Пети клас

• 86 370
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Да се включа и аз към края на пети клас Simple Smile Като гледам как някои са върнали вече учебниците...моят син току що ми се обади, че утре! ще го изпитват за 6 по БЕЛ. Няма начин, до края ще се учи  Shocked
Списък все още нямаме, за лятото ще ходи на лагер от футбола на море, и с нас насам-натам

# 541
  • София
В нашето училище днес се връщали учебниците.Получили са списък с книги по БЕЛ.

# 542
  • Sofia
Нашите си учат с пълна пара - вчера тест по БЕЛ, днес 2 страници домашно по математика. Трябвало да върне учебника по История - ние не го ли купувахме него или само тетрадката  newsm78 не помня вече  ooooh!

# 543
  • Бургас
При нас вече не изпитват,но днес пак са правили тест по математика/вчера правиха изходно/.Децата го подкарали лежерно и към края на часа госпожата ги пришпорила да бързат,че теста бил важен.Естествено никой не е решил всички задачи и всички са възмутени,че не ги е предупредила при раздаването на листовките. Grinning Днес не караха последните 2 часа.

# 544
      И тази година нещо се улисах и не успях да преснема думите по англ. език.
      Някой може ли да ми изпрати речника от   Energy   Praynig

# 545
Георги утре ще връща учебниците, но и тетрадките ще им събират за проверка. Днес все още са ги изпитвали.
Някой повдигна темата за спорта и ще споделя какво ми казаха лекарите, при които го водихме миналата година - масово децата имат гръбначни изкривявания, които се задълбочават с възрастта, когато се обръща все повече внимание на ученето и все по-малко време се отделя за спорт. Показаха ми и типичната поза, когато са на телефоните. „Телефона на трупчета и колкото се може повече спорт” - цитирам  Peace

# 546
  • някъде ... тук ...
Гого тренира футбол в клуб и баскетбол в училище. Отделно кара велосипед и играе тенис с нас. През лятото носим колелетата с нас, а при едната баба ще продължи да тренира футбол с местния отбор.
Иначе завършиха на първо място в Б група, футбол 9 в първенството към БФС, а утре ще ходят на мача на Бербатов.

# 547
Нашите утре връщат учебниците и после с класната на кино Simple Smile
На 15ти - изходно по география  Joy

# 548
  • София
А нещо за двигателни умения да споделите, например за плуване си мисля, че ние най-вероятно няма да мръднем много от София. Някой ако има впечатления. Попадна ми една статия, че лекари предлагали да се въвъде като задължителен спорт

Преди 3 месеца тръгна на йога и ще продължи ( 2-3 пъти седмично), много се прегърбва, гимнастиката в къщи беше пълен провал!

# 549
Гимнастиката вкъщи и при нас беше пълен провал, ходи активно на плуване...то и преди си ходеше де.
Благодаря за линка към лагера с програмиране в Китен  bouquet...записахме го

# 550
  • София
Мами, при вас утре каква е програмата - при нас нормален учебен ден и на края даване на бележниците....

# 551
Утре екскурзиантите се завръщат, бележниците за нашия клас ще бъдат раздадени на 16-и.
Ваканционно е вече:)

# 552
  • София
Калоян ще ходи в училище само за раздаването на бележниците в 10 ч. и грамоти на отличниците (да се похваля и той е сред тях). После ще си поиграят в парка и ваканцията започва с пълна сила!!!

# 553
  • Бургас
И при нас днес е само раздаване на бележниците.Нямаме пълен отличник в класа,защото по математика няма нито една 6ца.Дъщеря ми е избрана за отличника на класа.Гордее се,но и е мъчно за математиката.Не и даде госпожата шанс за поправка на двете 5ци.Че даже вчера и казала-ако не отсъстваше миналата седмица/беше болна/щях да ти дам шанс.Добре-3 дни бяха на училище,а да не говорим,че преди това е вдигала ръка,но госпожата я скастрила че е оформена вече. Tired

# 554
  • София
margo,
И при нас така - Калоян има 2 петици, като едната е по математика - бори се да стане 6, но не успя...
Здраве да е - догодина повече Laughing

Общи условия

Активация на акаунт