Перник-26

• 130 520
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • от Луната
*Freya*, напълно е възможно да са се променили нещата, за това и написах ако няма промяна. Акта за раждане на дъщеря ми го бяха взели и отзад има печат с подпис и пишеше, че помощта е изплатена. Но това беше преди Wink. Все пак акт за раждане оригинал най-вероятно се носи поне за справка, така че не е грешка да го носи дамата, за да не я върнат.

# 496
*Freya*, напълно е възможно да са се променили нещата, за това и написах ако няма промяна. Акта за раждане на дъщеря ми го бяха взели и отзад има печат с подпис и пишеше, че помощта е изплатена. Но това беше преди Wink. Все пак акт за раждане оригинал най-вероятно се носи поне за справка, така че не е грешка да го носи дамата, за да не я върнат.

Да, разбира се, искат да видят оригиналния акт за раждане, но не го взимат при тях

# 497
Здравейте на всички Simple Smile от януари съм майка на момченце. Нова съм във форума и в Перник Simple Smile Ще се радвам да се запозная с други мами Simple Smile Не познавам никой тук, освен семейството на мъжа ми Simple Smile Като за начало може ли да споделите как минава денят ви  предвид извънредното положение, излизате ли с дечицата?

# 498
  • Перник
Здравей, в тези обстоятелства точно запознанството не е много препоръчително. Аз имам две момчета на 6г и 2г. За щастие живея в къща и при хубаво време сме на двора и там играят. Не бих ги отвела в парка или на площадка с повече хора.

# 499
Седим си вкъщи. Не мисля с детето да излизам никъде, освен ако не е крайно наложително. Ще обитаваме терасата за пресен въздух 😁

# 500
Аз имах предвид дори виртуално познанство, поне за момента Simple Smile благородно завеждам на тези от вас с двор, а дори и с тераса 😁 При нас няма и тераса и си седем с мъника на прозореца 😁

# 501
Добре дошла и честито бебче!
Ние също излизаме само на двора, имам близнаци на две години. Гледам да им намирам занимавки, че иначе искат да излизат на улицата.

# 502
  • София
Добре дошла и честито бебче!
Аз имам дете на 2г6м, ходи на ясла, а аз работя. Това извън ситуацията в момента. Сега съм болничен, а другата седмица - в отпуск. Ще видим как ще продължи обстановката предвид коронавируса.

# 503
Дано не се проточи много дълго...

# 504
Здравейте на всички Simple Smile от януари съм майка на момченце. Нова съм във форума и в Перник Simple Smile Ще се радвам да се запозная с други мами Simple Smile Не познавам никой тук, освен семейството на мъжа ми Simple Smile Като за начало може ли да споделите как минава денят ви  предвид извънредното положение, излизате ли с дечицата?

Честито бебе и добре дошла! Аз имам момиченце родено през месец август 2019г. Сега не излизаме, много е хубаво времето и много ме е яд, но каквото такова, здравето е най-важно. Изкарвам я на терасата през деня Simple Smile

# 505

Честито бебе и добре дошла! Аз имам момиченце родено през месец август 2019г. Сега не излизаме, много е хубаво времето и много ме е яд, но каквото такова, здравето е най-важно. Изкарвам я на терасата през деня Simple Smile

И моето е август, 23-ти.

# 506
  • Перник
Здравейте и от мен! Допреди няколко дни излизахме на малки разходки близо до блока, но тъй като вече забраниха и това, вчера се наслаждавахме на слънцето от терасата. Моят щурчо е на годинка и не се спира.

# 507
Zazameg, аз родих на 29 август Blush Ти в Перник ли ражда?

# 508
Zazameg, аз родих на 29 август Blush Ти в Перник ли ражда?

Не, в София.

# 509
  • София
Привет, Перник Лан какви начини на плащане предлагат? Мога ли в Изи пей да платя? Кештерминал?

Общи условия

Активация на акаунт