Месечни помощи за дете /детски надбавки/-инфо,документи,въпроси-11

• 119 443
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,
На първата страница на темата пише, че се иска удостоверение от учебното заведение, че детето е записано като ученик-за получаване на детски.
Детето сега ще почва ясла.актуално ли е написаното?трябва ли да ми дадат от яслата бележка,че е записано?
Това се отнасяше за записаните в задължителна подготвителна група /5 и 6 годишни/ и децата в училищна възраст. Но до колкото знам, с последните промени отпадна.

# 421
Цитат на: Elvira_123 link=topic=955909.msg35503362j#msg35503362 date=1504553885
Здравейте,
На първата страница на темата пише, че се иска удостоверение от учебното заведение, че детето е записано като ученик-за получаване на детски.
Детето сега ще почва ясла.актуално ли е написаното?трябва ли да ми дадат от яслата бележка,че е записано?
Това се отнасяше за записаните в задължителна подготвителна група /5 и 6 годишни/ и децата в училищна възраст. Но до колкото знам, с последните промени отпадна.
Благодаря

# 422
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам дали детските които съм получавала през изминалата година, трябва да ги включвам в дохода, който ще попълня в декларацията?

# 423
  • София-Младост
Здравейте, искам да попитам дали детските които съм получавала през изминалата година, трябва да ги включвам в дохода, който ще попълня в декларацията?
Не.

# 424
  • Пловдив
Не.
Благодаря.

# 425
  • София
Здравейте, този месец има ли превод на детските?

# 426
  • София-Младост
Започнали са да превеждат, в една друга тема споделят и за конкретни градове и банки, че вече има.

# 427
  • Под гъбата
Не.Бележките от ДГ и училища вече отпаднаха
[/quote ] Информацията  все още актуална ли е?

Последна редакция: пн, 18 сеп 2017, 15:22 от I am the same

# 428

Още на 14ти получих превод.

# 429
  • София-Младост
Информацията е все още актуална ли е?
Да.

# 430
  • София
Да.
Бихте ли посочили къде точно пише че бележките са отпаднали, тъй като в сайта на Социално подпомагане все още пише че се прилагат към молбата за отпускане за детски добавки? Благодаря  bouquet

# 431
  • София-Младост
Да.
Бихте ли посочили къде точно пише че бележките са отпаднали, тъй като в сайта на Социално подпомагане все още пише че се прилагат към молбата за отпускане за детски добавки? Благодаря  bouquet
Явно не са си направили актуализация. В ЗСПД и правилника никъде не пише, че се изискват. Обстоятелството влезе като промяна от 02.05. мисля беше.

# 432
  • София
Да.
Явно не са си направили актуализация. В ЗСПД и правилника никъде не пише, че се изискват. Обстоятелството влезе като промяна от 02.05. мисля беше.

Да и аз сега това четох, значи информацията е вярна Hug
Една бумащина по малко

# 433
Интересувам се, колко е минималното месечно обезщетение при безработица за целия месец?
Трябва да впиша общата сума мисля?

# 434
  • Варна
Момичета интересува ме помоща за отоплителния сезон,  какви са изискванията за  нея и срокът и за подаване на заявление. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт