ОКТОМВРИйчето с усмивки ни дарява, с мама елха ще украсява! - тема 2

• 29 977
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Гери, не зареждат вече МАМ. В някакъв преходен период на ребрандиране са май и не зареждат складовете, само каквото е останало по магазините. На мен днес една приятелка ми донесе от Германия шише 260мл. и две залъгалки 6+. Правилно ли съм разбрала, че ти трябват биберони 2-ка? Ако намеря да ти купя ли, пиши къде живееш. Аз знам два магазина, където има продукти на МАМ, като имаме път натам мога да проверя.

# 586
Кристи, благодаря  Hug

# 587
  • Пловдив
Аз отдавна не съм чела и си пиша пост след пост Joy
Надявам се всички бебоци и мами вече да са здрави  Hug
И моят като яде се напъва и гърчи, чак започва да се дави от зор, забелязвам, че го прави накрая, сигурно като му е пълно коремчето. Иначе си направи режим да ака само по веднъж на обед и то с 1000 напъна, което ме изнервя, защото заради това май се присвива от време на време. Иначе без колики си е рай  Party
Днес ни бяха на гости братовчеди и им се смя с глас за първи път Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes голям кеф е
И аз се зарибих с една група във Фейса за октомврийчета, даже съм ко-админ  Grinning и затова тук имах 48 нови поста Grinning
Лека нощ и спящи ангелчета на всички пожелавам bouquet

# 588
  • Пловдив
Гери, не зареждат вече МАМ. В някакъв преходен период на ребрандиране са май и не зареждат складовете, само каквото е останало по магазините. На мен днес една приятелка ми донесе от Германия шише 260мл. и две залъгалки 6+. Правилно ли съм разбрала, че ти трябват биберони 2-ка? Ако намеря да ти купя ли, пиши къде живееш. Аз знам два магазина, където има продукти на МАМ, като имаме път натам мога да проверя.
Да, Ели, двойка искам да взема и едни от кръстатите за по-гъсти течности, даже се чудя дали да не са 2х2 от тях, че ако му върви киселото мляко след време, ще вършат работа. Като разбрах, че ги спират, първо си казах какво пък, ще взема други, но не мога да си представя тепърва да свиквам да се занимавам с четки, стерилизатори, добре ми е така по бързата процедура Crazy
Аз съм в Пловдив, Ели, но ако имаш възможност някъде около теб да провериш и да ми пратиш, ако има ще съм мноооооого благодарна bouquet Защото тук обиколих повечето магазини, които се сетих и не намирам, те и преди нямаха много техни продукти #Cussing out Иначе мислех да питам жената, от която си взимам Лефакс да питам, тя май всяка седмица зарежда(върви като топъл хляб Joy)

# 589
Застъпала съм фронта. До сега се хранихме и мерихме температура.
Ели, приятно изкарване и хубаво да си починете.
Cristi, ти умора нямаш. Направо ме удивяваш.  Hug
Какви са тези шишета МАМ, дори не съм ги виждала?!  newsm78
Привлякохте интереса ми с тази фейсгрупа, но като че ли тук ми е по-приятно, но аз попринцип не харесвам фейсбук. Joy

# 590
  • Пловдив
Привлякохте интереса ми с тази фейсгрупа, но като че ли тук ми е по-приятно, но аз попринцип не харесвам фейсбук. Joy
Дано не ти вдигне температура Praynig
Аз още не съм му мерила и не знам как Blush Трябва да взема от тези, които са биберонки, че обикновените ме притесняват дали ще ги ползвам правилно newsm78
http://www.baby.bg/mam-shishe-antikolik-160ml.html
Аз лично харесвам МАМ заради лесното почистване и стерилизиране, и картинките Crazy
Но когато ги избирах, и сега, когато ги търсих в Англия, четох само положителни мнения за тях, единствените негативни бяха, че са скъпи(в английски сайт) #Crazy а те са около 10лв в каквато и валута да е, разликата между малкото и голямото шише е 0.50лв. Най- предпочитани са за преминаване от гърда към биба, 90% казват, че само тях приемали бебетата, заради специфичната форма и материал. И другото, което ми хареса е, че всичките им части пасват на всичките им продукти, в смисъл биберони, дръжки за чашки, накрайници за чашки.......Ехееее пак се улях, трябва да ми плащат от МАМ за  Joyреклама

Edit: И на мен тук ми е по-приятно и инфото е по-изчерпателно, но фейса ми е по-бързия вариант, а ММ напоследък мрънка, че се застоявам пред лап топа Grinning

# 591
Аз още не съм му мерила и не знам как Blush Трябва да взема от тези, които са биберонки, че обикновените ме притесняват дали ще ги ползвам правилно newsm78
Аз лично харесвам МАМ заради лесното почистване и стерилизиране, и картинките Crazy
Но когато ги избирах, и сега, когато ги търсих в Англия, четох само положителни мнения за тях, единствените негативни бяха, че са скъпи(в английски сайт) #Crazy а те са около 10лв в каквато и валута да е, разликата между малкото и голямото шише е 0.50лв. Най- предпочитани са за преминаване от гърда към биба, 90% казват, че само тях приемали бебетата, заради специфичната форма и материал. И другото, което ми хареса е, че всичките им части пасват на всичките им продукти, в смисъл биберони, дръжки за чашки, накрайници за чашки.......Ехееее пак се улях, трябва да ми плащат от МАМ за  Joyреклама

Edit: И на мен тук ми е по-приятно и инфото е по-изчерпателно, но фейса ми е по-бързия вариант, а ММ напоследък мрънка, че се застоявам пред лап топа Grinning
Благодаря  Hug
Аз да ти кажа меря под мишницата, той като спи с електронния леко притискам ръчичката и става много бързо. И с бабиния метод с устни по челото. Просто много ме е страх да бъркам в дупето. Да не се налага,че сторили ми се горещ там ще е за най-точно.
И на мен ми мрънкат, а хем и тук пиша от телефона. До лаптоп не ми дават да се доближаю  Joy
http://www.patilanci.bg/store/biberoni-i-shisheta-za-hranene/mam
В този сайт май има шишета и биберони МАМ. Но аз след моя злощастен опит от вчера от интернет шише няма да поръчвам !

# 592
  • Пловдив

Благодаря  Hug
Аз да ти кажа меря под мишницата, той като спи с електронния леко притискам ръчичката и става много бързо. И с бабиния метод с устни по челото. Просто много ме е страх да бъркам в дупето. Да не се налага,че сторили ми се горещ там ще е за най-точно.
И на мен ми мрънкат, а хем и тук пиша от телефона. До лаптоп не ми дават да се доближаю  Joy
http://www.patilanci.bg/store/biberoni-i-shisheta-za-hranene/mam
В този сайт май има шишета и биберони МАМ. Но аз след моя злощастен опит от вчера от интернет шише няма да поръчвам !
Няма ги в наличност и тук  Sad
Аз прерових всички он-лайн магазини, даже в едни не пишеше, че ги няма и се зарадвах, поръчах 3х2 комплекта и след една седмица без никаква реакция им писах ядосан имейл, и ми отговориха, че в момента правели инвентаризация и нямали за сега #2gunfire
И аз съм чувала, че в дупето е най-точно, може би затова се притеснявам Simple Smile Иначе след ваксината и аз бях с бабиния метод, ако беше много топъл, ща, не ща, щях да меря някак Peace но за късмет супер леко я мина.
Ххахаха те си мислят, че по цял ден нищо не правим и само на нета си бичим  Naughty

# 593
Аз температура меря с дигиталния в ухото на Браун много бърз и точен термометър много удобен за бебета. Много съм доволна от него оня ден както мерих Т постоянно не си представям как щях да бъркам в дупето а бибите също са добър варят но Вики оня ден така плачеше че не искаше нищо в устата дори гърда така че ако имах такъв надали щеше да ми свърши работа. Този на Браун е малко скъпичък около £35 но си заслужава отчита за 3 секунди  Wink
А за шишета харесвам тези на Д-р Браун. От Авент малкия много се давеше в началото.

# 594
Температура и аз меря под мишницата като е заспал, с дигитален термометър, но изчаквам още минута-две след сигнала. Ние е понеделник ще ходим за ваксина, като знам миналия път кск ревах повече от него и отсега ме хваща страх.
Ние случайно попаднахме на МАМ, бях решила да не давам залъгалка, но след една кошмарна вечер първия месец пратих ММ на пазар. Имахме вкъщи 1 биберон преди това и бебето не го хареса, от новозакупените само този на МАМ засмука. Така че като го захраня живот и здраве и почна да давам вода, ще взема на МАМ пак чашката с мек накрайник, тя е 4+ месеца. А днес не се сдържа и му взех и гризалка, много свежи са им дизайните Simple Smile

# 595
  • Шоплука
Здравейте, благодаря за съветите. Мих дупето с обикновена минерална вода, държах на въздух, мазах с Бочко, Судокрем и се оправи.
Кристи ти си герой

# 596
Аз меря с инфрачервен. Много яко - даже не докосва кожата, а става и за течност, въздух и каквото се сетиш.

За протокола - нямам ФБ, така че да си стоите тук!

И, разбира се, сега яде и ака едновременно. Пълен кръг по най-доброто време Mr. Green Мъжо го намерих на около 30 см пространство в единия край на спалнята, с крака виснали на пода. Явно се е опитал да пропълзи в семейното ложе през нощта, ама нъцки - окупация, майка  Joy

И да ви кажа, не съм герой  Simple Smile Средностатистическа мързелива майка съм, която експлоатира бабата да помага с позволени и непозволени методи  Laughing Така съхранявам малкото оцелели нервни клетки, които са ми останали!

# 597
Да ви споделя притесненията си, че се побърквам вече. След като поставихме ваксина на  бебо той всякаш си изгуби апетита сега яде по малко и с 300 зора. Снощи заспа в 11 и се събуди в 7 и си мислех че ще е много гладен след тази дълга пауза да ама не изяде само 40 мл АМ и започна да се върти да не поглъща и заспа. Преди беше доста лаком изяждаше си 120 мл АМ+ кърма а сега  Sad Някой имал ли е подобен проблем  ММ казва че изперквам, но няма как да не се притеснявам може би трябва да се консултирам с педито. Много тежко ни се отрази тази ваксина  ooooh!

# 598
  • Шоплука
Рафи щом кърмиш, давай му да суче. Това ще го успокой и ще му се яде. Това е нормално след ваксините.

# 599
Рафи, нормално е да поспалив след ваксините. Ако продължи повече от 2-3 дни, тогава се шашкай.

Общи условия

Активация на акаунт