MAC & Sephora - 38 тема

• 101 610
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Прекрасни  bouquet,
Ползвали ли сте cocoa contour на too faced и мислите ли, че е подходяща за начинаещи? С две леви ръце съм и хич ме няма в контурирането. Харесва ми на външен вид и аромат  Heart Eyes Чудя се дали ще се справя с нея?

# 511
Днес пробвам новите червила- моливи на Шанел. Конфортно е на устните, но нищо особено, още повече за 70 лв. Цветовете са много зле за моя вкус. Ярки и странни. Само най-светлия ми допадна, но ми стои както хиляда други. Мерси!

# 512
Аз пък страхотно ги харесах.Хидратират ми като никое друго.след часове устните ми са като с балсам.При това бях доста изложена на вятър. Купих си 216 номер.

# 513
Christian G,
кое е 216 номер?
много съм доволна и аз от хидратиращия ефект на молива червило  Simple Smile

# 514
  • гр. София
Прекрасни  bouquet,
Ползвали ли сте cocoa contour на too faced и мислите ли, че е подходяща за начинаещи? С две леви ръце съм и хич ме няма в контурирането. Харесва ми на външен вид и аромат  Heart Eyes Чудя се дали ще се справя с нея?

Подходящи са за всеки стига да ползваш подходящи четки и да имаш лека ръка, за да не прекалиш.

# 515
много съм доволна и аз от хидратиращия ефект на молива червило  Simple Smile
Да, да хидратира добре червилото - молив.

# 516
аз страдам за мат червилата на МАС  Confused
толкова хубави цветове, а ми изсушават устните дори с базата

# 517
Здравейте, бб крема който използвам е с фактор 15 или 20 ,не съм много сигурна.Според вас това достатъчно ли е или трябва да слагам и слънцезащитен крем отдолу?

# 518
  • Пловдив
Момичета, някой купи ли мини ФДТ-на на Клиник, който продават за 20лв?Как е като текстура, покритие, матиране, хидратиране, цвят?

# 519
  • София
Знаете ли кога да очакваме Ърбън Дикей в Сефора? Чакам да разгледам палитрите им   Flutter

# 520
Февруари месец.

# 521
  • София
Момичета, някой купи ли мини ФДТ-на на Клиник, който продават за 20лв?Как е като текстура, покритие, матиране, хидратиране, цвят?

Оферта на Клиник с минитата важи за 3 вида техни   фондьотени. Кой те интересува?

# 522
  • Пловдив
Това не го разбрах, мислих, че е само един. За който имате впечатления, тогава  Simple Smile

# 523
  • София
Три са  Simple Smile
Ползвала съм Beyond Perfecting . Води се комбинация между фон дьо тен и коректор подходящ за всякакъв тип кожа.  Аз съм с комбинирана  и през лятото ми лъсваше, но това може да се коригира през деня . Има хубава покривност  и не е с матов завършек.
Само съм тествала Superbalanced. Има по-слабо покритие .Би трябвало да балансира сухите и мазните участъци на комбинираната кожа. Не мога да кажа повече за него.Третият, който се предлага  като мини , е  Even better . Нямам никакви впечатления

# 524
Здравейте.
Някой има ли впечатления от серията Genuine Glow на ЕЛ? Аз взех балсама за очи и от седмица го ползвам, но имам чувство, че е просто база, при това не особено добра, защото трудно слагам коректора отгоре. Загледах ББ кремовете, но ще ми е интересно да прочета за впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт