Къванч Татлъту в новия сериал "Cesur ve Güzel"/ минали проекти и партньори/- 57

• 63 379
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Себи Hug тая снимка е от края на 8-ма серия, мисля Peace
поне Сю беше с такива обици Wink
за Башак Peace

Фенче Heart Eyes, събрала си новините bouquet
ще видим романтика с камина.....ама дръг път Laughing

лекинка от мен Hug
 Crazy

# 136

Да , да прави сте  Айре,  Heart Eyes Фенче Heart Eyes гледах палтото му , но ми обягнаха обеците на Сю Embarassed Embarassed Embarassed

Отивам да си  полегна Sad

Лека Hug

# 137
# 138
Айре  Heart Eyes ще видим ... хайде, лека ви вечер със Себи  Heart Eyes

Айре  Heart Eyes
Цитат
Очень тяжелое видео, с участием Kıvanç Tatlıtuğ, Arda Turan, Murat Boz, Murat Yıldırım, Engin Altan... и других, где они говорят от имени погибшего в Измире, полицейского Фетхи Секина.. : Меня зовут Фетхи Секин..
Benim Adım Fethi Sekin
https://twitter.com/trthaber/status/818519723944067072

Цитат
фраг 9(3) сходу попал в тренд

Цитат
Новостной портал TOKYOPhONLINE: Обалденный фрагмент 9 серии!!!
Mükemmel bir fragman olmuş! #CesurVeGüzel 9. Bölüm 3. Fragman https://youtu.be/R7SOdlcn8to Tüylerim ürperdi izlerken!
Цитат
Новостной портал Medya Fenomeni : 3-й фрагмент 9 серии, очень хорош. Теперь, я принял решение, смотреть сериал ДС, только на повторе.
#CesurveGüzel 3.fragmanı çok iyi , şimdi kararsız kaldım #ÖleneKadar'ın tekrarını izlerim artık bu hafta
Ох, бе  Joy Joy Joy на мен пари да ми дават, не лягам в снега , а той как се кефи hahaha Ех, младост ...

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 22:16 от queen_fenka

# 139
Фенче Heart Eyes, мерси за инфото Peace
охххх не мога
ще си умра от кеф с тоя Киво Joy Joy Joy

https://twitter.com/iamsevinc/status/818551152530886657

не сме като скромните и възпитаните, дето не си показват носа Mr. Green Mr. Green Mr. Green
нашия си живее на макс!!! Heart Eyes
и заема и граждански позиции!!!!

# 140

Ле леее, какъв ураган, какво чудо! Все едно, че наблюдаваш житейска сцена, а не игрална такава. Как се стресна Тахсин! Хи, хи, хи! Кой се е държал така с него? Никой. Всички в Корлудаа му козируват. Ще го е страх, ами... Всъщност още един се е държал така с него. Но преди доста време. Бащата! Бащата на Джесур.

Дива за чудното ти сравнение  bouquet Hug bouquet

Също и на Серената поздрави и добре дошла!

Цитат
Въх, бе....
Гледам сериала, чета ви, но много рядко пиша вече във форума и то предимно в темата на Берен. След този фрагман обаче не можах да се въздържа да не възкликна - много добър тоз Киво! Ураган, хала, както искайте го наричайте, ама гнева му беше много истински, чак мен ме хвана страх.

А Сюхан/Туба. Със замръзналата си поза, но с толкова много говорещите ѝ очи! Момичета, започвам много да харесвам Туба и да ставам фен на точно този, неин стил на игра - обрания! То е като да говориш с мълчание. Колкото по-малко и по-тихо говориш, толкова повече и по-добре те чуват. 

Тахсин се стресна като я видя, но я подмина. Може би, защото се препъна в погледа ѝ.

Дам, ще видим в четвъртък.

Айре, винаги съм харесвала хора с позиция. И в личния и в обществения живот. Много лица от турския щоубизнес ми харесват и затова, защото имат такива позиции. Не се скътават или да философстват. Дори и понякога да се поприкриваш малко, за да оцелееш, но е било ясно на каква позиция си.

Терзи, много ми е приятно да "те виждам" по-често!

Фен, Себи, Катринка, и всички други  Hug Hug Hug

Синан, много благодаря за превода!  beer2

# 141
Айре  Heart Eyes ама много сладък този нашия  Heart Eyes Как се хиля с него  Joy Joy Joy личи му, че много се радва на снега, то там явно отдавна не е имало такъв сняг. А той е закален от Петербург, там на какъв студ беше  ooooh!
Орси  Hug и двамата са блестящи в този фраг! Единият имаше нужда да изригне от дън душа, като вулкан цялата мъка и злоба, която е събирал толкова години,това буквално е срив, когато всичко в теб се е насъбрало и вече нямаш сили да търпиш и да се сдържаш, а другият само с очи предаде толкова много чувства едновременно... в погледа на Сю се чете отчаяние, вина, мъка, болка, съмнение, неразбиране и страх ... дори Тахсин се спъна/ именно Орси/ , сякаш в погледа на дъщеря си ... Невероятни ! Heart Eyes Peace

Зная много добре за какво толкова обичам Къванч, но сега си дадох сметка и защо Туба я боготворят толкова фенове ... Страхотна ни е двойката, момичета  Peace

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 23:19 от queen_fenka

# 142
Орси, имаш лайк от мен Peace
Фенче, съжалявам, ама аз тия неща при Сю нещо не ги видях
не ми беше достатъчно убедителна....
даже имах чувството, че й се спи newsm43

smile3524

# 143

Невероятни, да! Невероятна им е  играта! В този фраг играта им е построена на основата на антипода: супер динамиката на Джесур и замръзналата, сякаш в ужас, в ъгъла до вратата Сюхан! Джесур изригва целият, целият, а Сюхан само чрез очите си.

Айричка, благодаря!

Лека, девойки!

# 144
Айре  Heart Eyes съжалявам, но аз именно това видях ...
 Joy Joy Joy
https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video179104563_456239364%2F5060 … pl_wall_-42273871
Орси  Hug именно този контраст подчертава дълбочината на конфликта ... не зная, изобщо нямам идея как тези двамата ще бъдат заедно  ooooh! ooooh! ooooh!
Лека!  Hug

https://www.youtube.com/watch?v=K7WzrHLYNcg

Последна редакция: пн, 09 яну 2017, 23:42 от queen_fenka

# 145
Ехааа, как отвя перчема на Тахсин. Страааашен темперамент и поразяващо зрелище.

Обаче, с този филм, много яко завръщане прави Къванч, а?  Мегаталантливо, направо. Красива работа! smile3501 smile3501 smile3501

# 146
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Мирър  Hug newsm10 smile3521 smile3521 Великолепен!  smile3501
Все още съм като ошашавена след този фраг, не зная колко пъти го гледах ... Каква енергия и сила струи от екрана ... сини мълнии излизаха от очите му , чак сърцето ти замира от гнева, болката и омразата в тях #Crazy Той не играе, той живее с героя си, както винаги  Peace
Чакам четвъртъка с огромно нетърпение!  Peace
Хубав ден!  bouquet

https://www.youtube.com/watch?v=4WW75tp7Qno

# 147
Привет Hug Hug

Мирър Peace
Фенче Heart Eyes bouquet
добре си я изигра сцената Киво, ама понеже съм гледала много сцени в които показва таланта си, сякаш не се въодушевих толкова много............ не знам дали тоя гняв спрямо Тахсин няма да му изиграе лоша шега newsm78
а като прочетох на едно място , че с такъв гняв можело да се отнася и към Башак, ми стана хем смешно Mr. Green, хем Sick
Аз Туба си я коментирам съвсем обективно, когато ми харесва си го казвам...и когато не ми хареса също Peace
снощи във фрага не ми беше убедителна, ама въобще... Confused

хубав ден bouquet

Последна редакция: вт, 10 яну 2017, 12:06 от Airra

# 148
Здравейте Благодаря за фрагмана и превода  bouquet bouquet

# 149

Терзи, страхотни снимки с много хубаво качество!

Колко му отива на Къванч и бежевия цвят! На мен много ми харесва този цвят за дреха. И особено  бежево-кафявото съчетание!

Прави ми впечатление, че "Форд" си правят голяма реклама на колите в този сериал. Не съм обърнала внимание в края на сериала в изписването на фирмите. То и екранът е малък.

Общи условия

Активация на акаунт