Лидл 96 - Новогодишна

• 80 702
  • 780
  •   1
Отговори
# 525
Днес и при нас всичко беше празно. Хляб поне имаше   Mr. Green
Такива празни рафтове не съм виждала от 90те години на миналия век

# 526
И при нас на Мир във Варна, много празни рафтове тази вечер.
Купихме единствения влагоабсорбатор. Доста е тежичък и голям, не е много шумен. По принцип бих спала на такъв шум, но ще се ползва в кухнята, та няма да ми се налага. Дано върши работа, кухнята ми е северна и прозорците са винаги мокри.

# 527
Съдовете за МВ...нали сефте ги пускат?  Rolling Eyes...ако не-дайте мнения  Wink

# 528
  • have faith and be patient ..
че аз и със източни , западни и какви ли не прозорци винаги всичко ми е гьол  Peace

# 529
Съдовете за МВ...нали сефте ги пускат?  Rolling Eyes...ако не-дайте мнения  Wink
Аз често си правя ориза в МВ и смятам утре да взема едно за проба. И без друго съм се засилила за масажна възглавница. След като ви изчетох , реших , че ще взема само такава за гръб и евентуално ще мога да я ползвам и за врат. Аз най-често се схващам по плешките.

# 530
Фитнес топките ги продават ненадути,нали?

# 531
# 532
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Утре едва ли ще е заредено в Лидл.Транспорта още е в хаос.

# 533
Моля ако някой утре ходи в Русенски лидл да ми пише има ли заредени нехранителни стоки. Благодаря!

# 534
Хвърлила съм око на много от детските дрешки в четвъртък, просто имаме нужда от такива. Дано си отговарят.
Ползвам от техните мокри кърпички за малката, а гледам, че сега са в пакет 3+1 подарък.
Оная джаджа с колелцето за корем ама трябва да я видя да не е паянтова, че няма да издържи килограмите на ММ Grinning

# 535
  • shumen
Аз от утре нямам набелязано,ама от четвъртък имам доста неща.Ще видя да отида тогава.

# 536
Мъжките пижами дали няма да се появят?

# 537
  • Русе
Чувствам се прецакана....що тъй съм се минала... толкова години  мъка newsm78

Сега ще си поднося и двата чифта черни дънки, които така си залежават в гардероба...Ш ги лъсна Peace
Тета, и широкото тиксо върши същата работа. По-неудобно е от ролките, но все е нещо ако нямаш ролка под ръка Peace

Утре вечер ще пратя ММ за крем сиренето... ако са заредили въобще. Thinking

# 538
Здравейтеее ! За много години!  Mr. Green

Някакви отзиви за тримера за тяло в сряда? Пускали ли са преди такова чудо. за мАж ми трябва  newsm78 Mr. Green

# 539
Ще ходя и аз за фитнес топка и разни XXL работи, ама май за днес е безсмислено.

Общи условия

Активация на акаунт