ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 15 [231]

• 39 609
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
ами защо я сложи да ме заблуждаваш бе?????????  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

щото и аз се заблудих  Joy Joy Joy ама се оказа, че само я е купил  Joy Joy

яяя, наистина ли я е купил?   Thinking или пак ме заблуждаваш?  Crossing Arms Crossing Arms

# 676
ами защо я сложи да ме заблуждаваш бе?????????  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

яяя, наистина ли я е купил?   Thinking или пак ме заблуждаваш?  Crossing Arms Crossing Arms

не бе, жената си е написала  Joy Joy  и това е в дома на наЩУ  Laughing 
сигурно му дава частни уроци  Crazy Joy  и за благодарност той й купил картината, щото нали все му се струва, че да плати не е достатъчно  Joy Joy

# 677

сигурно му дава частни уроци  Crazy Joy  и за благодарност той й купил картината, щото нали все му се струва, че да плати не е достатъчно  Joy Joy

абе ще ти повярвам, ама само да си ме метнала пак  #Cussing out #Cussing out hahaha hahaha

как ще прави цапаници бе?  Crossing Arms Crossing Arms Да не ти вадя доказателства за таланта му ... от изпотеното интервю  Whistling Whistling Whistling hahaha hahaha

# 678
  • Яко в Матрицата...
Написала е, че картината е от пода до тавана и че обичала да вижда произведенията си в новите им домове  Joy Бая време я е рисувала... Ето я тук на по-ранен етап - била почти готова Joy

https://www.instagram.com/p/BKiV5MLgROX/?taken-by=sedefgali

# 679
Написала е, че картината е от пода до тавана и че обичала да вижда картините си в новите им домове  Joy Бая време я е рисувала... Ето я тук на по-ранен етап - била почти готова Joy

https://www.instagram.com/p/BKiV5MLgROX/?taken-by=sedefgali

вай бе, огромна тази картина.  Shocked питат я дали Чачо имал участие в нея  hahaha hahaha

# 680
  • Sofia, Bulgaria

абе ще ти повярвам, ама само да си ме метнала пак  #Cussing out #Cussing out hahaha hahaha

как ще прави цапаници бе?  Crossing Arms Crossing Arms Да не ти вадя доказателства за таланта му ... от изпотеното интервю  Whistling Whistling Whistling hahaha hahaha

Ани,извади го бе Peace нека да си го припомним Crazy Grinning
Пък и Чачи нали казва ,че обича в свободното си време да рисува,пише песни а
сега пише и сценарий за филм  Flutter Grinning Grinning Grinning Grinning

# 681

ади да гледате тая вечер, че утре като се запиете  Joy Joy Joy Joy

İçerde 15. Bölüm + bg sub

Скрит текст:
от Кудкудяк Тийм  Hug Hug

Превод - Лу  Hug Тара  Hug Непукистката  Hug Вени  Hug
Ани  Hug пак х2 Laughing   Дани Янкова  Hug Ася  Hug Вивчо  Hug

Субтитри - Галка  Heart Eyes и джадЪ  bowuu
Редакция на превода - Лили  Heart Eyes Heart Eyes

[/i]

İçerde 15. Bölüm + bg sub

https://mega.nz/#!bEYWXCaB!zMbTMdWw3cfd_hlrc0Dn6bLUp9-jwfp6cbxHFRGOunI

Приятно гледане!  Peace

Господ здраве да ви дава, екипааааа  Hug Hug Hug Hug Hug

Чичеци любими за вас и мЕнннн  Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes

-----------------------

Ся онова русото де си го купил Чачи, освен да кажа сглупил кво да кажем друго не знам - само да беше мръднал веждака, хемен ставам руса и засядам насреща му, ама ади - млад зелен, не знай да пести фърля пари  ooooh! ooooh! ooooh! ма онова дето той го мазал, дЪл не се продава? newsm53 newsm53 newsm53

# 682

Ся онова русото де си го купил Чачи, освен да кажа сглупил кво да кажем друго не знам - само да беше мръднал веждака, хемен ставам руса и засядам насреща му, ама ади - млад зелен, не знай да пести фърля пари  ooooh! ooooh! ooooh! ма онова дето той го мазал, дЪл не се продава? newsm53 newsm53 newsm53

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo сИга остава да те рисува и малко по-арт  Whistling Whistling Whistling hahaha hahaha нИдей,ч е вземеш да настинеш и ще ти трябва доФтор  Naughty Naughty Joy Joy

Искра, ето го https://www.youtube.com/watch?v=XthXwNDJarI изпоти се от зор  Mr. Green ама не успя да довърши творението си  Crossing Arms

# 683
  • София
Кудкудяк тийм  Hug Heart Eyes страхотни сте  bouquet bouquet bouquet

# 684
  • Sofia, Bulgaria

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo сИга остава да те рисува и малко по-арт  Whistling Whistling Whistling hahaha hahaha нИдей,ч е вземеш да настинеш и ще ти трябва доФтор  Naughty Naughty Joy Joy

Искра, ето го https://www.youtube.com/watch?v=XthXwNDJarI изпоти се от зор  Mr. Green ама не успя да довърши творението си  Crossing Arms

Ама и там си е сладур бе  Crazy Crazy Crazy Crazy
Ама не разбрах що му викате "потното"интервю  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 685

Щото според някои фенки на фемир, докато гледал кадрите с първата непрежалима и се изпотил Чачо. От вълнение  Naughty Naughty и ашк.  Naughty Naughty чак ризата му залепнала.  Naughty Да не говорим какъв превод бяха спретнали  hahaha идеала на Чачо за жена едва ли не съвпада с описанието на първата непрежалима.  Joy а той описва жена, която няма нищо с никоя от непрежалимите.  Mr. Green

# 686
русото била Джен Лоурънс  Crazy Crazy  Heart Eyes Heart Eyes
поръчал я е той  Party Party  отдавнааа  Party Party

# 687
русото била Джен Лоурънс  Crazy Crazy  Heart Eyes Heart Eyes
поръчал я е той  Party Party  отдавнааа  Party Party

newsm78 Ти позна ли я Лоурънс на картината?  hahaha Щото аз не  hahaha hahaha

поръчал яяяяяяяяя, виж ти  Crazy Crazy Crazy а, дано си поръча и модела  hahaha hahaha

Аниииииии, видях те на балкона  Naughty Naughty слез и кажи нещо  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 688
русото била Джен Лоурънс  Crazy Crazy  Heart Eyes Heart Eyes
поръчал я е той  Party Party  отдавнааа  Party Party

newsm78 Ти позна ли я Лоурънс на картината?  hahaha Щото аз не  hahaha hahaha

поръчал яяяяяяяяя, виж ти  Crazy Crazy Crazy а, дано си поръча и модела  hahaha hahaha

ми познах я, аз съм с АРТ поглед  Crossing Arms Crossing Arms  изкуството не е за всеки  Crossing Arms  hahaha hahaha hahaha
оххх, яяя да я поръчва  Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

ама смешка нарисува, докато се поти  hahaha hahaha hahaha hahaha

https://twitter.com/Renay_syk/status/814915189988610048

# 689
  • Sofia, Bulgaria

Щото според някои фенки на фемир, докато гледал кадрите с първата непрежалима и се изпотил Чачо. От вълнение  Naughty Naughty и ашк.  Naughty Naughty чак ризата му залепнала.  Naughty Да не говорим какъв превод бяха спретнали  hahaha идеала на Чачо за жена едва ли не съвпада с описанието на първата непрежалима.  Joy а той описва жена, която няма нищо с никоя от непрежалимите.  Mr. Green

Ясно Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт