятам, че Силвия ще е фермер. Нали Краси каза, че ще продължи традицията или нещо такова, пък тя не е била фермер. Стоян и Мара са сигурни ратаи, без значение кой ще е фермер май.

# 693
Стоян - черната нинджа. Mr. Green Заслужено си победи.
И Краси тръгна добре, но не запази концентрация.
Който и да е фермер (Финци или Силвия според мен), Мария ще е женския ратай и ще ходи на дуел. Rolling Eyes

# 694
Стоян и Мария ратаи и женски двубой, така го виждам и аз, без значение кой от задругата ще е фермер, но мож'да не съм права.

Също не виждам схемаджийство при Стоян, а още по-малко от типа на Митко полицая, нищо общо. Да, опита се да вкара плоска интрига, като каже на Финци да се готви, уж че Краси няма да е подготвен за дуел, но и двамата мъже са си давали ясна сметка, че са потенциални дуелисти (надявам се, иначе би било наивно) и това му е цялата велика схема на Стоян. Не съм го видяла да се слага на някого, както Митко миналата година обиколи всеки един, на всеки беше приятел, говореше едни мъдрости, а на дуелите само дето не се осакати трайно, едвам издрапваше.
И аз не се кефя на Стоян 100%, нито на Финци 100%, но са си за финал на фона на останалите, а от жените... ах, мъко моя, хич не ща Макето на финала, предпочитам Галя в някакъв момент. Simple Smile

# 695
И аз се чудя кой ли ще избере Краси за фермер  newsm78 Едва ли ще е пак Нико, а Юла или Силвия ако станат, ще ми се повдигне  Sick
Щом предстои последен дуел, как ще отпаднат останалите двама? Защото сега са 7, нали така  Rolling Eyes
Тифани,
Скрит текст:
ако наистина дуела е между Мара и Юлияна и Юлияна победи още веднъж, ще е мега гадно, не искам да й гледам пак самодоволната физиономия  Sick Дано ако пада Мара поне да е от някой друг  Rolling Eyes

# 696
  • Вестерос
Джине, такъв беше спойлера  #Cussing out
Скрит текст:
Което също става, ако Силва е фермер, тогава

Мара няма как да я избере нея и ще избере Макето

# 697
Аз за спойлера си спомням само, че
Скрит текст:
Мара е отпаднала, не и че ще на дуел точно с Юлияна  newsm78
Пропуснала съм нещо  Rolling Eyes

# 698
  • София
Аз за спойлера си спомням само, че
Скрит текст:
Мара е отпаднала, не и че ще на дуел точно с Юлияна  newsm78
Пропуснала съм нещо  Rolling Eyes

Тифани е права за спойлера, точно такъв беше.  Peace

# 699
Направо си казвам - не харесвам Стоян. Работлив е, упорит е, преодолял е страшна травма и издържа семейството си , но има в него една злоба, чувства се недооценен и си го връща на умните и веселите. След вчерашния дуел разбрах и какво не ми харесва в него - не е смирен (като Райно) и наистина е "фалшив герой". Натърти ми ушите с "посвещавам на селяните от Бъта, на семейството"...защо забравяте какво каза Нико (харесвате ли го или не, по-добре познава Стойо). Декларира едно , пози на герой, а като допре до действие се снишава.
А най-много не ми харесва, че избра Краси ( не защото му симпатизирах), а защото са неизмерими по сила и опит. Истинския опонент на Стоян е Финци , но се уплаши и сега се хвали с три победи. И кого толкова победи ? Михо, Дии и Краси му се опъна повече. Момче на 24 г !!!!
Успех на Краси във всичко! Видяхте ли какви хубави впечатления остави във участниците?
А Стоян радва ли се на уважението им? Не. И не е само заради неистовото си желание да спечели, а заради кофти характера си. Те живеят с него, познават го по-добре от нас. Този ще прецака всеки и ще се оправдава със семейството.
Предполагам, че ако се стигне до участие на фермерите в гласуването за наградата , повечето ще застанат зад Финци.
И той не заслужава много , ама като няма друг Joy В Бг жена или младеж никога няма да спечелят.
Финци е плямпало, доколкото разбрах и фурната не е негова, а на брата на 1-вата жена с който още работят. Но в него има доброта , ако му изтърпиш глупавите шеги , може и да се разбереш с него.
Ако Краси посочи Силвия, ще е пълен шемет и дуела ще е мъжки , за да не заплаши макето.
Залагам на фермер Финци , женски дуел и се чудя какво ще ги правят толкова народ на финала? newsm78

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 11:30 от Tary

# 700
  • Вестерос
Не слушате, казаха, че ще има полуфинал, някаква игра ще им направят и който бие, първите трима са на финала сигурно

# 701
Tiffany Aching, благодаря , наистина не съм го чула Embarassed
Вече си представях 6 изкуствени крави на сцената и щуращи се с ведра фермери  Joy

# 702
 Tary, напълно подкрепям Peace
Много се надявах Краси да продължи, въпреки спойлерите ooooh!

# 703
И аз не харесвам Стоян, и според мен е популист, някак си неискрен ми е.
А с посвещаването на семейство и съселяни, с молбите пред иконата, точно като за пред камера му се получава.
Сигурно работи много, силен е, умее много неща, но явно има трудности с общуването. А и аз харесвам хора дето са малко над нещата, а не така вторачени в наградата.

# 704
Финци не е по-добър от Краси според мен, а на балите със сигурност щеше да се провали.

Няма друг толкова мотивиран играч като Стоян, така че победата ще му е напълно заслужена  Peace

Общи условия

Активация на акаунт