термин септември 2017

• 47 021
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
И аз съм със сърчице!

Ти си  Kissing Heart !

Всички сте newsm76!

Аз мисля, че към средата на февруари да отида на първи преглед и сърце с това. Ще съм към 9-10гс. Как се случват точно нещата с направленията по държавен път? Лл ми дава направление за кръв, урина или ми дава направление за АГ и като си намеря АГ да ме приеме, там ми дават направления или нещо трето? И това записване в ЖК как става точно, някаква централна база ли, ходи ли се до офис на НЗОК?

Колко време отнема това обикаляне? В смисъл: ако отива половин ден, няколко пъти по половин... да си пусна отпуска предварително?

Много извинете, че така тъпи въпроси, но на АГ съм ходила профилактично на прегледи в частни кабинети, понеже Лл все са ми казвали, че не съм ли бременна, не могат да ми дадат направление. Как се харчат здравните ми осигуровки вече близо 20 години си е мистерия за мен и искрено не знам каква е системата за сериозни неща като бременност.

# 391
ЛЛ дава направление за АГ и с него отиваш.
 Твоя ЛЛ не го ли е страх,че може да пуснеш оплакване от него към НЗОК.

# 392
Ако не знам и никъде няма инфо какво ми се полага, няма как да се оплача, че не ми го дава, затова питам кое как се случва. Embarassed

Иначе да, видях на НЗОК , че мога да пусна жалба и да си сменя Лл, нищо че юни е след половин година, вероятно ще го направя скоро, но все пак да знам какво ми се полага да получа.

На частни преди ходех, понеже не е голям разход там на година да се прегледам профилактично, сменях ги, разнообразие. Сега с бремеността е сериозно и различно.

# 393
Честито за сърчицата...  Heart Eyes
Ах, не е ли най-хубавата емоция на света и нека се чустваме с привилегии пред мъжете че можем да усетим и чуем живота още в ранния му етап  Party
Прекрасно е...  Blush Hug
Дано още много положителни емоции и новини напълнят тази и следващи теми bouquet

# 394
  • Пловдив
Здравейте, мами! Първо честито на всички със сърчица и всички с добри новини!  Simple Smile И аз да се отчета, макар че ми е малко притеснено. Вчера бях на първи преглед още е рано и се видя само сакче, но док каза че имам контракции и ми изписа дуфастон и нош— па. След две седмици съм на преглед за сърчице, дано всичко е наред  Praynig
Успешен ден на всички!  Hug

# 395
Добро утро,момичета! Преди малко си направих отново тест,след закъснение 4-5 дни. Отчете ми много бледа втора черта. Мисля днес да си запазя час за доктор,да видим как са нещата.

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 07:18 от tonil_83

# 396
И аз се записвам! Термин края на септември,точна дата нямаме за сега незнам защо Док. Е мн мълчалив вадим му думите с ченгел но по мои изчисления е 23.09 Вчера видяхме фасулчето и установи бременноста.Даде ми да пия Огестан.В сряда отивам на първи изследвания! Успех на всички и леко бременеене!
PS: Леки болки в средата .. това е за сега.

# 397
Здравейте момичета. Вие как се справяте с гаденето. На мен вчера цял ден ми беше лошо на корема и ми се повдигаше а тази сутрин за първи път повърнах много малко за щастие. Иначе чувствам гадене още от шеста седмица сега сем в осма и 1 ден. Още гледам да не ставам от леглото след изписването от болницата и планирах прегледа евентуално за другата седмица но сега с това повръщане се изплаших да не е станало нещо с бебчо. Ох незнам. Дано е само моментно и всичко да се окаже наред.

# 398
Откакто съм забременяла, съм затъпяла. Само статии за ембриони чета; след втората нищо ново не ми казват, но пак ги чета.

# 399
Как обичам да стартирам деня с хубави новини - туптящи сърчица и нови мами  Heart Eyes

Моето коремче вече е доста по-добре и вече си хапвам плодове, та пак се чувствам като нормален човек  Grinning
Нямам търпение за следващия ми преглед, да видя бебчо колко е пораснал. Както и трябва да си насроча и фетална морфология. Вие момичета какво мислите за ФМ.

# 400
Здравейте момичета. Вие как се справяте с гаденето. На мен вчера цял ден ми беше лошо на корема и ми се повдигаше а тази сутрин за първи път повърнах много малко за щастие. Иначе чувствам гадене още от шеста седмица сега сем в осма и 1 ден. Още гледам да не ставам от леглото след изписването от болницата и планирах прегледа евентуално за другата седмица но сега с това повръщане се изплаших да не е станало нещо с бебчо. Ох незнам. Дано е само моментно и всичко да се окаже наред.
За съжаление няма оправия с гаденето, а за повръщането ако е еднократно няма от какво да се притесняваш! Както споменах с първата си бременност бях много зле, повръщах многократно през деня до четвъртия месец. Сега от една седмица си повръщам ама само вечер по един или два пъти, през деня за сега не ми е толкова зле и си ходя на работа! Забелязах, че като си хапвам на често по нещо малко се чувствам по добре,ако искаш пробвай!

# 401
Момичета,във вторник съм на първи преглед. Дано всичко е наред. Иначе имах леко гадене сутринта от кафето,пих една глътка и до там. Grinning Усещам леко придърпане ниско долу,но предполагам е нормално,че от първата бременност нямам никакви спомени,освен че повръщах до 5-тия месец!

# 402
Аз на феталната много държа и ходя сам при лекари с нужната специалност.

# 403
 ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН МАМИ!!!
И аз имам 2 чертички, по мои изчисления термина е 21.09
Днес съм на преглед и много се надявам на сърчице Simple Smile Едвам изтърпях 10 дена закъснение, но с първото отидох веднага и нищо не се видя!!

Последна редакция: вт, 24 яну 2017, 14:06 от bobobobi85

# 404
Добре дошла!
Но 10 дни закъснение е рано за сърчице.
Ще се види сакчето.

Общи условия

Активация на акаунт