Изпитани сайтове за парфюми - 10

• 207 855
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
   Не мисля, че има нещо грубо в изказването на DARI. И аз съм забелязала, следейки темата от около 5 г. насам, че винаги, когато някой изрази оправдано оплакване, се намират върли защитници, които да оспорват правото на потърпевшия и скачат да защитават въпросния сайт. За мен това е нелепо. Всеки би трябвало да има възможността да изрази мнението си, без да бъде нападан.

# 436
за това да си пожелаваме "ако поръчваш, менте да ти се падне"  Shocked doh

# 437
  • До сърцето...
Мисля, че на DARI_76 досега е най-премереното оплакване. Досега ме дразнеше простотията, когато някой реши да се оплаче от сайта, явно за повече убедителност, използваше грубости.

Да кажа само за протокола, че съм връщала стоки и не са ми правили проблем. Явно нещо са сменили политиката, което хич не ми харесва.

Дари, стискам палци всичко да се разреши в твоя полза  Peace

# 438
  • от един красив град
Аз също съм имала, несполучливи покупки от сайта и определено не бих поръчала повече нищо от там.  Peace

# 439
  • София
Тъй като има тема за Парфимо, може би е хубаво да се пише и в нея.
Колкото до новата им политика относно невъзможността да се върне разопакован парфюм, най-вече когато има изрязване по кутията и всякакви други съмнения за неоригиналност, ми намирисва много на който се прецакал -прецакал.В другата тема имаше даже предложения потребителката, която получила парфюма, отворила го и не го харесала след теста, да го залепи и да го върне като неотварян, така че при тези обстоятелства вниманието трябва да е още по-изострено.

# 440
На Парфимо върнах разопакован парфюм, но не защото беше менте, а защото имаше грешка в името на парфюма. Ползвала съм го години наред и знам, че не беше същия. От същия дизайнер, но с грешно изписване и съвсем различен парфюм. Приеха го без проблеми. И между другото : Не съм попадала на менте от този сайт. Явно съм голяма късметлийка.  Laughing  Ще продължа да поръчвам от тях.

# 441
  • София
На Парфимо върнах разопакован парфюм, но не защото беше менте, а защото имаше грешка в името на парфюма. Ползвала съм го години наред и знам, че не беше същия. От същия дизайнер, но с грешно изписване и съвсем различен парфюм. Приеха го без проблеми. И между другото : Не съм попадала на менте от този сайт. Явно съм голяма късметлийка.  Laughing  Ще продължа да поръчвам от тях.

Радвай се!
Аз имам едно мъжко Бентли, два пъти го пускам в размените и като размисля се отказвам.Как да го дам на някой като то е като една енергизираща вода на Ив Роше, която купих миналото лято - пръскаш и трае точно 3-5 минути, даже за ароматизатор не става. WhistlingМъжът ми, който не е кой знае колко претенциозен, въобще не го иска.Казва, че от нас до метрото и после няма никой,а това са 400 метра.

# 442
Аз също съм поръчвала от Парфимо, но не съм имала никакви проблеми. Доволна съм от нещата, които съм получавала от тях, имайки предвид, че съм ползвала парфюми носени от чужбина и не съм откривала разлики с техните.  Thinking Относно разопаковането и връщането обаче наистина не мога да се съглася с някои от мненията. Във физически магазин също нямаме възможността да отворим продукта на място.. Съответно, ако направим това вкъщи и се върнем с претенция, че не е качествен не мисля, че ще ни върнат парите. Същото е и с онлайн търговията на други стоки  - дреха със скъсан етикет, носени обувки, изпробвана козметика -никой няма да приеме стока, която не може да бъде препродадена. Донякъде разбирам търговците  Wink

# 443
Супер разочарована съм от въпросния сайт parfium.bg. Току що ми се обадиха - наличностите на парфюма (Hermes Eau de Merveilles bleau) били се изчерпали. На въпроса ми дали отново скоро ще получават - не знаели кога и да съм проверявала. При което помолих, ако е удобно да ми се обадят като заредят. Аз да съм следяла в сайта. Аз снощи като поръчвах не пишеше, че е изчерпан в нито една от опаковките и питам как да разбера. Ами да съм се обаждала, защото количествата се меняли постоянно. ooooh! ooooh! Такава глупост досега не бях виждала. Sick

Обслужване от много малко търговци може да се очаква, не само в бранша с парфюмите.
Въпросният сайт съм го коментирал доста пъти, че за обслужване хал халбер си нямат за какво иде реч и как се процедира спрямо клиенти, но иначе самочувствието е много голямо. Самочувствие може да има само този, който е компетентен в съчетание с много опит, отношение и обслужване с меки умения - да знае какво да каже, как, да поеме отговорност за обратна връзка, каквато в случая няма, да компенсира недоволство и т,н. Не може само да се пътува, ходи по почивки и в офиса да оставиш две кифли една на 21(образно), дяте някакво и някаква друга, мотаещи се там и вдигащи телефона, уж оправдавайки мижавите си заплатки, и да искаш бизнеса да върви и всичко да е ок. Не може само да разчиташ и да се биеш в гърдите, че са ти оригинални продуктите, щото не си само ти, а цените не са ти кой знае колко по-ниски или еднакви с конкуренцията. Виж, като се намеси обслужването, вече ще спечелиш, защото не всеки го прави и прави впечатление.
За сравнение последните 2(две) години от комуникацията с parfum.bg.com винаги съм получавал обратна връзка и верно с мъже по-лесно се работи, не некви кифли да ми мяукат по телефона, които освен да си правя раздумка друго няма какво, че през жицата няма как. И човекът си казва: " Няма го, чакам, абе за съжаление никъде го няма(тук се разбира доставчиците, с които работят), или чакам го, ще се обадя тия дни" и се обажда винаги, като казва какво точно чака и бач кодовете, като дойде по телефона ми ги казва да знам коя партида е. И това при положение, че далеч не съм им от корпоративните клиенти, а може би от най-дребните, но като звънна знае кой съм. И си личи, че с това си се занимават от много години, това им е бизнеса и си държат да НЯМА ментета и нямат ментета. Минус е наистина, че номенклатурата им е малка, наличности, разфасовки. Но поне каквото имат му се знае произхода. Wink.
Най-добрият вариант сякаш е човек да си изгради отношения с 2,3 сайта(шоуруми) и да си ги ползва.

# 444
Дами, търся парфюма - Mariella Burani, къде мога да го намеря?
ето този:

# 445
  • София
Ако си от София, провери в магазини Блик, там се предлага бранда, може някъде да им се намира и този парфюм. От сайтовете отдавна е изчезнал.

# 446
Атти, благодаря. Звъннах , но никой не отговаря, ще мина на място.

Намерих онлайн в този магазин, дали някой може да даде отзиви читави ли са:

http://ww.villalife.eu/shop/womans-parfums/mariella-burani/marie … D1%8F-detail.html

пс. търся и дракона на картие, но това вече е май мисия невъзможна. ако някой има изостанал, моля, пишете на лични. Simple Smile

# 447
Имам над 10 поръчки до момента от parfimo.bg повечето от които са парфюми. До момента нямам забележки към качеството, обслужването и комуникацията са на ниво. Не виждам смисъл, защо изобщо коментирате казус за връщане на разпечатан парфюм, след като разкъсания целофан също нарушава търговския вид. Това ясно е описано в общите им условия. 

# 448
  • София
Атти, благодаря. Звъннах , но никой не отговаря, ще мина на място.

Намерих онлайн в този магазин, дали някой може да даде отзиви читави ли са:

http://ww.villalife.eu/shop/womans-parfums/mariella-burani/marie … D1%8F-detail.html
Май са читави тези или поне бяха, преди да се преименуват. Което обаче не ми дава увереност, че Мариелата наистина е наличен.
Търси по Бликовете, поне 4-5 техни магазина се сещам, все някъде може да го има.

# 449
пс. търся и дракона на картие, но това вече е май мисия невъзможна. ако някой има изостанал, моля, пишете на лични. Simple Smile

струва ми се, че в размените някой го предлагаше сравнително скоро

Общи условия

Активация на акаунт