Искам да кажа ... (102)

• 54 429
  • 796
  •   1
Отговори
# 690
Днес от работа не можах да си вдигна главата, ама да е така цялата гидина, не се оплаквам.
Имам правена лазерна епилация преди почити 12 години, мислех от бременноста ще порастат, ами не. Напълно си заслужи парите.
За почивки ползваме Airbnb, до сега не сме имали проблеми....и не заради парите, ами вече не искам ол-инклузив. Искам да се потопя в местната атмосфера, да отида на локално ресторантче....ей такива неща.
Тази година за почивка от Бг съм си заплюла Румъния, аз съм от морски град, морето ми е близо, София и планината също. Тази година ще катерим и Рилските езера....и то 3-те седмици свършили.
Сандо, имай предвид, че цените в Аирбнб, сега са извънсезона.....при букване и ги качват.

# 691
  • Телиш/Плевен
Тия опалянки много се коментират в другата тема, но не мога да ги намеря Rolling Eyes
Ето. Hug

# 692
Каква е разликата между лазерна и фото епилация?

# 693
различна дължина на вълната

# 694
Тия опалянки много се коментират в другата тема, но не мога да ги намеря Rolling Eyes
Ето. Hug

Лаленце е помогнала  bouquet Ама аз да кажа, че полученото нещо можеш да го направиш на мъфини, на блат, от който да си правиш сандвичи и да го ползваш за блат за пица, която става уникална Simple Smile

Добро утро!

При нас имаше земетресение нощес, слабо, слава богу. Аз го усетих, но тъкмо заспивах и помислих, че се унасям. И по-добре, че щях да се гипсирам и да будувам цяла нощ. Котката спа като пор до мен  Mr. Green Туй да се гримираш, пък да не си виждаш очите е голям смях, може би ще походя днес с две различни вежди  Grinning Довечера съм на очен, че не се трае.

# 695
добро утро  Simple Smile
усмихнат ден момичета  Simple Smile

# 696
Добро утро!
Правих лазерна епилация преди години. Мислех, че ефектът ще е по-дълготраен, ама не би. За една година си тръгнаха същите, а тогава вече бях бременна, после кърмене и те си станаха даже по-зле от преди. Сега не мога да се наканя за нова, че очаквах с толкова много процедури, съответно цени, да издържи поне 2 години и после поддържащи процедури. Така не усетих никакво облекчение.
Харесвам един хотел на нашето Черноморие, първата година бях ок с цената, но миналото лято ми дадоха оферта с 50% по-висока и се ядосах, защото определено не заслужават повече. Тази година не съм го мислила.

# 697
Човек да не си легне Simple Smile. Изписали сте сума страници.

Аз си правя коло маска сама. Свикнала съм, а и го ползвам като тренировка по йога  Mr. Green. Имам малко останали, защото не довърших фотоепилацията. Смятам зимата да го свърша, защото съм доволна.

За почивките и аз се чудя на цените в България и бих предпочела другаде да отида за тези пари. Аз за море предпочитам диво и по-спокойно. Алл инклузив е добре, когато си с малко дете иначе аз предпочитам да обикалям.

Темата е обща и отворена за всички, така че няма нужда да се притеснявате да пишете. Тук рядко се хапем  Mr. Green. За фейса говорихте, аз до преди около година нямах нито един непознат човек в листата си. Сега имам няколко момичета и то предимно от тази тема и една две познати, които пишат във форума. Не участвам във фейсбук групи, освен в Преправалника и бих се включила и във фотографската ако ме приемат.

Не бих участвала в група, която едва ли не е създадена за обсъждане на потребители по никакъв начин. Пращам и получавам лични, но не ги обсъждам, освен два пъти с модератор, когато бях загрижена. Намерих хора, с които ми е приятно да си общувам и извън форума и за сега не съжалявам.

Фактът, че много хора четат темата не ме притеснява, защото знам, че е отворена и това се случва. И аз чета теми, в които не пиша, така че не го приемам точно за воайорство.

# 698
  • Пловдив
различна дължина на вълната
Аз обмислям. Обаче въпросът е - кое е по-трайно? И кое боли по-малко? Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Два въпроса.

# 699

Аз пък едни меденки с пълнеж, Кати, твои ли бяха?
Разпечатах ги преди празниците и не мога да си намеря рецептата  Cry
Сега в студовете съм решила да ги направим Confused

Морето...болната ми тема. От миналата година голямата не идва с нас, работи вече милото  Cry, ами...разликата е огромна в цената. Винаги съм се възмущавала, защо деца на 12-14, че дори 16 години трябва да плащат 80 % от цената на възрастен? Какво консумират, нито храна, нито алкохол.
Плащаш за апартамент- ОК, супер, удобно, 2 стаи, ама може ли да слагат такива неудобни дивани? Все едно на пейки трябва да спят децата. Направо не ми се мисли за тази година, нищо няма да резервирам предварително

# 700
Еднакво трайни са. Т.е. при всеки трае различно. Аз преди две години правих фото и ефекта не е мръднал, само дето не успях да довърша. Боли, колкото настроят апарата. Ти си супер подходяща, защото имаш тъмна коса, а си с бяла кожа и фотото ще ти действа. Болката е много поносима, ако не търпиш хич, ще ти намалят силата, но ще направиш повече процедури.

Ако сте видели рецепта в тази тема, Лалето най-педантично е записала всяка една в темата в Готварския. Няма липсваща рецепта, дори и моите, които не са рецепти дори  Hug.

# 701
  • Пловдив
Много го мисля. Обаче болката от коло маската е отврат.

# 702
  • ГО
Добро утро!

За сега, с малки деца, предпочитаме ОИ, ама то и от ОИ до ОИ има разлика.
До сега сме попаднали на един, който покрива всичките ни критерии и не ни се иска да го сменяме, ама тази година правят обновление на хотела и др. части, та цените са завишени. Като цяло не изконсумираме всичко, за което плащаме, ама точно там съм спокойна за децата, мога и сама (без мъж) да тръгна с тях. Няма къде да идат, да се загубят, не ги мисля за храна, за заваления, не мрънкат (много важно).

Ние ходим официално за по седмица на ски/море, но и уикендите, при възможност, отпрашваме на някъде.

За фотоепилатора, вдигнала съм му мерника, даже за НГ си го бях поръчала, ама се притеснявам от нещо, което може да ви се стори смешно, но....
Това на бенките как действа? Можеш ли да си докараш някой кожен рак с този уред? Embarassed Embarassed Embarassed

# 703
Много го мисля. Обаче болката от коло маската е отврат.

Не би трябвало да те боли от нея, ако правиш редовно. Пробвала ли си да смениш козметичката? За триъгълник и подмишници ползвай само тази, която се отлепя с ръце, а не с лента. Болката при фотоепилацията е по-различна, като убождане или като, когато те хване ток от нещо. Гадното е, че чакаш да "те светнат" с уреда  Mr. Green.

Камъче, аз за това не правих дълги години, защото нямаше (а и още няма) проучвания. Не съм чела, поне аз научно изследване по темата, но си е осветяване и не се препоръчва през лятото.

# 704
  • Пловдив
Редовно? Естествено, че НЕ! Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт