Нови придобивки в гардероба - 46

• 130 125
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
# 241
becky bloomwood, чудесни са, а аз никак не съм почитател на марката. Simple Smile Ако си поръчвала онлайн, може ли линк?

Последна редакция: чт, 12 яну 2017, 15:43 от Sesylle

# 242
  • Street of Dreams
susikata, чудна рокля. А верижката за какво е?
Последно за качеството на Гес
Скрит текст:
ви показвам какво се случи с моя любима чанта. И все пак мога да кажа, че я имам от много години и така да се каже съм я скъсала от носене - вижда се колко е носена по драскотините на металното G.
А това ми е новата

и

# 243
OnDiNe_, осигурителна верижка за гривна Пандора. Simple Smile

Ето и моята Пандора, подарък от мен за мен. Simple Smile Сега ще започна да я попълвам и с талисманчета. Simple Smile

# 244
честити   Simple Smile
аз имам нова пола и риза Sunglasses

# 245
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Aз обожавам Конверс,особено серията им с цветенцата.Беки,страхотен избор.
Удобна обувка за всякаква възраст,става с дънки,става със спортни рокли,поли,къси панталонки,спортни екипи...

Аз от Guess се отказвам,не че съм им ежедневна клиентка.Чантите им ми харесват,дрехите - не.

# 246
Мерси, момичета Simple Smile

OnDiNe_,  Sesylle ти е отговорила Simple Smile За гривничката ми е, а тази специално се казва семейна обич, много ми е важно в момента Simple Smile

# 247
От днес, на страхотен тренч попаднах, втора употреба, но е като нов. На немската марка Jake*s.

Скрит текст:

Мисля да го комбинирам с този шал ( наскоро си го взех от новата колекция на Mango )

Скрит текст:

# 248
  • В сърцето на един мъж
Ето я и моята пандора. Подарък е за раждането на дъщеря ни и повечето талисмани са за всеки месец от първата и годинка, но имам и от сина ни, и за 8 март, и от пътувания, от приятели....Много си я обичам, скъп спомен ми е, понякога я нося пълна, понякога с няколко талисмана......зависи

http://prikachi.com/images.php?images/496/9019496o.jpg

# 249
Ето я и моята пандора. Подарък е за раждането на дъщеря ни и повечето талисмани са за всеки месец от първата и годинка, но имам и от сина ни, и за 8 март, и от пътувания, от приятели....Много си я обичам, скъп спомен ми е, понякога я нося пълна, понякога с няколко талисмана......зависи

http://prikachi.com/images.php?images/496/9019496o.jpg

уаууууу красота  Heart Eyes

моята е "семейна" - семейство, силата на природата и късмет
искам снежна обаче  Simple Smile

Сесили,
като вземеш първото талисманче да се похвалиш Simple Smile

# 250
Много е красива  Heart Eyes Не съм вярвала, че с толкова талисмани ще ми хареса толкова, много добре са подбрани  Blush

От мен гумени ботуши Heart Eyes
http://prikachi.com/images.php?images/558/9019558t.jpg

Последна редакция: пт, 13 яну 2017, 14:19 от MaRin4et0

# 251
аз нямам гривна Пандора, никога и не съм имала интерес към тях. Но тази последната е много красива. Може и да се запаля. Досега предпочитах тези от естествени камъни.

Скрит текст:
ей такава търсих доста преди да намеря с големи мъниста и добро качество.

сега съм на вълна с различни мъниста и с разни орнаменти за разделители.

Sesylle, Beautyholicа, мерси Simple Smile инфантилното в мен се обади  Heart Eyes. Доста променени ги намирам Converse вече, дано станат и малко по-удобни, че там има какво да се желае като за кецове.

Скрит текст:
Мацки, минах и през Zara. Всичко наред, накупих си разни боклучки, но тоя панталон се оказа голямо попадение на живо:

на снимката му се губи чара. Това като потвърждение на инфантилната ми линия в стайлинга.

# 252
didishh, чудна е. Simple Smile
Планирам и моята да я напълня. Simple Smile

От поне 3г се каня да си купя гумени ботуши заради кишата след многото сняг всяка година. Мисля да пообиколя магазините тези дни. Нещо за което трябва да гледам или внимавам?

# 253
Аз точно с тази цел си ги взех, защото краката ми са нон стоп мокри Sad
Аз лично гледах да имат хубава вата вътре, защото самата гума държи студено и подметката да си е слята с ботуша, защото има модели уж гумени, но подметката е лепена отделно.

# 254
didishh Simple Smile прекрасна е!
 MaRin4et0, добър избор за ботуши!
 Sesylle, гледай да са от хубав каучук, гума Simple Smile да не са тънки. Аз преди няколко годинин си взех най-обикновени, със сменящи се панделки Simple Smile много готино се разнообразяват.

А днес ме стегна шапката и скокнах в обедната почивка до някой и друг магазин.

чанта  Heart Eyes и пак

якенце

и бижута  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт