Бял списък на продуктите

• 312 145
  • 1 500
  •   1
Отговори
# 1 095
Много ми хареса киселото био мляко Фрезко. Не знам дали е хомогенизирано, но повече ми харесва от Хармоника.

# 1 096
Аз да похваля млечните продукти на Мандра Равногор.Чудесни са. До нас -жк Лагера -има фирмен магазин от 1 година- качеството им се поддържа на много високо ниво,асортимента е достатъчен

# 1 097
  • Пловдив
Аз да похваля млечните продукти на Мандра Равногор.Чудесни са. До нас -жк Лагера -има фирмен магазин от 1 година- качеството им се поддържа на много високо ниво,асортимента е достатъчен
Взимам от тях кашкавал, извара и  масло от 5-6 години - освен разочарование с киселото мляко, което всъщност се оказа, че се прави в с. Козарско newsm78, не мога да кажа нищо лошо Heart Eyes

# 1 098
Здравейте.
Искам да попитам срещали ли сте зряб боб, но родно производство а не от Китай или Киргистан?
От къде мога да купя такъв в търговстата мрежа и на коя фирма?

# 1 099
  • Viena
Здравейте.
Искам да попитам срещали ли сте зряб боб, но родно производство а не от Китай или Киргистан?
От къде мога да купя такъв в търговстата мрежа и на коя фирма?

Трудна задача,от бабите по пазара освен  bouquet

# 1 100
Запис да следя темата  Wink

# 1 101
  • Бургас
Някой може ли да ми препоръча хубава марка грах? Мерси Mr. Green

# 1 102
  • София
Грах и зелен фасул купувам само на Бондюел. Само за тях гарантирам, че винаги са с еднакъв вид и вкус. Преди купувах и грах Глобус в консерва, но вече не го намирам.

# 1 103
Грах - на Сторко Плевен, Бондюел съм чела че го боядисват и граха и царевицата , за да имат прекрасни цветове

# 1 104
  • София
 Консерви и замразени зеленчуци само Бондюел  Peace

# 1 105
Много ми хареса киселото био мляко Фрезко. Не знам дали е хомогенизирано, но повече ми харесва от Хармоника.

Предполагам, че е хомогенизирано, защото се различава от това на Хармоника. На мен лично Хармоника повече ми допада.

Грах Сторко съм купувала и съм доволна. Хубав беше. Също грах ORO. Тази марка имат също и много хубав ориз - Oro.

Също да похваля кашкавал Родопея и кашкавал Кутела.

# 1 106
А аз съм взимала на Бондюел грах, който увира много бързо и става много вкусен и такъв, който няма увиране. И като че ли през последната година се появи този, неувиращият.

# 1 107
  • Бургас
... Бондюел съм чела че го боядисват и граха и царевицата , за да имат прекрасни цветове

Аз съм много доволна от продуктите на Бондюел, от години купувам предимно тях, но все повече се чудя как постигат тези неестествено хубави и наситени цветове Whistling

Един глас и за Сторко - гювеч, домати /консерви/.

# 1 108
  • София
не мисля, че ги оцветяват продуктите на Бондюел, защото знам какво представляват оцветените такива.Купувала съм замразен грах от Кауфланд, който след сготвяне с ориз, последния беше придобил зеленикав цвят, а граха беше станал  бледозелен отвън и жълтеникав отвътре  #Crazy

# 1 109
  • Бургас
Искрено се надявам да си права.
Обаче е сега готвя граха... нещо не иска да се свари...

Общи условия

Активация на акаунт