Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 778
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Мерси, Лаленце  Hug
Спечелила съм  Laughing

# 331
  • София
Току-що ги проверих тези Кредисимо, оказаха се фирма за бързи заеми, както и предполагах.
Не ви ли притеснява да си давате телефонните номера?
Дори не видях какви данни искат за играта. Не посмях да участвам. То е ясно, че в повечето игри ни продават данните, но поне малко предпазливост не е излишна.

# 332
Сетих се днес за онази игра с акумулаторите. След 17 януари щяха да обявят спечелилите. Не намирам такива. Явно не са ги определили още. Някой има ли мейл, че печели?
Ако не се лъжа май беше тази - http://promo.akumulatori.bg/
Дали е случайност, че всички печеливши са мъже?

# 333
Честито на спечелилите.

Таня, обичайните данни - имена, телефон, имейл. Факт е, че сума ти народ разполага с телефонните ни номера, но специално в тази игра и аз не участвах, като знам колко са агресивни тези фирми да си пробутват офертите, просто не ми се занимава. Peace

# 334
  • на североизток от Рая
Благодаря за акумулаторния отговор!
Наистина, само мъже печелят. Живи и здрави да са!

# 335
Скрит текст:
  КАМПАНИИ
НачалоКампанииПромоции
Национална промоция Здраве 60 години
Дата: 19.01.2017
Здраве 60 години

Правила за провеждане на
промоционалната кампания “60 години крем Здраве”

1. Организатор

1.1. Промоционалната кампания (Промоцията) „60 години крем Здраве”, е организирана от “Арома Козметикс АД”, ЕИК 201811050, седалище и адрес на управление: 1271 гр. София, ул. „Кирил Благоев” № 12, представлявано от Димитър Луканов – изпълнителен директор, наричат по-долу за краткост “Организатор”.
Настоящите правила са задължителни за участниците в промоцията. Организаторът си запазва правото едностранно да поправя или изменя Правилата, като обявява поправките или измененията публично в интернет страница на адрес www.aroma.bg и / или на адрес http://www.facebook.com/aroma.zdrave.
Поправките или измененията влизат в сила след публикуването им на www.aroma.bg и/или на адрес http://www.facebook.com/aroma.zdrave.
1.2. Промоцията „60 г крем Здраве” се организира с рекламна цел за популяризирането на марката “Здраве”.

2. Период и място за провеждане на промоционалната кампания

2.1. Промоционалната кампания „60 години крем Здраве” се провежда на територията на Република България, в участващите търговски обекти за периода от 15.01.2017 г. до 28.02.2017 г. или до изчерпване на наградите.
2.2. Промоцията се провежда при условията на настоящите Правила.

3. Право на участие

3.1. В тази промоция право на участие има всяко физическо лице.
В случай, че наградата бъде спечелена от непълнолетен участник, за получаването й е необходимо съгласие на негов родител/попечител.
3.2. В настоящата промоция не могат да участват лица, работещи за „Арома Козметикс” АД и “Арома” АД, както и свързани с тях лица.

4. Участващи продукти

В тази промоция участват всички продукти под марката “Здраве”.

5. Начин за провеждане на промоционалната кампания

5.1. Участието в промоционалната кампания е обвързано с покупка. Право на участие има всеки, закупил продукти Здраве по избор на стойност минимум 8,00 лв. с вкл. ДДС. За всяка покупка и след предоставяне на касовата бележка на информация или каса на обекта или друго определено от търговеца/продавача място в обекта, купувачът получава по 1 /една/ скреч-карта, която дава възможност за спечелване на награда. След изтриване на обозначеното поле на картата, участникът разбира дали печели наградата, в случай че скреч-картата е печеливша.
5.2. За да се включи в Промоцията, участникът трябва:
5.2.1. да посети търговски обект, участващ в промоцията;
5.2.2. да направи покупка на продукти Здраве по избор на стойност минимум 8,00 лв. с вкл. ДДС;
5.2.3. да получи скреч-карта от продавача /търговеца/промотьора;
5.2.4. да изтрие обозначеното поле на скреч-картата, за да разбере дали печели награда;
5.2.5. да предостави печелившата скреч-карта на промотьора/на информация/на каса на обекта или друго определено от търговеца място в обекта, за да получи наградата си;
5.2.6. получаването на наградите става по описаната процедура в т. 6.2

6. Награди

6.1 Награди
Наградите, които ще бъдат раздавани по време на промоционалния период, са следните:
- 8 100 бр. хавлиени кърпи „Здраве“ 

https://www.aroma.bg/campaigns/nacionalna-promociia-zdrave-60-godini-29/

До колкото видях ДМ участват като магазин.

Мисля да се включа, така или иначе купувам шампоана против косопад, който е над 8лв.

# 336
Скрит текст:
  КАМПАНИИ
НачалоКампанииПромоции
Национална промоция Здраве 60 години
Дата: 19.01.2017
Здраве 60 години

Правила за провеждане на
промоционалната кампания “60 години крем Здраве”

1. Организатор

1.1. Промоционалната кампания (Промоцията) „60 години крем Здраве”, е организирана от “Арома Козметикс АД”, ЕИК 201811050, седалище и адрес на управление: 1271 гр. София, ул. „Кирил Благоев” № 12, представлявано от Димитър Луканов – изпълнителен директор, наричат по-долу за краткост “Организатор”.
Настоящите правила са задължителни за участниците в промоцията. Организаторът си запазва правото едностранно да поправя или изменя Правилата, като обявява поправките или измененията публично в интернет страница на адрес www.aroma.bg и / или на адрес http://www.facebook.com/aroma.zdrave.
Поправките или измененията влизат в сила след публикуването им на www.aroma.bg и/или на адрес http://www.facebook.com/aroma.zdrave.
1.2. Промоцията „60 г крем Здраве” се организира с рекламна цел за популяризирането на марката “Здраве”.

2. Период и място за провеждане на промоционалната кампания

2.1. Промоционалната кампания „60 години крем Здраве” се провежда на територията на Република България, в участващите търговски обекти за периода от 15.01.2017 г. до 28.02.2017 г. или до изчерпване на наградите.
2.2. Промоцията се провежда при условията на настоящите Правила.

3. Право на участие

3.1. В тази промоция право на участие има всяко физическо лице.
В случай, че наградата бъде спечелена от непълнолетен участник, за получаването й е необходимо съгласие на негов родител/попечител.
3.2. В настоящата промоция не могат да участват лица, работещи за „Арома Козметикс” АД и “Арома” АД, както и свързани с тях лица.

4. Участващи продукти

В тази промоция участват всички продукти под марката “Здраве”.

5. Начин за провеждане на промоционалната кампания

5.1. Участието в промоционалната кампания е обвързано с покупка. Право на участие има всеки, закупил продукти Здраве по избор на стойност минимум 8,00 лв. с вкл. ДДС. За всяка покупка и след предоставяне на касовата бележка на информация или каса на обекта или друго определено от търговеца/продавача място в обекта, купувачът получава по 1 /една/ скреч-карта, която дава възможност за спечелване на награда. След изтриване на обозначеното поле на картата, участникът разбира дали печели наградата, в случай че скреч-картата е печеливша.
5.2. За да се включи в Промоцията, участникът трябва:
5.2.1. да посети търговски обект, участващ в промоцията;
5.2.2. да направи покупка на продукти Здраве по избор на стойност минимум 8,00 лв. с вкл. ДДС;
5.2.3. да получи скреч-карта от продавача /търговеца/промотьора;
5.2.4. да изтрие обозначеното поле на скреч-картата, за да разбере дали печели награда;
5.2.5. да предостави печелившата скреч-карта на промотьора/на информация/на каса на обекта или друго определено от търговеца място в обекта, за да получи наградата си;
5.2.6. получаването на наградите става по описаната процедура в т. 6.2

6. Награди

6.1 Награди
Наградите, които ще бъдат раздавани по време на промоционалния период, са следните:
- 8 100 бр. хавлиени кърпи „Здраве“ 

https://www.aroma.bg/campaigns/nacionalna-promociia-zdrave-60-godini-29/

До колкото видях ДМ участват като магазин.

Мисля да се включа, така или иначе купувам шампоана против косопад, който е над 8лв.

И аз купувам един от същата серия - точно за него си помислих, като видях условията на играта. Обаче, отвън е ужасно снежно, а и  ДМ вече не са ми любимия магазин за козметика - едва ли ще мога да отида тези дни Sad

# 337
Мисля,че някой питаше запечелившите от   тази игра  http://www.clubz.bg/49504-qsni_sa_pobeditelite_v_igrata_na_spisa … 9Eklub_z%E2%80%9C

# 338
Всичко си получих от миналата година и сега вече е наложително да спечеля нещо  Joy

# 339
# 340
# 341
  • добрич
Попадна ми това - http://fibri.bg/product/lactoflor-natural-fibers-free-sample/ и си го заявих - на мен ще ми е от полза, тъй като все имам някакви подобни проблеми със стомаха. Simple Smile

# 342
Здравейте момичета!Аз не пиша тук много често  ,защото нямам време , но пък ви чета редовно.Пиша ви за наградите от анкетата на Мейбълин , които трябваше да ни изпратят.От около месец водя разговори с тях и все ме убеждават ,че съвсем скоро ще си я получа.Първо ми казаха , да си напиша продукта , който си избрах.След това ми бяха изгубили уж пратката.Най- накрая получих продукт , който вобще не бях си избрала , нямаше и допълнителни подаръци както бяха писали.Майка ми беше си избрала спирала и като водех кореспонденции с тях им казах да я пратят с моята пратка и не получих нищо разбира се.Така че аз си правя извода , че те нямат никакво намерение да ги пращат тия неща освен ако не им пишете всеки ден и не си ги търсите.Много се разочаровах , защото това е игра от юли месец и ни разиграват така...Не искам повече да участвам в техните игри за някакви спирали и червила да се разправям толкова време.

# 343
Здравейте момичета!Аз не пиша тук много често  ,защото нямам време , но пък ви чета редовно.Пиша ви за наградите от анкетата на Мейбълин , които трябваше да ни изпратят.От около месец водя разговори с тях и все ме убеждават ,че съвсем скоро ще си я получа.Първо ми казаха , да си напиша продукта , който си избрах.След това ми бяха изгубили уж пратката.Най- накрая получих продукт , който вобще не бях си избрала , нямаше и допълнителни подаръци както бяха писали.Майка ми беше си избрала спирала и като водех кореспонденции с тях им казах да я пратят с моята пратка и не получих нищо разбира се.Така че аз си правя извода , че те нямат никакво намерение да ги пращат тия неща освен ако не им пишете всеки ден и не си ги търсите.Много се разочаровах , защото това е игра от юли месец и ни разиграват така...Не искам повече да участвам в техните игри за някакви спирали и червила да се разправям толкова време.

Сега ще им пиша под онова съобщение от преди Нова година. Ако не реагират, ще пиша и на лично, но там не отговарят вече.  #Cussing out

# 344
Аз повече няма да се занимавам с тях , защото ми писна за продукти , които нямат 20 лв. да си хабя от времето и нервите.Не мога да го проумея просто защо такава известна компания лъже и заблуждава потребителите си за някакви награди..

Общи условия

Активация на акаунт