Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 85 806
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Честита нова тема!
Момичета и аз имам въпрос, какви масла използвате за сухи крайчета на косата? Взех си арганово масло и мажа, но без ефект.

# 16
И аз процедирам като viksdesire. Сега, обаче, се увивам с шала така, че само очите да ми се виждат и не нося нищо с цвят на устните  Laughing

# 17
Момичета и аз имам въпрос, какви масла използвате за сухи крайчета на косата? Взех си арганово масло и мажа, но без ефект.
И преди време писах за този серум Delia. Много съм доволна! Косата ми е толкова много суха, ако не я мажа с нищо, че мога да изкарам и 10 дни без да я мия - не се омазнява! С този серум застава много добре, той е на маслена основа и действа на моята коса чудесно.

# 18
Момичета, дали в ДМ или Лили има дълбокопочистващ шампоан?

# 19

Аз харесвам това масло, косата ми е бързо омазняваща се в корените, но със сухи краища:
Скрит текст:

За устните съм си направила ексфолиант от мед, захар и зехтин, много добре действа Peace

# 20
Някой ще ми каже ли за тези очни линии или да си ходя грозна?
Има твърди писалки и четки а може и някакви други да има. Коя е подходяща за начинаещ? И от кои марки сте доволни? Предварително благодаря Crazy

# 21
Има твърди писалки и четки а може и някакви други да има. Коя е подходяща за начинаещ? И от кои марки сте доволни? Предварително благодаря Crazy
Не разбирам от очна линия и не ползвам, защото хич не ме бива и не ми са маже всеки ден. Но ако реша да си взема хубава, бих заложила на гел. Казват, че с тях най-лесно се работи и са издръжливи. Тези на Мейбълин и на Римел са май от хубавите дрогерийни.

А иначе с тези матови червила май всички си увредихме устните. Моите са си сухи и напукани и без това, а с тях съвсем. Гледах една блогърка (Bobi's makeup май се казваше канала) и тя похвали балсамът на Хималая. Реших да го пробвам, защото моя на Нивеа вече не ми върши работа. Взех си от варианта в тубичка, защото уж бил най-силен. За сега съм доволна, пък и беше евтин в сравнение с Нивеа. Peace

# 22
  • Варна
Очната линия трябва да я избереш според това, което ти е удобно.Аз започнах с черен молив-не можех да постигна прецизност с него, защото върха се затъпява бързо и трябва да го остриш често.Котешкото ми око не ставаше тънко.Подходящ е за опушена очна линия или за по-мека визия(тъмно кафяв молив).

За очната линия с писец ти трябва стабилна ръка, защото е по течна като консистенция и всяко разминаване в дебелината си личи.За мен твърдият апликатор ми беше неудобен за плавната линия, но за върха на котешката линия създава прецизност ; с мекия писец си очертавах окото доста тънко, но края на очната линия го правих трудно, защото мръднеш ли става назъбена и разваля цялата визия.

Аз ползвам гел очна линия на Loreal за 24лв. със скосена четка.Идва ми достатъчно гъста, за да си направя право крилото на очната линия, издържлива ми е и с хубава и тънка четка мога да правя линията си и дебела и тънка.
Каквото и да вземеш ще ти е трудно отначало.

Моята скраб за устни е 2с.л. Захар+ зехтин, колкото да я навлажни.Нанасям я сутрин и вечер, устните ми се пукат доста.После я избърсвам, ако сложиш чед може и да си я изядеш.
Захар+Зехтин ; Захар+Зехтин+Мед ; Захар+Кокосово масло+зехтин ; Можеш да сложиш и пшеничен зародиш масло за напукана кожа.Можеш да ексфолираш и с кръгово движения с четката си за зъби, но по-внимателно или с мека кърпа.

# 23
  • Вестерос
За балсамите ползвам еос, вечер задължително преди лягане си слагам и сутрин като стана, както и през деня понякога, ако нямам червило. Понякога го редувам с един балсам вазелин на Лакалут или на Ив Роше  Grinning

# 24
Аз бих ти препоръчала да си вземеш на Мейбълин или Лореал гел очна линия, те си вървят с четка която никак не е лоша.
Ползвала съм ги и двете и ми харесват.
Сега съм си набелязала на Голдън Роуз една очна линия. Мисля, че Ивчето, която пише в темата, я беше похвалила в блога си.
Ето тази е:

# 25
Аз мога да препоръчам за очна линия и писалките на Есенс. Много време ги избягвах, защото бях чела лоши ревюта, но останах доста доволна. Много по-лесно се нанася очната линия, отколкото с тази на Голдър Роуз(която беше моят многогодишен любимец). А на Лореал гел очна линия-та.. въобще не ме впечатлява. При мен не беше издръжлива.

# 26
Писалка съм имала само на Ейвън, наистина много лесно се работеше с нея, но свърши ужасно бързо и цветът й изобщо не беше хубаво черен.
blackstreet, хубаво, наситено черно ли "пише" тази на Есенс?

# 27
За по-лесно нанасяне препоръчвам тази писалка на Лореал,наистина се нанася лесно и бързо Simple Smile
А от другия модел съм много доволна от Лукс на Ейвън,изключително наситено черна е .

П.С. Тази на Голдън Роуз също е добра,няколко пъти съм си я купувала  Rolling Eyes

# 28
Скрит текст:

купих го след като прочетох, че много помага някъде тук из КМ - не ми допада нито камфоровият аромат, нито работа върши - от вчера се намазах няколко пъти, все така люспеста съм си  Crossing Arms

# 29
bubanka,
опитай с Нивеа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт