Електронни четци - тема XIX

• 89 183
  • 789
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Благодаря за инфото за намаления пейпъруайт,възползвах се,поръчах черен. Според вас за колко може да се продаде един Киндъл 3, онзи с клавиатурата,всичко си му работи?

50-60 лева

# 511
Здравейте , исках да си купя Kindle Paperwhite от amazon.de , но ми дава че не може да се достави до БГ. Може ли съвет как мога да го поръчам , тъй като съм нов с поръчките от amazon

Благодаря предварително.

# 512
  • Scotland
Здравейте , исках да си купя Kindle Paperwhite от amazon.de , но ми дава че не може да се достави до БГ. Може ли съвет как мога да го поръчам , тъй като съм нов с поръчките от amazon

Благодаря предварително.
Намираш www.gabco.org , регистрираш се при тях. След това в Амазон поръчваш,но не до Бг,а до адреса на Гъбко в Германия. Когато пристигне на техния адрес,те ще ти го докарат до Бг ЗА 3,40 лв + още 2-3 лв за Спиди,за да ти го докара до теб Simple Smile Около 5-6 лева ще ти излезе всичко. Побързай,че май промото е до 10-ти април Simple Smile

# 513
  • Scotland
Приятели,искам да дам единия си четец на едно дете. Но той е регистриран на мен в Амазон. Как става дерегистрацията и могат ли хората,на които ще го дам, да си го регистрират на тях? Благодаря предварително  bouquet

# 514
  • София
Аз поръчах вече втори Kindle Paperwhite с транспорт от Gabko, става лесно - на сайта им всичко е описано подробно как трябва да се оформи. След това може да се следи движението на пакета на сайта им. Имат по два курса до България на седмица, моя Kindle тръгва утре и се надявам да си го получа до края на седмицата. На мен ми е удобно да пиша доставка в България до офис на Еконт, оттам ми пращат sms и отивам да си го взема, като плащам там само транспортните такси.

# 515
  • Scotland
Моят четец в момента е в склада на Гъбко и е плануван за утре да отпътува към Бг  Grinning Много съм хепи  Grinning

# 516
Някой може ли да сподели мнение за Pocketbook Aqua. Виждам, че горе долу е като Pperwhite и чете много формати. Чудя се между двата newsm78
Повече от две години съм с Aqua! Железен е! Единственият недостатък е, че няма подсветка. Като го купувах си мислех, че няма да ми трябва и ще ползвам допълнителна лампа за това, но уви, оказа се, че не ми е много удобно ... Та, ако имаш избор вземи си четец с подсветка. Дори в момента да мислиш, че няма да четеш нощем ... Освен това чете всякакви формати, прекарал е две лета на плажа и държи на изключително продължително четене с едно зареждане. Дано съм била полезна! Wink

# 517
  • София
Аз също искам да попитам след като съм поръчала четец на мое име от амазона, ще бъде ли автоматично линкнат към моят профил там и моята кредитна карта? Имам 2-3 четеца досега за мен и децата и ми излизат като второ и трето устройство, но поръчаният сега четец не е за член от семейството и не искам да остане свързан с моят профил. Как мога да направя така, че да няма връзка с профила ми в амазон?

# 518
Моят Пейпъруайт от миналата година не беше регистриран
Ти си избираш дали да го регистрираш и на кой акаунт, няма проблем  Peace

# 519
  • София
Моят Пейпъруайт от миналата година не беше регистриран
Ти си избираш дали да го регистрираш и на кой акаунт, няма проблем  Peace
А откъде и кога се избира това, още при поръчването ли или после?

# 520
  • София
Стана ми интересно и проверих - моят нов Kindle Paperwhite, който поръчах от Amazon, но още не съм го получила, се оказа вече автоматично регистриран в моя акаунт. Но там има опция Deregister - би трябвало оттам да може да се отпише при желание.

# 521
  • Scotland
Добре,а те после могат ли да си го регистрират на техен акаунт?

# 522
  • София
Два Киндъла съм купила от немския Амазон, вярно през чужд акаунт, но и двата си пристигнаха без регистрация.

# 523
  • Scotland
Aз закупих сега трети подред Киндъл,все още го чакам,но вече се е появил в акаунта ми под номер 3. Т.е. те автоматично са ми го регистрирали. Знам,че мога да дерегистрирам,но не знам как ще стане повторната регистрация на друг акаунт  Rolling Eyes

# 524
  • София
Някъде бях чела, че ако при поръчката се отбележи, че това е Gift - не го регистрират автоматично.

Може да се регистрира на друг акаунт от самия четец, като се свърже преди това към интернет през WiFi и се въведе e-mail адреса и паролата на съответния Amazon-акаунт

Общи условия

Активация на акаунт