Съпруги на военнослужещи - 21

• 62 404
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Дафинов лист,стиснати палчета и от мен
Мъниче да пускаме ли палцитее?

# 421
sweet_maniche, dafinov list fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 422
Благодаря ви сладурки bouquet Трудно е, понякога не виждам изход, но както казва Фло - няма да е все така. Буквално усещам положителната енергия, която ми пращате Hug Hug Hug. Патенце, за теб специално огромна  Hug Hug Hug. Знам какво усещаш и как се чувстваш. И на нашата улица ще изгрее слънце  Nature Sunny /вярвам в това, нищо, че понякога ми потъват гемиите/.

# 423
  • на правилното място, в точното време
Отдавна не съм се вясвала, дано сте спали завити! Гушвам ви всички Hug Прегръдките винаги помагат и никога не са в повече! Айде, завивам ви и духам ламбите. Да спите, утре сте на работа .
И едно такова , тука, за Фло...

Срещат се две мутри. Единият вика на другия: - Чух, че си имал крокодил? - А, това беше отдавна! Аз вече му сложих златни зъби! Сега едвам го изхранвам. - Защо едвам? Храни го с черен хайвер, ако му е трудно да дъвче! - Не става! Докато му направят зъбите, свикна на зъболекари!   Mr. Green Heart Eyes

# 424
  • Пловдив
Дафиново листче, стискам палци! Изпращам ти всичката положителна енергия, която мога да генерирам и те гушкам - НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА!

Моята одисея продължава - сега има поне някаква дата - 17.02.17! Дано да е за добре и да донесе късмет...

Днес бях на РС в ДГ... Да ме прощавате за езика, ама много прост народ има... Още не ми го побира акъла, как може да обвиниш някой за това, че детето му се е разболяло Rolling Eyes

И аз за споделя един от последните ми любими вицове:
Разхожда се мутра и пресича ЖП прелез. За късмет, в този момент минава влака и го блъска.
Минават 6 месеца, в които мутрата е в гипсова корито. Следват още 3 за рехабилитация. 9 месеца след инцидента мутрата е на крака и вече вкъщи. Стой си той, а чайника на печката завира и започва да свири. Грабва мутрата един чук и бой по печката и чайника...
Жена му учудена от поведението на мъжа си, го пита какво става, а той отговаря невъзмутим:
- Тези трябва да се трепят, докато са малки, че после големи поразии правят!

# 425
Добро утро  Hug

# 426
Лека нощ!
Не мисля, не виждам, не чувам ... заспивам ... 

# 427
  • Пловдив
Добро утро. Не мога да сложа кафе, треса се от смях. Ей, усмихнахте ми деня.
Фей, абсолютно си представих Фло да ремонтира зъбите на крокодил.  Joy Joy

sweet_maniche, не се притеснявай, и в училище ще се нагледаш на какво ли не. Аз затова не пуснах дзвера в кварталното училище. Средата беше много важна за мен. И имахме късмет.
Имам приятелка, детска учителка. Та и при нея така - водят едно момиченце сутринта, видимо му няма нищо. На обяд го заболява ухото и се обаждат на майката. Но жената не успява да излезе от работа и идва бащата, който със съвсем укорителен тон пита как така на детето му е нямало нищо сутринта, а на обяд го заболяло ухото. Като че ли, ако ушенцето беше започнало да го боли вкъщи, щеше да бъде по-малко болно.  ooooh!
Може роман да напише за родителски изцепки. И за мърляви родители също.

СГГ, какво прави цяла нощ, та лягаш по светло? Още изпити ли има?

dafinov list, винаги има изход. Най-важното е да си съхраниш нервите. Моят чичо се шегуваше така: Пазете си нервите, д-р Чирков е казал: сърца присаждам, нерви - не.  Hug

Днес моят татко щеше да навърши 70 години. И свещичка не мога да отида да му запаля, всичко е замръзнало.  Cry

# 428
  • София
А здравейте. Като си помисля, на колко момичета им се спи, та две не виждат, чак ме е срам да кажа, че станах за обяд. Така е обаче, който будува по нощите. До някое време плетох, после във ФБ и като погледнах "чаФоника" ( така казваше три годишната ни дъщеря) , с плонж се хвърлих... Да не помислите в тръстиката. Не в леглото. Та допреди два часа.

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ и ме трогнаха, и ме разплакаха думите ти миличка. Никога не забравяй, че в живота има много хубави неща. Който ги търси, ще ги намери! За всички вас мои прекрасни момичета изпращам много положителна енергия-толкова, колкото да сбъднете желанията си. Hug А когато се сбъднат, споделете, та и ние да се радваме и да се заредим отново!  Simple Smile

ФЕЙ, в отговор на закачката ти:  Вади зъболекаря един зъб, ама много време, а той не помръдва. Казва на пациента-иди го вържи за последния вагон на тръгващ влак и ще излезе. След време среща пациента, пита го извадил ли си е зъба. Пациента отговаря-Вързах го за влака, влака потегли, зъба не излиза, та дойде началник гарата и с един удар го изби hahaha  box  tooth smile3555

ДУНДИ, нека е светла паметта на татко ти. От както си заминаха близките ми хора, като че по-ми се иска да отбелязваме рождените им дни. Тогава е по-весело, спомените са по-хубави. Мразя тези дни, в които си отидоха... запали си свещичка у дома. Аз понякога присядам до снимката на братчето ми и мислено си разговарям с него. Запалвам и свещичка...После ми е някак по-леко Sad

ПАТЕНЦЕ, още ли сте при мама? При мама е топло, сигурно, спокойно и уютно.

СГГ за миг ме обърка Simple Smile След Добро утро на Димитрова, чета Лека нощ на СГГ и се пуля Rolling Eyes После ми се изясни всичко. Simple Smile

МЪНИЧЕ, само така. Бой по чайника! вчера питам една малка пациентка: как си в детската градина? А тя съвсем сериозно ми отговаря: Не съм добре. Аз съм много чувствително дете. Децата и госпожите не ме разбират. Питам я: Кой ти го каза това?  А тя: баба така каза на дядо, че съм чувствително дете и трябва да ме разбират всички. Явно и за майката този разговор беше интересен. Каза, че ще си поговори с бабата Wink

Време е да политам към Касата, а после на тръстиката.
Хубав ден ви желая love001

# 429
  • на правилното място, в точното време
Дунди, редовно си купуваме торта и ходим при мама, на дата на рд на татко. По-хубаво ми е на този ден да си спомняме за него, а не в деня, когато почина.
Няма да се включвам в дискусията за учители, че много съм набрала. #Cussing out
Стискам палци за който трябва! Гушки за всички  Hug
Фло, аз направо при началника на влака да отивам  Mr. Green
Щях да питам, нещо чува ли се за увеличение на заплати? Любимият чете нещо в неделя, но само като предватителни разчети, без да има конкретно нещо.

# 430
  • Пловдив
ФЕЙ, и ММ спомена преди малко по телефона, че и при тях се говорят някакви работи. Та ме попита дали не е изтекла информация в бг.мамма.

Иначе в петък ще го произвеждат офицерски кандидат втори клас. Това е другата новина. Ами ще трябва той да почерпи мен, а пък аз - вас.   Grinning

# 431
Моето инфо за заплатите е , че има назначена комисия, която да проучи, сравни ...и така дрън ,дрън та накрая да излезе със становище. Идеята е по-някакъв начин да се обвърже с МРЗ , щот тя нали скача нон стоп , а заплатите са замразени от доста време. Имаше и статия в "Българска армия" онзи ден, явно наистина нещо се работи по въпроса, ама колко скоро ще е ...Ето , вчера един малоумник от ГТ препречил пътя и автобусите сутринта закъснели с 1 час. Ама малко му били 1500 лева заплата, а че почти цяла София е с нови топли рейсове, ама лоши му били условията  на труд...а колко хора заради него закъсняха вчера...

Дунди, аз когато искам да помена татко и запаля свещ отивам в най-близката църква по пътя за вкъщи...Скоро няма дата свързана с него, обаче тия дни и аз много си спомням за него(може би защото майка имаше РД и покрай него)...А толкова много изрази ползвам, които си бяха запазени, негови...Забелязах,че майка даже вече не се натъжава когато й го цитирам, а го приема с усмивка,така даже някак си все едно сме си тримата, както някога...

Днес в София беше една идея по-пролетно...

# 432
Момичета явявам се с малко странна молба.Моля ако някоя работи в bob оли мтел да ми пише на лично.Или ако нейн много близък работи.Страшно ми е важно.

# 433
Момичета, ето ме и мен Wink Обещах си да не пиша във форума по принцип (поради факта, че съм бивш, но наблюдателен рекламист Mr. Green) но влизам само заради вас - приятно е в компанията ви, а и се познаваме лично с повечето, което ми е важно. Да си призная, не си падам по цялото това писане - предпочитам личния контакт, винаги когато е възможно, пък и за да се избегнат разни интриги и пр., с които е пълен този форум, а и не само той. Като цяло от доста време избягвам подобни изяви, заради печалния ми опит със сплетни, интриги и пр. удари под кръста, а в това също българите сме царе Sick. Не си падам по грозното във всичките му форми, уви.

Ние сме добре иначе, нищо съществено - дребните са на "дневно сиропиталище" (най-новата идиотия във форумО, така беше наречена градината според разни потребители Joy), а аз поработвам и съм перманентно уморена Blush Фло, ти наистина дразниш с тоя сън! Laughing Както имаше един лаф във Фейсбук - аз съм в търсене на фон дьо тен, който да скрие, че не съм спала от 2011 година Laughing Наистина недоспиването е много кофти, но какво да се прави - ще го преживеем някак.

За заплатите - хм, да видим. Според мен особено за тези с по-ниски звания и по-ниски заплати съответно, това ще е много добра идея. Дано се получи Peace

За ДГ - Фло, разсмя ме с твоята много чувствителна пациентка Laughing Мъниче, и при нас в градината чат-пат съм ставала свидетел на нелепи родители - случвало се е на РС родители да се сбият Shocked и да нарекат учителките "тъпи патки". Е, не знам какво да кажа - една такава родителска среща имахме и беше незабравима. Иначе, какво да ти кажа, темата с болестите е много чувствителна и някои родители се палят, понякога основателно. Мен вчера ме подразни, че заведох децата след продължителни болести и докато приемаха малкия в яслата, една баба (т.е. вероятно бабата може да гледа детето, тя беше поне на 65 години, т.е. пенсионерка) доведе ясленче с дълбока кашлица Confused Е, такива случки наистина дразнят.

Стискам палци на Dafinovlist и патенцето - да се разсеят облаците над вас по-скоро! Прегръдки Hug Няма да скрия, че наистина в тази тема се усеща положителната енергия - явно успяхме да се съберем все позитивни хора, които се подкрепят в трудни моменти и споделят радостта си в хубавите!

И понеже днес явно се разказват вицове в темата, да споделя един той е по тематиката на групата:

Прибира се циганина вкъщи и жена му казва:
- Асане, детето глътна патрон!
- Ма не го вЪрти към мене, ма!

Мъж ми вчера ми го разказа и се смяхме много, пък и той разказва много смешно вицове Laughing

Хайде, да полазвам аз пак тръстиката, че няма как Wink

# 434
На ММ са им чели заповед за повишаване на заплатите и изплаще със стара дата - от януари, но да уточня, че той е цивилен, не се поинтересувах за подробности.
Засега толкоз... бягам по задачи и стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт