Искам да кажа ... (102)

• 54 434
  • 796
  •   1
Отговори
# 705
Редовно? Естествено, че НЕ! Joy Joy Joy Joy

Е, за това те боли. Ако беше на близо щях да те напия първо, да ти връча един календар да си гледаш и да те ощавя за 10 минути  Mr. Green.

# 706
  • София
Добро утро!

И аз засега се ослушвам за по-бюджетна морска почивка. Миналата година в Албена, началото на август, за 8 нощувки ни излезе близо 2000 лв при заплащане още през декември. При това хотелът беше 3 звезди, макар че в доста отношения превъзхожда много от 4-звездните.
Говорих с мъжа на моя приятелка да ходим заедното двете семейства на бунгала (уж луксозни  Grinning). Мъжът ми отдавна иска по-лежерна почивка, с барбекю и въргаляне по пуст плаж, а децата да си играят в горичката. Аз от дете не съм ходила на подобно море, но съм склонна да опитам. Родопите също си стоят на дневен ред, там не се коментира изобщо.

# 707
Aз съм правила всичко: фото, лазер, елос, кола маска, епилатор..
Скоро открих моята козметичка,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да е жива и здрава тази жена, на който е от София, с ръка на сърцето мога да я препоръчам, уникална! При нея си правя фото, на триъгълник, цели крака, сега насвятках и подмишници... при мен има много голям ефект! Ама наистина много голям!! Аз преди основно махах с епилатор, останалите неща само съм пробвала. От епилатора имах безброй подкожни, които изчезнаха веднага след фотото. Краката ми са мекички, гладки. Но моята кожа е бяла, а косата тъмна, може би затова така добре се влияе. Ще видим колко ще ефекта, но не смятам да спирам за нищо на света.

# 708
  • Mediterraneo

На 30 май тук концерт ще имат Гънс Ен' Роузeс, а на 6 юли - Депеш Мод.  Mr. Green Та... кой каквото го вълнува.

Значи сън не спя, откакто им видях турнетата  Crossing Arms Много силно се надявам за ДМ да можем да се качим нагоре! Имаш ли свободен диван  Mr. Green

# 709
Тонка, къде са тия луксозни бунгала? И аз нямам нищо против, искам само да са близо  до плажа.
2000 платихте вие с дете, за което още не плащаш, но ако си дори с едно голямо...става цифра  Crazy

# 710
  • Mediterraneo
С дете, ама идва по 80 лв на човек на ден. Не е малко.

# 711
Тони, звездите са на странен принцип. Единия може да не предлага интернет например и да е с 3, но да е доста по-приличен като интериор и обслужване.

Аз харесвам т.нар. луксозни бунгала, особено ако сте с компания с деца. Ходила съм на такива между Арапя и (а сега де, бившия Мичурин).

Бяха с две спални и кухня. Имаше и ресторантче, в което готвеха супер. Проблемът беше, че плажът до тях не беше много хубав (имаше водорасли, което може и да е било сезонно).

Хубавото е, че може да си седите и бъбрите, докато децата търчат на около. Няма улици, няма някакви опасности.

# 712
Добро утро!
Наспахте ли се? Идея си нямам утре как ще будя каката за училище. Всъщност се чудя дали да й разпиша билета за 2 дни отпуска по семейни причини. Тоя грип и студ са ми притеснението.

# 713
Лаленце, много благодаря bouquet
Райче, моите меденки бяха с масло и орехи Grinning
Алечка, чета темата, рецептите също, напредвам с една дума Grinning

# 714
Лазерна епилация и аз искам от години, но ме спират някои обстоятелства и трябва да проуча по-сериозно дали съм подходяща. Кола маската е ад, ако не се прави редовно. Когато ходих всеки месец ставаше все по-безболезнено и имаше страхотен ефект. Още малко снимки на варненските лебеди, снимани от един чужденец Heart Eyes
Скрит текст:

# 715
Супер са лебедите, ама как ги пипате бе? Мен в Прага ме е "хапал" лебед. Казвам хапал, защото не ме гони да ме кълве а го храних, той обаче ми погълна половината ръка.

# 716
кола маска, при редовно правене ефекта е много добър
преди си правех всичко сама, но последните години почнах да ходя  на козметик за колата, омръзна ми да бъркам и мажа в къщи

# 717
Супер са лебедите, ама как ги пипате бе? Мен в Прага ме е "хапал" лебед. Казвам хапал, защото не ме гони да ме кълве а го храних, той обаче ми погълна половината ръка.
Даун, не знам дали идват все едни и същи лебеди всяка година, но както виждаш са много социални и свикнали с хората. Те идват без страх на брега, ние също сме свикнали с тях много. Може да ви прозвучи странно, но си ги обичам и редовно ходя да си ги видя. Laughing Heart Eyes Ядат кажи речи всичко без гризки, проверено е. Mr. Green

# 718
кола маска, при редовно правене ефекта е много добър
преди си правех всичко сама, но последните години почнах да ходя  на козметик за колата, омръзна ми да бъркам и мажа в къщи

Аз нищо не бъркам. Имам си котлон, включвам и под мишниците на краг ги правя за около 30 секунди.

Другите места изискват около 20 минути с позите Simple Smile. Краката бръсна, защото ходя боса ежедневно почти и не мога да ги чакам, а ръце с епилатор, защото там нямам проблем с подкожни (за разлика от на всички останали места).

Лебедите са супер. Аз много ги харесвам (тукашните за черни), но онзи как ме заръфа  Mr. Green. Иначе и той беше социализиран, но аз държах да го храня от ръка Simple Smile.

# 719
  • ГО
Лебедите са супер!

Снощи, сефте, се пробвах да направя картофи соте - получиха ми се. Даже по-хубави от на кръчма.
Окрилена от положителния опит, днес ще правя.....баклава.
Дааа, всички наопаки, аз - на тресене. За празниците ядохме, свеки беше правила, ама пусто, все не стига, та сега реших да направя аз, макар че не съм правила до сега.
Ще докладвам, ако стане. Ако не продумам - не е станала.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт