Снимали са в къщата на Йомер.
От Мюжде
Сечко много бързо се е преориентирал/ ако не са измишльотини на жълтата преса/!
- точно пиар си правят май - ама в последните дни Баръш голямо харесване ми удари на фотошопите с него и Елка и дечурлигата

Единствено той и Шукрю знаеха за завръщането на Йомер в Истанбул преди първия надпис... Няма логика да е Шукрю по заповед на Йомер, ако наистина Йомер ще му пише отговор
сам на себе си да отговаря Йомер си е лудост

И за какво всъщност ѝ се извинява той на Дефне- че беше наранен след лъжите ѝ, че избяга от всички, които го нараниха
Че му отне цяла година, за да дойде на себе си и да събере сили да се върне в родния си град
А защо Дефне не му се извини за цялата година тайни и лъжи..... защо след като се сдобриха тя поне веднъж не се опита да му каже колко съжалява за миналото... а някак си всичко си остана ей така забравено и простено

Загубата на скъп човек
, може би приятел/ка е разтърсила Йомер и той е осъзнал, че не е загубил Дефне.. докато двамата са живи все още имат шанс да оправят всичко помежду си
Интересно само кого толкова е загубил и защо и откъде Памир знаеше

признавам те джанъм
до сутринта нищиш и гадаеш
. Обаче има логика в думите ти
. И аз това питах като почна сезона защо само той да е виновен
като той беше най-потърпевшия
. Дори нещо такова да е провокирало Йомер да помосли за Дефне, но той пък не е спирал да мисли за нея
не е чак тошкова страшна тайна, че кошмарите да го атакуват месеци след като се прибра в Истанбул
. Търсим си на Мера логиката ама нея никаква я няма

Не иска никой да знае и се чудя дали пък не е била прословутата вече при нас бременна бамбина
Така хем всичко ще е вече в миналото, което Йомер ще трябва да забрави, а Дефне да прости, хем и няма да има пречки занапред пред тях
Охх личи си, че не съм се събудила още, нали
Не знам кой е бил в колата, но според мен оттам идва проблема на Йомер, не от самата катастрофа

/ първия надпис да е от някой, не знаещ за завръщането на Йомер
Ама Йомер да праща друг да пише имаше логика до тогава, докато не казаха, че в петък ще отговаря на пишещия
Сам на себе си да пише послания на стената в махалата ми се струва прекалено идиотско дори за Мерич 

Не иска никой да знае и се чудя дали пък не е била прословутата вече при нас бременна бамбина
Така хем всичко ще е вече в миналото, което Йомер ще трябва да забрави, а Дефне да прости, хем и няма да има пречки занапред пред тях
Охх личи си, че не съм се събудила още, нали
Не знам кой е бил в колата, но според мен оттам идва проблема на Йомер, не от самата катастрофа

/ първия надпис да е от някой, не знаещ за завръщането на Йомер
Ама Йомер да праща друг да пише имаше логика до тогава, докато не казаха, че в петък ще отговаря на пишещия
Сам на себе си да пише послания на стената в махалата ми се струва прекалено идиотско дори за Мерич 

ти може да не си се събудила, ама с тия ти писания аз се събудих
Мера определено е сбъркала жанровете, щото вече е на светлинни години с комедийния жанр
. Но пък ако Йо страда за някоя бременна бамбина
пак ще има мъка и сълзи на килограм
пък и тъкмо се сдобриха и Дефа се напусна дома си заради него, ако разбере за нещо подобно как ще се почувства тя
отново предадена от Йомер
. Не, не искам такъв вариант 

Аз нещо се скапвам, или работата ми идва в повече, че в края на годината е истинска лудница или някой вирус иска да превземе сърцето ми
и този сняг 

Препоръчани теми