♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 48

• 57 454
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Това предполагам трябва да са "нощни" снимки в дома на Дефне hahaha hahaha

И айде, съмна се  Joy Joy

# 31

Тази рокля на  ЕММY е била, а ние - с пеньоар била Елчин! ooooh! ooooh!

# 32

Тази рокля на  ЕММY е била, а ние - с пеньоар била Елчин! ooooh! ooooh!

Като не разбираме от мода Flutter

Май миналата седмица по това време имаше фрагман Sick

и  един смехуран

# 33
Толкова са хубави, такава чиста емоция пресъздават, че виждаш на екрана една прекрасна влюбена двойка! lovekiss lovekiss

# 34
Искрено и лично по мъжки Thinking- част Първа Peace

Скрит текст:

- Йомер, как е Дефне в кухнята?
- Не знам, готви добре , но руло Стефани и черешов пай са и кулинарните предизвикателства... Като седна на масата първо питам кое какво е... Седа ханъм предполагам , че е перфекционист пред печката...
- Ами може да се каже... тя се понаучи да готви...Сега трябва да се науча и да ям сготвеното от нея...

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 19:42 от Slawena

# 35
  • Враца
doh Дафина и Йомко можели да излязат извън къщите си и да прекарат малко време заедно  Rolling Eyes Не може да бъде - Мерич нещо се е объркала - двамата на пазар заедно  ooooh! Mr. Green Mr. Green
Иначе са големи сладури  Heart Eyes

Анджи, не така де! Марич все бяга от стериотипи , дано и тук не се подхлъзне! Naughty
Аз така го мисля, защото много им станаха хубавите и приятни моменти и много се отпуснахме в мечти  ooooh! Струва ми се, че Мерич скоро ще ни склати Wink Mr. Green

# 36
Искрено и лично по мъжки Thinking- част Първа Peace

Скрит текст:

- Йомер, как е Дефне в кухнята?
- Не знам, готви добре , но руло Стефани и черешов пай са и кулинарните шедьоври... Като седна на масата първо питам кое какво е... Седа предполагам , че е перфекционист.
- Ами да, тя се понаучи да готви...Сега трябва да се науча и да ям сготвеното от нея...

Slawena, Heart Eyes   hahaha hahaha

Фраг йок!  Crossing Arms Повториха стария! Cry

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 19:54 от alex_94

# 37
# 38
И кратка беше радостта ни. Първо ни зарадва Мерич, после пак нещо лошо се случва. Ясно е, че няма да има кой знае какъв ефект разговора на Памир със семейство Топал.
Може би Йомер ще си спомни нещо, може би от Италия. Той разказа на Синан за алкохол и жени, но може да има и нещо друго. Прилича на преследване с коли, но при Мерич нищо не е ясно, всеки път различни хапове пие и нищо не може да е сигурно. Ще чакаме петък.

# 39
  • Враца
Йомер да не катастрофира  Rolling Eyes  ако се е качил на колата в това състояние  Rolling Eyes

Но пък ще си имаме пак асансьор  Heart Eyes

# 40
В дома на Йомер са и Синан и Неджми, но на дивана се виждат Неро и дядото. При рускините има инфо, че в инстаграм имало снимка на Дефне в болница и Йомер до нея. Може да е усетил какво ще се случи. Ако е истина разбира се. Ако се окаже истина и това, че Дефне щяла да загуби паметта си и Памир да го играе влюбен в нея, значи Мерич е много зле.

# 41
  • Враца
В дома на Йомер са и Синан и Неджми, но на дивана се виждат Неро и дядото. При рускините има инфо, че в инстаграм имало снимка на Дефне в болница и Йомер до нея. Може да е усетил какво ще се случи. Ако е истина разбира се. Ако се окаже истина и това, че Дефне щяла да загуби паметта си и Памир да го играе влюбен в нея, значи Мерич е много зле.
smile3505 smile3505

Много хубаво, не е на хубаво  ooooh! А тя ни отпусна  две-три хубави серии, а тази изглежда ще е кулминацията  Sad

# 42
Ау, има фраг който ни метна пак на върбите Mr. Green, ами в петък ще стане най ясно какво се случва

Ако Мера развие този сценарий може и да вдигне рейтинга с някоя и друга стотна, комшийките обичат сополиви драми, но Slawena не... както има епизоди които не сам гледала, така може и тези да пропусна

Вай бе , Йомер му става нещо- спомен... стара травма, реалност .... аааа стига Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 21:05 от Slawena

# 43

Струва ми се , че някой преследва Йомер ? newsm78

# 44

Струва ми се , че някой преследва Йомер ? newsm78

Да не е уважил любимата му в Италия и сега да търси вендета, макар при Мера совите не са това коета са Crazy

Общи условия

Активация на акаунт