♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 48

• 59 197
  • 738
  •   1
Отговори
# 405

Ей на това му казвам аз супер снимка  Crazy Crazy

Скрит текст:

ПП: Снощи преди сън точно за такава снимка си мечтаех  hahaha и сутринта хоп- изненада  Crazy Crazy

Tempi,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes направо изби рибата тази снимка!

Довечера да си легнеш по-рано, та да имаш време да мечтаеш и за едно ЕЛБАР-че! Laughing

И без това си готова с прогнозата, без тест за бременност! Hug Hug  

Днес какви колажи ще има... просто не мога да си ги представя!  Rolling Eyes

Та, добро утро и хубава седмица, момичета! bouquet

П.П. Не мога да й се нарадвам на тази снимка! Рускините пишат, че я дължим на майката на малкия сладур , която обещала на феновете негова снимка с Елчин и Баръш. А Салих за алиби присъства. Wink..
Кака сигурно  ще се гътне от яд!  Twisted Evil
Е това е реклама , не като нейните щуротии! Joy

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 09:55 от alex_94

# 406
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug
Добро утро  Heart Eyes  Hug

Ей на това му казвам аз супер снимка  Crazy Crazy

Скрит текст:

ПП: Снощи преди сън точно за такава снимка си мечтаех  hahaha и сутринта хоп- изненада  Crazy Crazy

Охх имало и още  Twisted Evil Twisted Evil

аххх и кафе не ми трябва при такава красота за очите ми  Crazy Crazy Crazy
Боре как го е гушнал  Heart Eyes Heart Eyes малкия сладур  txtloves txtloves
Темпиджим  Hug Heart Eyes по-честичко си мечтай за за такива снимки и не само такива  Wink Mr. Green

# 407
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Среднощно Селям Алейкум Hug

Имам няколко въпроса към момичетата, които гледат Кара Севда Hug

1. Мислите ли, че Мюжгян Козджуолу ще се събуди?
2. Тарък сам ли е обесил Озан или просто го е сложил на бесилото след като е бил мъртъв?
3. Кога Кемал ще разбере, че Дениз е негова дъщеря?
Нежност,  Hug
Аз мисля, че Мюжган ще я събудят - не случайно все още е на екран, не случайно се разбра, че нарочно е поддържана в това състояние. Мисля, че Емир ще направи всичко възможно това да се случи  Thinking
За Тарък не съм в нищо убедена - тъкмо започна да си мисля, че в човека настъпва някаква промяна, в следващия миг се оказва, че е затънал още по-дълбоко в блатото. Но все си мисля, че е сложил в примката вече мъртвия Озан, струва ми се, че не е способен на убийство. И освен това си мисля, че Кемал ще успее да "върне" брат си - полека и с много любов, докато Зезе - кауза пердута  ooooh! - нали тя каза на Емир, че е готова на всичко - даже да застане срещу брат си, за да е с него (само да не дойде най-големия удар за Кемал от тук ooooh!)

Кемал и Дениз - Кемал скоро няма да разбере. Мислех, че ще използват дневника затова, но се оказа друго  Crossing Arms Кемал тепърва има да си пати от сестричката Асу.  Дори съм убедена, че тази змия ще посегне на Дениз, ще я използва в своя полза по някакъв начин. Кемал беше категоричен, че не иска и не трябва да намесват бебето във всичко случващо се - не случайно бяха подхвърлени тези негови думи - мисля, че сега ще противопоставят нечие друго безскрупулно отношение  - въпрос на време е  ooooh! Първо трябва да стане от Кара по Кара, преди да се появи светлинка.
Даже имам едно Кара предположение  ooooh!
Спомням си, че с теб коментирахме много отдавна смърт на главен герой и ти беше убедена, дори и сега си убедена - сигурна съм, тааа ... май започвам да си мисля и аз нещо такова, и то за Нихан  ooooh!  и предполагам - за Дениз - че след това Кемал ще разбере, че му е дъщеря (това все по дълбоко ми за загнездва с съзнанието ooooh!)

Скрит текст:
Добро утро  Heart Eyes  Hug

Ей на това му казвам аз супер снимка  Crazy Crazy

Скрит текст:

ПП: Снощи преди сън точно за такава снимка си мечтаех  hahaha и сутринта хоп- изненада  Crazy Crazy
Охх имало и още  Twisted Evil Twisted Evil

Да й имам халатчето на Дафинка   Joy Laughing Laughing

А с другата снимка, с "бебо", нарочно ли ни дразнят  newsm78 Mr. Green

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 10:04 от mama_an_ji

# 408
Знам си аз как да ви събудя  Twisted Evil Вчера електрошок / не искам и да се сещам за онова чудо  ooooh!/, че в неделя трудно се става, а днес сладко сладко начало на седмицата  Heart Eyes Heart Eyes

# 409
Здравейте!

Първо пих една студена вода и после влизам в темата, а то съм имала нужда или по скоро Темпи ни е сервирала мляко с кафе и една бисквитка къдрава към тях. Wink

Аз ли не разбирам, но кога кака не е близо до Боре той изглежда толкова усмихнат и щастлив, явно меймата енергия и тъмна аура  му влияят зле- енергиен вампир е любимата  newsm78

# 410
Знам си аз как да ви събудя  Twisted Evil Вчера електрошок / не искам и да се сещам за онова чудо  ooooh!/, че в неделя трудно се става, а днес сладко сладко начало на седмицата  Heart Eyes Heart Eyes

май си имаш още един любимец, а  newsm47

# 411
Скрит текст:
Здравейте!

Първо пих една студена вода и после влизам в темата, а то съм имала нужда или по скоро Темпи ни е сервирала мляко с кафе и една бисквитка къдрава към тях. Wink
Аз ли не разбирам, но кога кака не е близо до Боре той изглежда толкова усмихнат и щастлив, явно меймата енергия и тъмна аура  му влияят зле- енергиен вампир е любимата  newsm78

Славенче   Hug Heart Eyes такава ще да е  newsm08 newsm48

# 412
Котенце не се заблуждавай  Naughty Това че долу горе съм започнала да харесвам Сечкин не означава, че ми е любимец, още по-малко пък героя му  Whistling Whistling

# 413
Котенце не се заблуждавай  Naughty Това че долу горе съм започнала да харесвам Сечкин не означава, че ми е любимец, още по-малко пък героя му  Whistling Whistling

за Памир дори не съм си и помислила бе татлъм  Naughty, аз си го харесвам Сечо като актьор, ама виж за Памко не мога още да го кажа  Thinking интересен е образът му ама не знам Мера накъде ще го завърти  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 414
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Нежи, и аз мисля като Мама Анджи - само последните редове не искам даже  да ги мисля, не ща чак толкоз кара. Стигат ми наличните кара моменти и преживявания, айде нема нужда от повече.

Изгледах снощи Ашка - ми не беше лоша серията. Особено ми хареса сцената, в която Дефне трябваше да го убеждава, а той трябваше да се прави на ядосан. Хареса ми как тя го напътстваше, защото по-добре от него знае как изглежда ядосан Joy. Беше свежо хрумване, допадна ми.
Единствено вдетиняването на Нериман не ми допадна - намирам го глупаво, недотам мотивирано и не ми хареса. И като изпълнение беше изкуствено и несполучливо.  Само Мине беше готина като си връщаше за отношението, което е търпяла толкова години Joy. Обаче не обича резене Joy Joy.
А, да - и Йомер побойник беше голяма изненада за мен. Някак не подозираш толкова много прикрита агресия в образа му - как настървено налагаше с юмруци съборения на земята "враг".

Героят на Сечкин се оказа нелош човек. Радвам се, защото още в началото имах такова усещане за него, а после ми се стори, че съм се излъгала, но, слава богу, добро е момчето. Само че не му провървя в любовта - влюби се баш в любимата на най-най-най-страхотния пич  - сеньор, крал и въобще топ ъф дъ топ. Никви шансове за Памир, ще си ближе кротко раните.

# 415
Аз не мога като вас да отпиша толкова бързо Памир - опита ми със сериалите ме е научил, че нищо не е такова, каквото изглежда, до самия край  Whistling Whistling Всичко си зависи от Мерич и нейните хапчета  ooooh! Joy
Сечкин ме спечели с благотворителността си и милото отношение към животните  Peace Възхищавам се на хора като него и останалите от екипа, които използват известността си за добри каузи, а не за да трупат пари и слава  Peace Heart Eyes

# 416
63 bolum: Класика в комедийния жанр / ако Мерич ханъм не избяга от клишето/, Исо е останал без бавачи по една или друга причина, на линия е само леля Дефне, която пък има неотложен ангажимент, който ще се окаже много по дълъг от предвиденото във фирмата и с гениалната идея бебока идва с нея в офиса, малчо се озовава сред няколко дузини кукундели. Излиза нещо непридвидимо и Исо е поверен на грижите на чичо Йомер, който пък се оказва, че ще му се наложи памперс да сменя и ествено има объркващ елемент кое къде се слага, на помощ идва чичо Синан и в крайна сметка памперса е сменен, а дребчо надава вой че е гладен и на преден план се появява чичо Кориш. Бавачката Корай пък решава да опита храната/ млякото на бебето, която се оказва вкусна и познай кой гледа гладно-жадно, кой доволно...От своя страна Кориш со отнася караницата, Исо е нахранен с боихрана доставена по нареждане на Йомер от Шукрю, който се оказва поредната за деня бавачка, но незнайно как мъника се оказва в офиса на леля Седа, забравен от Синан там, която пък повикана по спешност от Айтекин, поверява обекта на бавене на появилия се Памир и.... в крайна сметка Йомер закарва Дафа и племеник у тях, където на задната седалка уморен от емоции  спи един ангел...

# 417
63 bolum: Класика в комедийния жанр / ако Мерич ханъм не избяга от клишето/, Исо е останал без бавачи по една или друга причина, на линия е само леля Дефне, която пък има неотложен ангажимент, който ще се окаже много по дълъг от предвиденото във фирмата и с гениалната идея бебока идва с нея в офиса, малчо се озовава сред няколко дузини кукундели. Излиза нещо непридвидимо и Исо е поверен на грижите на чичо Йомер, който пък се оказва, че ще му се наложи памперс да сменя и ествено има объркващ елемент кое къде се слага, на помощ идва чичо Синан и в крайна сметка памперса е сменен, а дребчо надава вой че е гладен и на преден план се появява чичо Кориш. Бавачката Корай пък решава да опита храната/ млякото на бебето, която се оказва вкусна и познай кой гледа гладно-жадно, кой доволно...От своя страна Кориш со отнася караницата, Исо е нахранен с боихрана доставена по нареждане на Йомер от Шукрю, който се оказва поредната за деня бавачка, но незнайно как мъника се оказва в офиса на леля Седа, забравен от Синан там, която пък повикана по спешност от Айтекин, поверява обекта на бавене на появилия се Памир и.... в крайна сметка Йомер закарва Дафа и племеник у тях, където на задната седалка уморен от емоции  спи един ангел...

Славенче
  newsm10 newsm10 как няма да е уморен малкия при толкоз бавачки  hahaha hahaha hahaha

# 418
Maме Hug Светле Hug

Аз също мисля, че Мюжгян ще се събуди, но нямй да е толкова скоро колкото ми се иска ( да речем, че ще го сторят след 10-12 серии Crazy ). И най-вероятно тя ще е като кутията на Пандора Laughing  Ще разкрие доста тайни и тъмни страни на Галип.

Тарък - този човек няма оправия ooooh! Колко пъти забива нож в гърба на Кемал! ooooh! И аз предполагам, че не гой е убил Озан - щеше да е прекалено лесно да ни го разкрият толкова рано, но е способен на убийство, Маме Wink Спомни си за Карен.
Много ще ми е любопитно и каква ще е реакцията му когато разбере, че съпругата му Бану е с него по нареждане на Емир, а не по любов.

Относно Дениз Heart Eyes Възможно е в предпоследния епизод на сезона Кемал да разбере, че му е дъщеря Crazy  И няма да има достатъчно време, за да й се нарадва. Whistling
Но аз все си мисля, че Кемал ще умре на финала, а не Нихан. Whistling Силно се надявам Асу да не навреди на бухтичка Praynig

~~~

А сега съм с нови въпроси Laughing

1. Според вас Зейнеп ще забременее ли отново от Емир?
а) Ще оплете ли Хакан в мрежата си?
б) Ще остане ли вярна докрай на Емир?

2. Как виждате Асу след опита й за самоубийство - ще остави ли временно Кемал или пак ще се вкопчи в него?

3. Ще има ли щастлив край за Лейля и Айхан?

4. Ще разбере ли Зехир за "добрите намерения" на Зехра към него?

И едно поздравче Party Специални благодарности на Ренка Hug Heart Eyes за превода на песента! bouquet

Джем Караджа - "Кара Севда" Heart Eyes

Последна редакция: пн, 28 ное 2016, 12:38 от неЖност

# 419
НеЖи извинявай, че се намесвам, ама защо решихте, че някой трябва да умре накрая  newsm78 И според мен Зиза не само ще забременее, ами този път ще и роди един малък Емир  Mr. Green Ама копие на баща си, че да няма съмнение  Twisted Evil Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт