Ин витро в Истанбул - тема 20

• 96 314
  • 716
  •   1
Отговори
# 135
vaniaivanova_galio честита радост, мила моя. Желая ви много здраве, любов и късмет на цялото семейство. Спомням си твоята странна история и съм щастлива, че е приключила с жив и здрав финал.

# 136
Честито! Забременяла си естествено или аз не разбрах?

# 137
И аз не разбрах newsm78
Радвам се много за този щастлив финал, само радост и щастие да ви носи bouquet

# 138
Забременяла си е от опита, но се е усетила късно, че е бременна. Дори си е била спряла лекарствата. Mr. Green

# 139
Аааааа, вдянах Simple Smile Но така, както е написано, че на 11/03 е била в шеста седмица, не би могло да е от онзи трансфер. Затова се обърках. А явно просто е объркана седмицата или е било февруари.

# 140

Как си любима? Как са кученцата, котенцата и младежа?

# 141
Едното куче се съдра да повръща, другото разпори дивана, котките чакат да украся елхата, за да я унищожат, а малкият отказа манджа Shocked В общи линии, нормална съботна утрин Mr. Green

Ти как си, мило Дънди?

# 142
Едното куче се съдра да повръща, другото разпори дивана, котките чакат да украся елхата, за да я унищожат, а малкият отказа манджа Shocked В общи линии, нормална съботна утрин Mr. Green

Ти как си, мило Дънди?

Joy Joy Joy Joy Joy
Лудницата е пълна с две думи, но поне се забавлявате вкъщи и то доста успешно като те слушам.
Аз съм добре, благодаря ти. Hug Heart Eyes

# 143
Скоро и при теб ще има лудница и пак ще си говорим  Wink

# 144
Еее,на сладурката аз вече и го поръчах на Дядо Коледа( написах му писмо), ама много е послушна Hug
Да му мисли догодина Wink

# 145
Кристи, Ивка - душици мили сте вие  Flutter Hug Heart Eyes, ама аз съвсем ударих дъното и надеждите са хъммм ... ами доста, доста смазани. Но ще поживеем и ще видим.  Hug

# 146
Момичета,благодаря ви! Забременях естествено на следващият цикъл,веднага след инвитрото. Бях на 42 г. И отговора за неуспеха беше некачествени яйцеклетки. След пункцията имахме 11 оплодени,а до бластоцист-3. След пид на двата по-добри отказаха трансфер, защото имали мутация на две хромозоми. Ние обаче решихме да им дадем шанс и настояхме за трансфер. След 10 дни резултата беше(-).

# 147
Ахааа, значи естествено си забременяла. Ами още по-добре.

# 148
Ваня, честито! Искрено се радвам за теб.  Hug
Дънди, горе главата. Не ти давам да се отчайваш. Peace

# 149

Общи условия

Активация на акаунт