Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 33 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 87 328
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
най-трайни за мен от дрогерийния клас са липфинити на макс фактор

# 511
За мен Манхатън са малко по-дълготрайни от Max Factor.
(Бубс,  Laughing Hug)

# 512
така и не купих манхатънско червило от дълготрайните  hahaha hahaha hahaha
 Blush Hug

# 513
  • София
течните матови червила на ГР май са по-дълготрайни от тия на Аура, а и не оставят следи.

# 514
И аз съм за течните матови на ГР, това чудо не мърда, не ми се мисля какво слагат вътре. Laughing Когато си мацна от тестера на ръката стои с дни понякога и не мога да го изтрия (при положение че се търкам с мокри кърпички, мия си ръцете и се къпя, естествено Mr. Green ). Но при мен много изсушават, ужасно е. ooooh!

# 515
Жалко, че няма хубава цветова гама..

# 516
  • Щастлива мама на 3 слънца
Благодаря ви

# 517

Бижy, някои от продуктите на Essence ще бъдат намалени, защото отпадат от асортимента, единия продукт, показан в сайта им, е бронзовата палитра.

Аз го имам този фдт и в момента го използвам. Финишът му не е супер матиран, но не е и т. нар сочен. Според мен изглежда естествено. Моята кожа е смесена към мазна и не използвам прозрачна матираща пудра след нанасянето. Не мога да преценя до колко е дълготраен, с течение на времето пак си лъсвам с него.
Дано го намалят скоро ,не че няма да си го взема и на тези пари,но все пак ако не ми хареса да не ме е яд

# 518
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
най-трайни за мен от дрогерийния клас са липфинити на макс фактор
Подкрепям! Нито матовите на Аура, нито ГР могат да се сравняват по трайност с това нещо.

# 519
Някой питаше за препоръка за коректор за тъмни кръгове под очите. Общо взето продукти се намират ив ДМ, и в Лили, аз лично съм доволна от http://www.loreal-paris.co.uk/make-up/face/concealer/true-match-concealer. Препоръчвам да погледнете техниката за прикриване на тъмтиге кръгове в това видео https://www.youtube.com/watch?v=upgmqRDmew8 , бях скептична, но дава резултат Peace

# 520
Някой питаше за препоръка за коректор за тъмни кръгове под очите. Общо взето продукти се намират ив ДМ, и в Лили, аз лично съм доволна от http://www.loreal-paris.co.uk/make-up/face/concealer/true-match-concealer. Препоръчвам да погледнете техниката за прикриване на тъмтиге кръгове в това видео https://www.youtube.com/watch?v=upgmqRDmew8 , бях скептична, но дава резултат Peace
за тъмни кръгове , препоръчвам Camouflage течния на Catrice , това е най- покривния дрогериен коректор и не мърда цял ден , нито попива в свивките Simple Smile)

# 521
Още едно предложение за трайно червило е и Silk matte на flormar и цветовете са супер, дори и по-ярките.

Аз пък преоткрих Микса напоследък. По-добър крем за ръце от Repairing Surgras не съм ползвала. На 5 и нещо са в Лили. Попива бързо, ръцете са меки без са са мазни и хлъзгави. Днес си взех и крема за лице с 6% глицерин и сега се замислям и май трябваше 8% да взема, ама .. нищо. Някоя от вас ползвала ли е лосионите за тяло? Попиват ли бързо, лепнат ли, хидратират ли достатъчно дълготрайно? Все по-трудно намирам подобни продукти за тяло.

# 522
  • Варна
Здравейте! Вместо запис пиша няколко лични впечатления:

1. Лично аз съм доволна от крема за ръце на Алверде с невен:

Ръцете ми през зимата са много сухи, кожата се лющи и понякога е болезнена. Този крем ми действа добре.

2. За коректор под очите ползвам този на Буржоа:

Ползвала съм много и различни, засега този ми покрива най-добре. Събира се във фините линии под очите, но 10-15 мин след нанасяне го коригирам  и после нямам проблеми. От много време ми се иска да пробвам този на Мейбълин, но не се престрашавам да го поръчам, без да съм го пробвала.

3. Камуфлажа на Катрис ме спасява за прикриване на капиляри, червени петна и всякакви несъвършенства по кожата, слагам го под фон дьо тена. Доста е твърд и се разнася по-трудно, но пък покривността му е страхотна!
.

4. В момента съм в процес на излючване на продукти, от които по лицето ми излизат ситни пъпчици с връхчета. Най-подозрителният ми причинител е фон дьо тена на Буржоа Сити Радианс, което е много жалко, защото наистина ми харесва. Някой друг да е имал проблеми с него? Но пък скоро смених и крема за лице, така че може и той да е.
В момента ползвам Healthy Mix, пак на Буржоа.

Новите червила на Флормар са почти винаги без тестери в Лили на Владислав (Варна), или имат за много малка част от тях. Така ми се искаше да пробвам някое тъмно, но все нямам късмет. Аз също ще следя за мнения за трайно матово червило.

# 523
Доволна съм от този коректор на Аура

Ползвам Тру Мач на Лореал и мога да кажа , че този даже и по-добър и доста по-евтин
Ако някой се е колебаел за сенките на Революшън да не го прави , лесно се преливат , трайни са , но с база иначе малко избледняват .База си взех на Ейвън , харесва ми , защо спряха тази на Есенската база  #Cussing out

Обмислям крем против бръчки , между очите са ми се появили фини линии и като се намръщя ФДТ ми се отбелязва там  Mr. Green до сега не съм се мазала с такъв крем , но какво да се прави почти на 30 съм  Grinning препоръчайте нещо -с мазна кожа съм ако има значение при кремовете против бръчки

# 524
Момичета, имам въпрос за къдренето на мигли. Къдрила ли си е някоя от вас миглите в салон? Издържало по месец -два.

Общи условия

Активация на акаунт