Зима на вратата чука, а в ръцете ОКТОМВРИйче гука!- 1 тема

• 30 882
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Нашето кошче за кола е на Макси Кози, има си някаква вградена ергономична подплънка уж. Ползваме си го през уикенда, като обикаляме с мъжа ми и малкия през уикенда. Аз не съм шофьор и през седмицата се ограничавам с пешеходни разходки в квартала.
Ергономична раница нямаме, но тъй като обичаме да ходим на планина и мислим догодина да го взимаме с нас малкия, та сигурно ще е полезно да вземем. Има време дотогава. За момента ще се ограничим с кенгуруто.

# 346
  • Пловдив
Кристи, ще чакам отзиви като започнеш да я ползваш.Може ли да пишеш каква е? Те някои ги дават от 3месеца минимум, но с нашите тупарлачета може и по-рано да стане.
Ели, на Макси Кози от колко до колко килограма е вашето? Аз мисля от 9 до 18 или 25кг да вземем, че били по-надеждни от тези с големия диапазон 9-36кг. За нашия си трябва раница, защото има лека дисплазия на едното краче, и е добре да е с по-голям разкрач, а кенгурата са тесни отдолу и нямат същия ефект.
Нашия сега е към 6кг, тъкмо като пукне пролет ще е готов за столчето и вместо да товаря и разтоварвам количката в колата, го мятам в раницата и отиваме някъде на разходка, такъв ми е плана Party

# 347
Гери, cybex е. От 3 до 18 кг.

# 348
Инерлайн, мерси за отговора. Да, ако вдигне температура, разбирам го това да не се къпе, иначе не знам, не ми се вижда логично.
Аз имам Ерго бейби и си го ползвам, доволна съм. За новородени има допълнителна част.

# 349
Гери, мисля че нашето е 0-9кг. Даде ни го кумата ми, защото вече е малко за тяхното дете. Догодина ще трябва да взимаме по-голямо и ние, но не съм ги проучвала още.

# 350
Кошницата ни е cybex cloud, ползвам я доста често. Карам баткото на детска, на разходка до някои съседен град. Не ми изглежда да е неудобно. Имам и от батко столче, което май е 0-18кг. На него доста бързо му умаля, уж го дават до 4г.
Раничка си взех на ерго бейби. Ползвала съм я няколко пъти, с частта за новородено. Пише, че тя е до 5,5кг, но ми се струва малка още да я слагам без нея. Другата седмица сме на ортопед и ще питам.

# 351
Благодаря за отговорите, вече и аз ще си го слагам по-често в него и няма да се разнасяме с коша от количката.

Иначе относно хапването и моят не пуска шишето, докато не изпразни съдържимото, пък било то и 200 мл. имам чувството. Така че, случка да е бутал шише досега не съм имала 😁 Което пък докарва понякога сериозно повръщане.
Нас пак ни хванаха коликите...и днес няма да се спи... дано поне тук имам компания 😁😁😁

# 352
Ние заспахме преди 15мин, то не беше люшкане,масажи,пускане на сешоара, нищоооо не помогна, добре че заспа,не знам, май съм на прага на лудоста,ще се разбере.

# 353
Оле, аз не съм се разписвала още в темата   Mr. Green само ви шпионирам!
Ние я возим в коша за новородено, има си колани и катарами за коланите на колата, а иначе имаме и столче за кола, което се води от 0-18 на чико, но още не съм я слагала там. До преди няколко дни на шезлонга ми се струваше сгъната пък какво остава за столче, е, по Коледа може да го пробвам, тя ще е на 3 месеца, но пак няма смисъл, защото коша заема две седалки в колата и няма да има място за мен.
Аз да се похваля, тихичко, че днес седя в шезлонга и си игра кротко с играчки и дрънкалки, дори им се усмихваше. Точно така си предствях бебетата, хич нямах идея, че може да реве и пищи по всяко време на денонощието. Здраве да е, важното е бързо да й се нормализира коремчето и да е спокойна отново.
Едит:
За ергномичните раници и аз искам да се включа. Ще ни подарят Исара, а в описанието й пише, че е подходяща от 4 седмици нагоре. Е, то ще е след няколко дни и тя ще почне третия месец, та, чудех се дали са подходящи за носене на мъничетата ни вече?
За туризъм ни подариха раница-седалка на дойтер  и направо нямам търпение да дойде пролетта и да се разходим из чукарите. Цяла година не съм ходила на планина и много ми липсва.
За пътуването, ние Патето го разкарваме от 5-тия ден, няколко пъти се прибирахме в София и дори стигнахме до село за две нощувки. Мислим зимата да ходим и на ски, ама да видим.
На колко седмици, като станат бебоците се водят на ортопед?
Страх ме е да почвам да чета за ваксините, но според вас кое е основно и водещо при поставянето им? По една ваксина на ден/седмица, по няколко наведнъж или знам ли?! Могат ли в една инжекция да сложат повече от една ваксина? След няколко дни сме на консултация и не знам дори какви въпроси да задам на педиатърката  newsm78

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 00:19 от Pure_nature

# 354
Ние заспахме преди 15мин, то не беше люшкане,масажи,пускане на сешоара, нищоооо не помогна, добре че заспа,не знам, май съм на прага на лудоста,ще се разбере.
Моето Пате няколко дни под ред заспиваше на хард техно и габба, обичайните сешоар и гушкане не помагаха! Та слушайки си мислех за партитата и как в нито един момент тогава не съм си се представяла с бебе, а онзи ден ми се приходи на парти  Mr. Green

# 355
Така, нахраних детето в полузаспало състояние и аз, и той. Дано до 4ч да има мир, че душата ми спи.

# 356
Аз оставих любимия да храни бебето, докато аз поръчах дрешки. Черен петък в HM Grinning

# 357

И аз съм така.... при мен нишо няма ефект освен използването на цицата ми за залъгалка.... и уж заспива и само да го дръпна и се почва едно пищене от 2 часа ми е увиснал на гърдата .... вече не знам какво да правя. През деня също не спа и се надявах, че ще изморен и ще  спи... но уви.

# 358
Така, нахраних детето в полузаспало състояние и аз, и той. Дано до 4ч да има мир, че душата ми спи.

Лека нощ и сладки сънища... дано поспите.

# 359
Имам заглавие за следващите 647383теми- Нощта, деня смени, а октомврийчето не спи. Или поне моето. От 23 за трети път се буди да яде, дано този път поспи повече.

И на мен ми изглежда неудобна кошницита за кола. С пег перего сме и мншго се свлича, имам чувството че нещо не правя като хората.

Ергшномична раница ще си взема, но човекът от Рошаво ме посъветва сега в слинг и след 5,5кг ще му взема Боба сигурно. А вчера му поръчех слинг с 8лв намаление хахахах, голяма промоция!

И аз вчера се чудех как е възможно да не се събудиш от дерящо се бебе на 5см от главата ти, ама явно може.

Общи условия

Активация на акаунт