Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 55

• 73 505
  • 741
  •   1
Отговори
# 690

Айри, много сладко клипче! Явно Киво си е един много сладурски чичо/вуйчо!

# 691
АйрреHug ами на колко да е, като баща му е убит преди 30 години, а той е поне на 10 в ретроспекциите, ако не и повече. Peace

# 692
АйрреHug ами на колко да е, като баща му е убит преди 30 години, а той е поне на 10 в ретроспекциите, ако не и повече. Peace

да, съгласих се Peace

Цитат
Озет к шестой серии 💃
Мама Джесура кричащая в лицо Тахсину "Убийца", повергла всех в состояние шока. На это моментально реагирует Мехрибан и мобилизирует свои силы.
Раны матери Джесура, которые он годами пытался залечить, снова раскрылись, чем снова поселили в голову Сюхан сомнения. Ей открылись новые страницы прошлого Джесура. Они с Джесуром становятся все ближе и ближе, больше узнавая друг друга.
Решивший взять бразды правления своей жизнью, Корхан, очень удивляет таким поведением своего отца, а Джахиде этим вообще ставит в очень трудную ситуацию.
Джесур своим планом загоняет Тахсина в угол, что приводит к выпуску его когтей. Увидев другое лицо отца, Сюхан становится перед сложным выбором.
Карты в игре будут перераспределены, понимая что остается за столом неудачников, Тахсин совершает поступок который становится большим ударом для всех.

и превода Wink

https://vk.com/feed?w=wall-39664475_451631

приятна вечер Hug

# 693
Вивчо, Орси, Айре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Благодаря ви! bouquet
И аз много си я харесвам Туба с тази прическа  Peace
Прекрасни са новите снимки от 6 серия, нямам търпение!

Охо, те са им свидетели на младото семейство

Два пъти ли ще танцуват  newsm78 Този път Сю е облечена с палто ...

Готин клип от подружките  Peace
https://vk.com/kivanctuba?z=video270211024_456239018%2F2ceae249f … l_wall_-123508620
 Joy Joy Joy интересно мнение  Laughing
Цитат
Имеем сериал и разговор по нему.
Пятая серия сериала закончилась весьма интригующе, интересным получился и разговор с подругой после нее. Например, меня удивило, что подруга не знает ответа ни на один вопрос по сюжету серий.
Расскажу вам об этом подробнее, чтобы вы лучше поняли меня.
Конец пятой серии, это захватывающий апокалипсис! Мать Джесура была обнаружена Тахсином Корлудагом! Что теперь будет, чем все это завершится - только такие мысли вертелись в голове!! Вопрос от моей подруги - "Где это было"?
Что значит - где это было?! В конце концов это было и все! Женщина криком кричала во весь голос - "УБИЙЦА", во всеуслышание!
А подруга мне в ответ говорит, да нет, я не об этом. Почему у Джесура такой сильный блеск глаз? Ох как же он в голубом хорош! А эта джинсовая куртка ему очень идет!
Это не слишком? Ты мне лучше скажи, в этой серии, что было?
Смотришь сериал как сумасшедшая, уже месяц, и точно знаешь: что одел этот персонаж. А что произошло в серии не скажешь? Что сейчас сделал Тахсин Корлудаг? Тахсин Корлудаг, что сделал? Милая, где ты опять?
Смешно до боли, но реальность такова. Всепоглощающая харизма Кыванча Татлытуга, заставляет меня бежать даже от мужчин, если я заговорю с ними о сериале, что еще ждать от женщин, которые вдоль и поперек изучают только его.
И правда почему его глаза так сияют? Потому что собирается получить в жены Сюхан, что скажешь?
Что же с одеждой? Человека одевают в точности как манекена. Любовь и муза Башак Дизер, надо отдать должное, действительно отлично справляется со своей задачей. Согласна, на Кыванча Татлытуга даже если мешок одеть, он все равно будет выглядеть восхитительно, но без ревности стоит признать, что эта женщина знает свою работу.
Подготовлено для CESUR VE GUZEL|||KIVANC VE TUBA

Айре  Heart Eyes май се повтаряме, ама твоя линк не ми се отвори  hahaha
Благодаря за озета!  bouquet Вай беее, какво ни чака  #Crazy

# 694
дали ще можем да изпишем темата до четвъртък newsm78

много готино клипче Peace
/от фенка на Туба, доколкото разбрах/

Фенче Heart Eyes, карай Laughing

# 695

Чрез една съфорумка ми попаднаха едни писания за Туба, по-точно против Туба...Нямам думи за коментар. Защото там няма думи за анализ. Всичко е само силна злоба! Как може "човек" да питае такава злоба срещу човешко същество, което нито вижда, камо ли да познава!   newsm78 Ми те ли са тези, които ще дават определения за тази жена като личност и като актриса. Не помня името на този турски режисьор, който живее и твори в Италия и който лятото снима Червения Истанбул. С Халит Ергенч и Туба в главните роли. Е, че щеше ли точно нея да покани, ако беше толкова лоша актриса.

Харесвам доста турски актьори. Наистина имат много добре играещи такива. Но колкото и до се влияят от хубавата външност, ако нямаха талант дали щяха да играят! Но, когато злобата ти е двигател в живота плюеш разни влечуги, когато си отвориш... клавиатурата! Втори път няма да чета, дори и от любопитство, подобни неща.

За фрага не успях да пиша, че много ми хареса. Танцът на двамата е много чувствен!

Благодаря на всички ви, особено на Дива и Фенчето, защото поясняват кой, кой е. Че аз забравям, дори не винаги съм и разбрала.

# 696
Айре  Heart Eyes ако речеш, ще я изпишем, колко му е ?  Joy Joy Joy Joy
Готин клип  Peace

Орси  Hug не чети ... не е здравословно  Peace Ферзан Йозтепек май се казваше режисьорът  newsm78
Попаднах на нещо интересно, но честно нищо не разбрах с гугулето   newsm78
http://www.ucankus.com/detay/263004/kivanc-tatlitug-varisini-sec … cin-hemen-anlasin
Скрит текст:
• къванч татлъту.... кой ще бъде приемник на •★?..
{член} uçankus 13 декември
думата от uçankus!
известната актриса къванч татлъту изберете наследник..
най вече са известни от серията от бодрум masalı млад, това е момичето на любимата duymaz alperen, къванч татлъту и джо..
на къванч "гледам" в същото време и бъдещето на alperen duymaz, обсъди с големия си брат cemtatlıtuğ zētṓntas, поема като мениджър..
и на джем татлъту, изпълни желанието на брат си, той се договорил с alperen duymaz и веднага му отне хоуми..
в същото време, двамата братя взе решение да се връщаме към първия филм, който ще свири на alperen duymaz..
този филм ще бъде разстрелян през лятото на 2017.. където ще участват къванч татлъту ...

Слава богу, рускините са превели  bouquet
Цитат
НАСЛЕДНИК КЫВАНЧА?
Стало известно, что Кыванч Татлытуг выбрал себе наследника, который, по его мнению, будет звездой Турции в будущем. Именно про этого актёра Кыванч сказал своему менеджеру: "Немедленно договоритесь с ним". Кто же этот актёр?
По последней информации молодой актёр Алперен Дуймаз, который играет в сериале "Бодрумская сказка" и завоевавший сердца девушек, также стал любимцем Кыванча. Кыванч, который видит блестящее будущее у Альперена, попросил своего брата-менеджера Джема Татлытуга заключить с ним договор.

БУДЕТ СНЯТ ФИЛЬМ С АЛЬПЕРЕНОМ!
Джем выполнил просьбу своего брата и заключил договор с Дуймазом. Джем уже приступил к работе и, по последней информации, летом 2017 года будет снят фильм в главной роли с Киванча

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 22:13 от queen_fenka

# 697
Фенче Heart Eyes, казвам Wink
ти видя ли Чанарчо/така ли беше??/сина на Джем?

това, което разбрах, от Учанкуша, е че през лятото на 2017 г ще снима филм! Party
ако мине БУ, може да каже подробности.....

ха и Ойкю изникна на хоризонта Simple Smile

Орси, споко Hug
Скрит текст:
ама се радвам, че проблемите ви са отминали Peace

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 22:20 от Airra

# 698
  • AMS

Привет, дружки!!!  Hug Hug Hug
Благодаря ви за споделеното!!!
Е, как няма да я изпишем!
Не сме казали, не сме го сторили!!!
Вие какво мислите за отмъщението,
дето все обвиняват Джес, че е отмъстител?
Припомнете ми едно негово действие,
което да е навредило на някой невинен?
Ако във вашето семейство са се развили такива събития,
няма ли да тръгнете да търсите справедливост?
Ако спомените ви в детството, не са били ясни
и сегашните събития могат да доведат до изясняването им,
ще се откажете ли от изясняване на семейната история??
И какво стана с оригиналните картини???
Изгоряха ли, или са откраднати от този "симпатяга" Тасин,
продадени от Хасан ли са, или заложени от баща му, ...???

Имам питане >>>

Скрит текст:
ВО свърши ли, или има още две серии?
Скрит текст:
Снощи Ичерде го изгледах. Нямаше и капка ашк.
Севдата го карат на тестове за сигурност
и ретроспекции, но не за ашка.
Сега ще пея Песента на живота.

Лека вечер!!!

Орси,  Hug bouquet  Peace

# 699

Фен, май ще има филм през 2017 година. А дано! Ще се разбере до тогава.

Забравихме си кУклето!

А тази е с чувство за хумор и артистизъм!  Grinning

О, Диве, здравей и лека нощ!

Лека нощ на всички!

# 700
Фенче Heart Eyes, мерси за превода, пак не разбрах дали този млад актъор има нещо общо с филма за който споменават, то не се знае и дали изобщо ще има филм де, ама може да си помечтаем Wink
Дива Hug
на въпросите, на които се чудиш...и аз не знам newsm78
но си права, Джес на никого не е направил лошо, незаслужено Peace
само дето излъга Тахсинката с жълтиците и той милия щеше да се гътне от задавяне hahaha

Орси Hug тая последната снимка с куклето е отврат Tired

лека ви Hug

# 701
 hahaha

Дива  Hug не гледам ВО, а сега загледах последната излъчена серия на КС.
Колкото до отмъщението ... и аз бих наказала този, който е унищожил семейството ми  Peace На който не му харесва сори  Mr. Green
Истинските картини ги е отмъкнал Тахсим, от къде иначе толкова пари у него  Laughing
Айре  Heart Eyes Орси  Hug лека и синеока!  Hug

тази малката аптекарка май много си падна по Джеската  hahaha

Работят ... горките  ooooh!

Айре  Heart Eyes аз разбрах, че това момче е любимец на Киво и иска да играе с него във филм следващото лято , дано!  Peace
Лека и от мен  Hug Hug Hug

# 702
  • AMS
Ей, пак си легнахте  Joy Joy Joy
Аз само да сложа гифче с "полета" >>>

И за сравнение Тасин със Сю >>>

# 703

ЕееееееееееееДива Heart Eyes bouquet страхотна си!Благодаря!

Ей, пак си легнахте  Joy Joy Joy
Аз само да сложа гифче с "полета" >>>

Ще спя синеоко и спокойно Wink Hug

# 704
Добро утро!  Hug Hug Hug

Ида с преведеното резюме  Peace Ринка  Hug Лили  Heart Eyes bouquet

Ооо, ще чакам с нетърпение Корхан да се вземе в ръце, а Тахсин бей да покаже какъв е всъщност ... И естествено, сближаването на нашите сладури  Heart Eyes

Предполагам, че Сюхан е отказала един танц на Джесур, но после ... няма да успее  Laughing
Снежи  Hug Честит имен ден! Да си здрава, късметлива и щастлива!  newsm51

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 09:23 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт