Електронни четци - тема XIX

• 89 132
  • 789
  •   1
Отговори
# 570
Днес се сдобих с pocketbook ultra по законите на Мърфи не ме оставят на мира да го напълня . Иначе на вид неговия екран ми допадна повече от този на lux-а на живо и при конкурентната им цена не схващам защо бихте предпочели lux-а.

# 571
Здравейте!
Има намаление на Paperwhite в немския амазон (на 90 евро). Може ли някой да ми обясни как се поръчва оттам и колко се плаща за доставката?
Разгледах сайта "Gabco"и пише, че освен таксата от 3.40 се плащат 8% от себестойността на продукта. Тоест ще ми излезе общо към 18 лева?
Колко време се чака за доставка?

# 572
  • София
Здравейте!
Има намаление на Paperwhite в немския амазон (на 90 евро). Може ли някой да ми обясни как се поръчва оттам и колко се плаща за доставката?
Разгледах сайта "Gabco"и пише, че освен таксата от 3.40 се плащат 8% от себестойността на продукта. Тоест ще ми излезе общо към 18 лева?
Колко време се чака за доставка?

На мен ми предстои да си взема Киндъла от Габко, но никъде не съм видяла да пише за тези 8% .В профила ми пише 3,40 + 1лв. за това, че съм посочила за доставка склада в Овча купел

# 573
8% от себестойността на продукта е мисля, когато Габко извършват заплащането, вместо теб.

# 574
  • София
Точно така, комисионната 8% е при т.нар. "асистирано пазаруване" - Gapco я предлагат съвместно с друга фирма, чрез нея става плащането и доставката на стоката до склад на Gapco, оттам те я транспортират до България. Ако сам си платиш цената на стоката на сайта на продавача и дадеш за адрес склада на Gapco - няма комисионна, а само транспортните разходи 3,40лв. на започнат килограм.

# 575
Аз поръчвах киндъл февруари, платих го на амазон и ми го доставиха Габко. Не съм плащала комисионна. Само транспортните разходи.

Да ви се оплача вече втори калъф, поръчан през английския ибей, не ми пристига. За първия ми върнаха парите, вторият е от друг продавач и вече мина седмица от крайния срок. Какво става в тези пощи? Досега никога не ми се е случвало, а съм опръчвала много неща през ибей.
Чудя се дали да пробвам алиекспрес за двата калъфа или да купувам от тук.

# 576
Наскоро купувах Киндъл от Германия, платих и пратих на адрес на UKToBG, на които при доставка платих само 3лв за доставката от Германия до България.  Peace

# 577
Аз поръчвах киндъл февруари, платих го на амазон и ми го доставиха Габко. Не съм плащала комисионна. Само транспортните разходи.

Да ви се оплача вече втори калъф, поръчан през английския ибей, не ми пристига. За първия ми върнаха парите, вторият е от друг продавач и вече мина седмица от крайния срок. Какво става в тези пощи? Досега никога не ми се е случвало, а съм опръчвала много неща през ибей.
Чудя се дали да пробвам алиекспрес за двата калъфа или да купувам от тук.

За киндъла си купих 2 калъфа, амазонски уж оригинален.. и някакъв китайски от али-то. Останах по-доволна от китайския, освен,че като изпълнение беше по-добър, беше по-здрав и ми излезе петорно по-евтин.  Следващия , който ми се наложи а купя ще е от Китай.

# 578
Слънце, може ли да пуснеш линк към твоя калъф от алито?

# 579
Такаа... Днес си поръчах Kindle Paperwhite 3 от OLX и смарт калъф от алито. Старият ми Kindle 4, който е в перфектно състояние ще отиде при дъщеря ми (че постоянно ми го краде и като захапе интересна книга-няма прибиране) , нооооо тихичко, че е тайна Grinning
А Oasis си ми остава мечта, която някой ден...знае ли човек..  Heart Eyes

# 580
https://www.aliexpress.com/item/Advanced-Leather-Cover-Sleeve-Ca … 010608.0.0.IPlbjw Ето линк към кейса , за киндъл 4-ка е. Предполагам същия продавач може да има кейсове и за други модели, също толкова качествени като този.

А иначе за Pocketbook-а мога да дам отзив вече. Единствения минус, макар и за мен да е минимален и пренебрежим, е че е бавен в операциите. Не при разгръщане на страници ( там вече щеше да ми е дразнещо), а при самия избор на менютата, отваряне на файл и т.н. , сравнявам го с предишния ми четец - киндъл 4. Предполагам , че при толкова много екстри и функции е нормално.. Иначе функциите са супер, там където до сега ( Kindle4) имах избор м/у 8 фиксирани размера на шрифта, сега сама регулирам големината и вида шрифт, като цяло мога да направя четеца много по-персонифициран и удобен за мен. Аудиото е на ниво, ще се слушат книги.. За подсветката изобщо няма да споменавам, като цяло - доволна съм от ъпгрейда на четеца си. Планирам да съм дълги години с него  Laughing

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 16:33 от ShySun

# 581
https://www.aliexpress.com/item/Advanced-Leather-Cover-Sleeve-Ca … 010608.0.0.IPlbjw Ето линк към кейса , за киндъл 4-ка е. Предполагам същия продавач може да има кейсове и за други модели, също толкова качествени като този.
Точно този имам и аз- перфектен! Много съм доволна!

# 582
  • София
Специално за киндъл 4 аз си купих оригинален кожен калъф, доста изгодно и забележки към качеството му нямам, не знам защо ти не си била доволна от твоя.... За пейпърите, обаче май не са кожени, та бих пропуснала оригиналните.

# 583
http://www.ebay.ie/itm/Leather-Black-Smart-Case-Cover-for-Amazon … :oTQAAOSwDNdVm-zj

Аз съм с това калъфче, но го взех за 4 лири с доставката, хубаво е

# 584
  • Scotland
Момичета,днес ми пристигна Пейпъруайт-а  newsm76 Много съм хепи  Grinning бейсика отива при детето  Mr. Green Опитах се да си изтрия книгите,обаче,но не ми даде. Все още си стоят видими,но няма опция remove  newsm78 Идеи?

Общи условия

Активация на акаунт