♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 49

• 62 540
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Най-накрая снимка от сета, та макар да е на техническия персонал Laughing

Снимали са в къщата на Йомер.

От Мюжде

Сечко много бързо се е преориентирал/ ако не са измишльотини на жълтата преса/! Crossing Arms

# 436
Все едно гледам Баръш/Йомер  Whistling Whistling Whistling особено на втората снимка  Mr. Green Mr. Green

Още от сета: Осман и Санем поздравяват малкия за РД  Peace Peace

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 18:54 от tempestad

# 437
Ауч  Crazy Crazy Crazy

И още от сета на Ашка  Peace Peace

Последна редакция: пн, 12 дек 2016, 18:57 от tempestad

# 438
Борко харесва ФШ и тук е лайкнал.  Laughing

# 439
Не знам нарочно ли е  Thinking - точно пиар си правят май - ама в последните дни Баръш голямо харесване ми удари на фотошопите с него и Елка и дечурлигата  Whistling Whistling

# 440
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Не знам нарочно ли е  Thinking - точно пиар си правят май - ама в последните дни Баръш голямо харесване ми удари на фотошопите с него и Елка и дечурлигата  Whistling Whistling
Twisted Evil Twisted Evil просто му харесват той нали си има оная прекрасна любов  Stop Mr. Green лек намек ли усещам  newsm78 Thinking

# 441
# 442
hahaha hahaha hahaha hahaha

# 443
Ашковци.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 444
Относно кой пише на стената: аз лично залагам на Синан, макар да не съм гласувала за него в анкетата  Whistling Whistling Единствено той и Шукрю знаеха за завръщането на Йомер в Истанбул преди първия надпис... Няма логика да е Шукрю по заповед на Йомер, ако наистина Йомер ще му пише отговор  Crazy сам на себе си да отговаря Йомер си е лудост  hahaha hahaha
Садри разбра за завръщането на Йомер след два дни от Нихан.... същата сутрин Дефне каза и на Исо.. но вече имахме два надписа на стената, така че изключвам и тях..  Whistling Whistling
Дойде ми лудата идея за Джевдет, като той да си влага едно значение, Дефне друго, и просто да си ги натъкмява нашата, ама.. йок артък  Mr. Green Mr. Green

Друго ми дойде на акъла, докато ровичках: защо чухме думата извинявай само от устата на Йомер...  Thinking Thinking И за какво всъщност ѝ се извинява той на Дефне- че беше наранен след лъжите ѝ, че избяга от всички, които го нараниха  newsm78 newsm78 Че му отне цяла година, за да дойде на себе си и да събере сили да се върне в родния си град  newsm78 newsm78 А защо Дефне не му се извини за цялата година тайни и лъжи..... защо след като се сдобриха тя поне веднъж не се опита да му каже колко съжалява за миналото... а някак си всичко си остана ей така забравено и простено  Thinking Thinking

Тези негови думи ме навеждат на мисълта, че катастрофата не е била толкова назад във времето... явно няколко месеца преди появата на Синан в Италия  Thinking Загубата на скъп човек  newsm78 newsm78, може би приятел/ка е разтърсила Йомер и той е осъзнал, че не е загубил Дефне.. докато двамата са живи все още имат шанс да оправят всичко помежду си  Peace Peace Интересно само кого толкова е загубил и защо и откъде Памир знаеше  Whistling Whistling

# 445
Добро утро  Hug Hug Hug
Темпиджим  Hug Heart Eyes признавам те джанъм  Peace до сутринта нищиш и гадаеш  Naughty. Обаче има логика в думите ти Naughty. И аз това питах като почна сезона защо само той да е виновен  Crossing Arms като той беше най-потърпевшия  Naughty. Дори нещо такова да е провокирало Йомер да помосли за Дефне, но той пък не е спирал да мисли за нея  newsm78 не е чак тошкова страшна тайна, че кошмарите да го атакуват месеци след като се прибра в Истанбул  ooooh!. Търсим си на Мера логиката ама нея никаква я няма  Mr. Green безследно изчезнала  hahaha hahaha

# 446
Добро утро  Heart Eyes Hug
Дано поне за вас е добро, че аз две не виждам  Mr. Green А и навънка е един студ, един сняг, един вятър ooooh!
Нищих я аз Мерич до 4, щото до 2 четох рускините  hahaha
Логика по принцип няма при Мера, ама аз съм инат и все я търся  Whistling
Катастрофата и загубата се крият според мен не само като случка, а заради този, когото е загубил Йомер  Thinking Не иска никой да знае и се чудя дали пък не е била прословутата вече при нас бременна бамбина  Whistling Whistling Така хем всичко ще е вече в миналото, което Йомер ще трябва да забрави, а Дефне да прости, хем и няма да има пречки занапред пред тях  Whistling Whistling Охх личи си, че не съм се събудила още, нали  hahaha hahaha Не знам кой е бил в колата, но според мен оттам идва проблема на Йомер, не от самата катастрофа  Peace  Peace
Относно надписите - някак си няма логика /елементарна дори  Naughty/ първия надпис да е от някой, не знаещ за завръщането на Йомер  Thinking Ама Йомер да праща друг да пише имаше логика до тогава, докато не казаха, че в петък ще отговаря на пишещия  hahaha Сам на себе си да пише послания на стената в махалата ми се струва прекалено идиотско дори за Мерич  Whistling

Пак се олях, отивам да дремна  Mr. Green Спорна работа и хубав ден на всички   Hug Hug

Днес чакаме йозет, снимки и фрагман  Peace

# 447
Добро утро  Heart Eyes Hug
Дано поне за вас е добро, че аз две не виждам  Mr. Green А и навънка е един студ, един сняг, един вятър ooooh!
Нищих я аз Мерич до 4, щото до 2 четох рускините  hahaha
Логика по принцип няма при Мера, ама аз съм инат и все я търся  Whistling
Катастрофата и загубата се крият според мен не само като случка, а заради този, когото е загубил Йомер  Thinking Не иска никой да знае и се чудя дали пък не е била прословутата вече при нас бременна бамбина  Whistling Whistling Така хем всичко ще е вече в миналото, което Йомер ще трябва да забрави, а Дефне да прости, хем и няма да има пречки занапред пред тях  Whistling Whistling Охх личи си, че не съм се събудила още, нали  hahaha hahaha Не знам кой е бил в колата, но според мен оттам идва проблема на Йомер, не от самата катастрофа  Peace  Peace
Относно надписите - някак си няма логика /елементарна дори  Naughty/ първия надпис да е от някой, не знаещ за завръщането на Йомер  Thinking Ама Йомер да праща друг да пише имаше логика до тогава, докато не казаха, че в петък ще отговаря на пишещия  hahaha Сам на себе си да пише послания на стената в махалата ми се струва прекалено идиотско дори за Мерич  Whistling

Пак се олях, отивам да дремна  Mr. Green Спорна работа и хубав ден на всички   Hug Hug

Днес чакаме йозет, снимки и фрагман  Peace

Вай бе  newsm09 ти може да не си се събудила, ама с тия ти писания аз се събудих  Mr. Green. Ти направо ме разби с тия чуденки. Обаче ако правилно са ти проговорили звездите  hahaha hahaha hahaha Мера определено е сбъркала жанровете, щото вече е на светлинни години с комедийния жанр  Stop Joy Joy. Но пък ако Йо страда за някоя бременна бамбина  ooooh! ooooh! пак ще има мъка и сълзи на килограм  Thinking Thinking пък и тъкмо се сдобриха и Дефа се напусна дома си заради него, ако разбере за нещо подобно как ще се почувства тя  Sad отново предадена от Йомер  Whistling. Не, не искам такъв вариант  Naughty

А за надписите не искам да си тормозя бръмбарите с тях  Mr. Green Mr. Green, че аз обичам да мисля логично, ама в тоя случай хич няма и да се опитвам  Joy Joy Joy

# 448
Скрит текст:

Здравейте!

Темпи, това в спойлера е за теб Hug

Много навътре си влязла в сериала джанъм,  ooooh!

Да видим какви ще ни ги сервират днес newsm78

Sick Sick Sick Sick Аз нещо се скапвам, или работата ми идва в повече, че в края на годината е истинска лудница или някой вирус иска да превземе сърцето ми ooooh! и този сняг Crossing Arms

Това бебе не е ли от КС

# 449
Славе  Hug Hug

Бебето наистина е от Севдата  Peace

А нашия обещан подарък от вчера къде е, джанъм  Whistling Whistling То може да е обещание, ама аз ще си го търся като завещание  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт