След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -208ღღ

• 33 285
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Тия вече кат прочета нещо за тях и ме избива на смях Joy да се чуди човек кой командва вкъщи Joy Joy  или май излиза,че въобще не се и засичат,за да се командват и затова не знаят кой е лидера Joy или ще излезе накрая,че Мюдюра ги командори и двамата и каквото изджавка,така ще е  hahaha

# 541
Тия са смешни вече  ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

# 542
А бе плюете вие сценаристките умения на Гупсето, ама от премиерата насам медиите все по неин сценарий пишат! И ще ми вика после, че всичко ставало, както Баръш иска! Mr. Green

# 543
А бе плюете вие сценаристките умения на Гупсето, ама от премиерата насам медиите все по неин сценарий пишат! И ще ми вика после, че всичко ставало, както Баръш иска! Mr. Green
Става на неговото по нейно нареждане  hahaha

# 544

Или както казват някои: в тая къща петел пее, ама нотите кокошка ги пише  Joy  Joy  Joy

# 545

Или както казват някои: в тая къща петел пее, ама нотите кокошка ги пише  Joy  Joy  Joy
Ми да хахах тя си е буквално - кокошка  hahaha

# 546
  • Perla
Да ви кажа, като чета и гледам какво става в дните след премиерата и как цялата медийна общност по един или друг начин вкарва Кюса в новините си, си мисля, че тая кокошка си е направо опасна. В буквалния смисъл на думата. добре, че нямам такива хора в живота си. Не на пАчи, ами направо на пингвински яйца се е насадил Баръш  ooooh!

# 547
Да ви кажа, като чета и гледам какво става в дните след премиерата и как цялата медийна общност по един или друг начин вкарва Кюса в новините си, си мисля, че тая кокошка си е направо опасна. В буквалния смисъл на думата. добре, че нямам такива хора в живота си. Не на пАчи, ами направо на пингвински яйца се е насадил Баръш  ooooh!

Е, проблема си е негов, ако иска - а ги мъти, ако иска - да ги чупи  Mr. Green
А той и родата Ардучова продължава ли да харесва снимките и клиповете на това чудо  newsm78

# 548
  • Perla

Е, проблема си е негов, ако иска - а ги мъти, ако иска - да ги чупи  Mr. Green
А той и родата Ардучова продължава ли да харесва снимките и клиповете на това чудо  newsm78

Аби видях, че е харесал някаква снимка, но Борко не ми се показва, не знам по какви причини. В ТТ не са пуснали снимка да е харесал нещо, но не знам newsm78

# 549
newsm09 newsm09 newsm09

каква е тази тишина

ooooh! бе тоя Борко няма ли да си намали таз коса,направо като тиквичка  Mr. Green

Ханде и Мерт Фърат са ги хванли пред някакъв ресторант  Laughing ако не се лъжа тя пя с него на концерта къде и Борко участва

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 01:11 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 550
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро!  Hug

Смешки, смешкиии! Последното изказване на Кюса ми звучи като вица, дето един казва на приятел: Снощи имахме скандал, ама последната дума беше моя!
Браво, казал другия, и какво каза?
Да, скъпа!  Mr. Green

Хубав ден, момичета! Бягам на работа!  Heart Eyes

# 551
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Гале  Hug, смешки са, ама три дни всички се занимават с тия смешници, на път сме да забравим какво гледаме  Wink

# 552
  • На юг от тук
Добро осмодекемврийско утро!

На бившите,настоящите и бъдещи студенти весел празник!

Диде Hug Гале Hug

Аз гледам това

а писаниците по пресата ги подминавам. Утре е петък-форева Joy

# 553
  • Perla
Добро утро и хубав ден! Simple Smile))

Гале  Hug Диде  Hug Кати  Hug

Диде, ами те май и от екипа забравиха, че има все още сериал! Откога една нова снимка не са пуснали с изключение на тая, която е по- горе.  Mr. Green Дано поне са успели да доснимат серията след всичкия тоя медиен напън да закрият КА. Mr. Green

# 554
  • near Sofia, Bulgaria
Диди  Hug Кати  Hug Доре  Hug

Не знам, ама почвам да се настройвам за финал, тъжно ми е, обаче от друга страна все повече ми се натрапват разни моменти от последните серии, които възприемам като подсказки, че Дефмер ще се заменят от ЕлБар след сериала...  Whistling Нека се самозаблуждавам, добре ми е така!  Peace То не бяха усмивки зад кадър, реплики за чиркини, отслабнали 20 кила, дет се мислят за звезди, песничка от елбарски клипове, която сега Дафа пее на Йомер... Пък и колкото повече се пъне Кюса да "изпуска" новини в интервюта, толкова ми е по-съмнителна!  Crossing Arms То е ясно, че Боре вече не е същия, де го е взела едно време, ако толко иска да си упражнява лидерските качества, да си намери нов прохождащ в средите младеж!  Praynig  Wink
Изказах се, сега ще чакам времето да покаже   Naughty и докато съм така нагазила с двата крака (и не само  Laughing ), ще си повтарям ЕлБар форева!  bowuu Peace

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 10:37 от Galidan

Общи условия

Активация на акаунт