Косопад - 10 тема

• 200 156
  • 776
  •   1
Отговори
# 225
Аз ги бях ползвала няколко пъти, да изсушават ако се прекали с тях но откъм ефект бяха уникални.Нови растежи , косата дръпна.Доволна съм от тях.

# 226
Шарпи, в една стара тема хвалеха този
https://biomall.bg/biotin-now-foods?search=biotin&description=true

Каква е  разликата /освен, че единия е за два пъти повече време  newsm78/. Нищо не ми говорят тия фирми. По едно на ден ли го пи?

Изчетох много от темите за по- бърз растеж, докато стигна до изречението на Дениз /която аз много уважавам, защото много ми помогна при проблеми с хормони/, та тя казва, че Биотин влияе на растежа на косата на дължина, но не и на косопада и поникването  Cry Аз дължина не ща.

Шарпи, при теб спря ли косопада? Ива ли нови растежи?

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 10:56 от raja_nikol

# 227
Рая, като гледам разликата е в броя хапчета, както и в цената. Този, който пия аз, идва по евтино. 110 бр. за 28 лева.
Интересното при мен е, че откакто го започнах, количеството падащи косми драстично се намали още от следващия ден. Аз ги броя. На къпане ми паднаха около 30 косъма, на ресане около 20.
Преди да го започна падането беше по 200+ косми.
Нови растежи също имам, ама от него ли са, не знам. За растеж на дължина - не забелязвам да ми е пораснала повече от нормалното.

# 228
Цената е все 28 лв, но за двойно количество  Mr. Green
По една на ден пиеше, нали, защото в другата тема споменават и по 2  от 5000  Shocked

Ще поръчам от твоя пък....стискай ми палци  Heart Eyes

# 229
Стискам с двете ръце, сигурна съм, че ще повлияе косопада. Задължително да споделиш! Hug
По 1 на ден пия. /Ако има значение, пия го вечер след ядене, да действа през нощта Simple Smile /

# 230
Стискам с двете ръце, сигурна съм, че ще повлияе косопада. Задължително да споделиш! Hug
По 1 на ден пия. /Ако има значение, пия го вечер след ядене, да действа през нощта Simple Smile /
Поръчах го, утре ще дойде  Hug
Ще споделя разбира се, дано да е като при теб, на другия ден  Wink

Ще правя изследвания на пролактин скоро, надявам се да не влияе  newsm78

# 231
  • Пловдив
А това голямо количество Биотин няма ли да влияе на нещо друго Rolling Eyes Не съм супер запозната, затова и питам.

# 232
При мен не е повлияло на нещо друго, нито се чувствам зле от високата доза. Чела съм, че излишното количество се изхвърля с урината.

# 233
Аз също пия Биотин 5000мг на NOW Foods и съм много доволна. Зависи вашия организъм от каква доза се нуждае. Когато пиех от 1000мг не видях полза и затова преминах на по високата доза.

# 234
Здравейте Момичета Simple Smile Родих преди 8 месеца, като след третия месец започна косопадът. Не беше силен, но си го имаше, от два месеца имам цикъл и определено косопадът се засили. Преди да забременея имах косопад, ходих по доктори, никой не ми е предписвал изследвания, дала съм хиляди левове без резултат, беше ми оредяла много косата. По време на бременността беше най-хубавото време за косата ми, никакъв косъм не ми падаше и малко се беше посгъстила,  но сега съм пак на старото положение от преди бременността. Все още кърмя, но само един път на ден. Имахме проблеми с детето и не съм имала финанси за изследвани, сега ще гледам да спестя нещо. Горе долу колко излизат всички необходими изследвания. Благодаря Simple Smile

# 235
  • Казанлък
Кажете как по-точно ползвате Alpicort F? Само на най-засегнатите зони?  По колко пъти дневно? Странични ефекти?

# 236
Момичета, аз пък чух  за нещо ново, което се предлага – филъри за коса. Някой знае ли за тях и пробвал ли ги е? Коментирахме с една приятелка наскоро, че нейната коса е много изтощена и пада, та това май ще спре косопада и ще съживи косата. Какво мислите?

# 237
  • Варна
Не помня в тази тема ли, някой беше споменал за шампоан и тоник Парусан. Има ли вече отзиви за ефекта? Омазнява ли се косата, че май в състава гледах рициново масло?

# 238
Не помня в тази тема ли, някой беше споменал за шампоан и тоник Парусан. Има ли вече отзиви за ефекта? Омазнява ли се косата, че май в състава гледах рициново масло?

Аз питах, но няма отзиви, по- скоро някой писа, че ще е доста слаб  Cry

# 239
Кажете как по-точно ползвате Alpicort F? Само на най-засегнатите зони?  По колко пъти дневно? Странични ефекти?
Ползвах го всяка вечер.Мажех навсякъде и най-вече по темето,защото беше по засегнато.

Общи условия

Активация на акаунт