♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 48

• 59 195
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Алекс като видях фрага и аз така реагирах  Shocked май ще мирише на ябълки другия петък  Wink

Коте
Heart Eyes резон е за Мерич това да е финалната сцена! Mr. Green
Ъф корс  Whistling

# 541
Скрит текст:
                                                                                  якето не е ли същото от 40 епизод
 newsm78

Ето ги облечени!  Тя е с яке, а Йомер по риза. Naughty

Темпи, Hug няколко пъти в предишни епизоди казаха, че Йомер изобщо не е изслушал Дефне, така че според мен едва ли е имало скандал.
Той просто си е тръгнал, но е бил в ужасно състояние. Cry

Май с такова яке беше Йо в 40 еп.  Thinking ама е уважил на Дафа желанието  Crazy и спешъл фор хър е облякъл ризата в цвят каки  Mr. Green да й дойде музата hahaha hahaha

Така беше, Коте! Ама в това дизи нали имат навика да си менкат дрехите, че сега Йомко да го е дал на Дафа... Joy Joy

# 542
Нежииии Hug, къде си скъпа!!!

Кака в цял ръст!
Shocked Бива , бива , ама тая съвсем иска на прилича на Елчин!  Rolling Eyes ooooh! ooooh! ooooh!

# 543
Алексче Hug Heart Eyes  А снимка в цял ръст на Гупсе няма ли? Пустото ми любопитство Flutter

# 544
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Гупсе и всенародната любов! Close

https://www.instagram.com/p/BNaDtyHgmD_/?taken-by=gupseask

Последна редакция: вт, 29 ное 2016, 22:26 от alex_94

# 545
Алекс, бен бурадаим Hug

Алекс, Ивона Hug  Саол за снимките! bouquet

Определено не ми харесва роклЕто на Гупсе. И на Елчин от промо сезона също.

Още си чакам обаче невъзможното - обща снимка на мутлу чифтето Mr. Green

~~~

Берк, Серен, Памир няма ли ги да подкрепят Еда? Rolling Eyes

# 546
# 547

Забравяме за сънищата, явно нещо жестоко е разтърсило сеньора в Италия  ooooh!

дали тия думи на Дафето са свързани с катастрофата  Rolling Eyes ако си е спомнял някоя караница след сватбата,докато е шофирал и бум в някое дърво  ooooh!

ама пък сле грешната нощ нали Дафа ще види новия белег,не вярвам да не попита от какво е
Верко  Hug хич не е сън ама катастрофата си е била реална  Tired спонена изкара Йомер от релси  Rolling Eyes
Видя ли я твойта снаИчка  Mr. Green
не за сън бе Диме  Mr. Green
той нали сам си казва,че всеки ден си е повтарял думи,спомени и е търсел кое е било истинско и кое не  Peace
ако в тоя момент му е дошло на акъла тези думи на Дафа от фрага и да се е ядосал пак и те ти катастрофа  Crossing Arms

видях я тая... ма не ми е снаха  Naughty Сисчето ми си ми е снаха на мене  Mr. Green
а Мертьо,този пислик долен ще бъде наказан  Crossing Arms брадата попска ще му оскубя,за дето отиде на смотаната премиера  Crossing Arms

# 548
Верко  Hug хич не е сън ама катастрофата си е била реална  Tired спонена изкара Йомер от релси  Rolling Eyes
той нали сам си казва,че всеки ден си е повтарял думи,спомени и е търсел кое е било истинско и кое не  Peace
ако в тоя момент му е дошло на акъла тези думи на Дафа от фрага и да се е ядосал пак и те ти катастрофа  Crossing Arms

видях я тая... ма не ми е снаха  Naughty Сисчето ми си ми е снаха на мене  Mr. Green
а Мертьо,този пислик долен ще бъде наказан  Crossing Arms брадата попска ще му оскубя,за дето отиде на смотаната премиера  Crossing Arms
Разбрах че не е за съня  Peace
Тя Терка ти е официалнара снаха  Laughing по-хард го дръж твоя да не те излага от противниковия лагер  Mr. Green

# 549
 Hug

Коте, много се смях на твоя епизод в картинки, много точни попадения newsm10, да ти имам скуката hahaha

относно фрага, интересно какво е преживял Йомер, че така да го е разтърсило, човек със желязна психика да загуби контрол и да се стряска в съня си, не е никак добре... Колко ли време Мерич ще ни мота с тази история... А дали се носи аромат на ябълки, на мен все ми ухае на тях като видя Йомер готов за лека нощ Crazy

Гюпсе и произведение, ще видим какво е това чудо, може пък да е интересно и да има какво да се види и заимства / то и аз съм зълва Whistling/ и е нормално Баръш да е до нея в такъв момент. А и Гупата е придобила човешки вид, харесва ми като визия, само да не зее така....

Елчин нямала социален живот, е и как живее снимки за реклама и списания, снимки за сериала - денем с Боре, вечер с КитУ #Crazy ooooh!

Отивам да прегледам и темата на комшиите Mr. Green

Вери, радвам се да те засека тук bouquet

# 550

Разбрах че не е за съня  Peace
Тя Терка ти е официалнара снаха  Laughing по-хард го дръж твоя да не те излага от противниковия лагер  Mr. Green
тая вечер просто цялата но рода е под всякаква критика  hahaha hahaha

Сис изпусна Боци,аз Мертьо,Марето и тя докато види къде е Онур и той там отишъл,Ирка пък Сечо даже и не беше видяла,че е там  hahaha hahaha hahaha
ресмен резалет Joy Joy

ма тя ми е систър,снаха,етърва,аркадаш  Joy #2gunfire 4 в 1  hahaha

# 551
Ще ги стрелям яко братята  Naughty #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Сис, той Боцльо отиде и цялото внимание върху него  hahaha Съсипа й звездния миг  hahaha Та мога и лекинко да му простя  hahaha hahaha Joy Joy Ма другите 2-ма  bash bash

# 552
тая вечер просто цялата но рода е под всякаква критика  hahaha hahaha

Сис изпусна Боци,аз Мертьо,Марето и тя докато види къде е Онур и той там отишъл,Ирка пък Сечо даже и не беше видяла,че е там  hahaha hahaha hahaha
ресмен резалет Joy Joy

ма тя ми е систър,снаха,етърва,аркадаш  Joy #2gunfire 4 в 1  hahaha
Направо ги изтървахте коч компания  hahaha hahaha hahaha май Сечо най ще го отнесе  Joy Joy

# 553
Ааа Терко никва прошка  Naughty Гупата я щракнаха 2-3 пъти  Mr. Green стига й толко слава  Joy. Боци го нащракаха и зарад нея  hahaha hahaha

# 554
Hug

Коте, много се смях на твоя епизод в картинки, много точни попадения newsm10, да ти имам скуката hahaha

Славе  Hug така я трепя скуката  Mr. Green ти пиши, че аз чакам обещаното  Wink

Общи условия

Активация на акаунт