Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 735
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Не участват ли всички?
Защо ще се занимавам да питам, ако участваха всички? Peace
В Плевен имаме два магазина dm, но ето, че само единият участва.

Ивекс, отговориха ми. Hug
„Днес 22.01 - обекти ДМ Ф 34 Пловдив ЮГ ул.Георги Икономов 2 и ДМ Ф 20 Пловдив Маркет Плейс ул.Капитан Райчо 52 от 14:00 до 18:00 ч.“

Eто тук има целия списък по обекти и дати - https://www.aroma.bg/campaigns/nacionalna-promociia-zdrave-60-godini-29/ Изтеглете си го и вижте. Wink

В дрогерии Лили промоциите предстоят.

# 421
  • sofia
Може ли някои, които вече е спечелил кърпа на "Здраве" да снима да я видим ? Благодаря предварително  Hug

# 422
Спечелих кърпа от DM на Капит Райчо в Пловдив. Момичето което ги раздава е много мило.

# 423
днес ми донесоха гурметата, жалко, че играта приключи...

# 424
  • Телиш/Плевен
Не успях да спечеля кърпа от Здраве. Sad
Пожелавам късмет на всички, които ще се пробват. Hug

# 425
  • на североизток от Рая
Спечелих кърпа от DM на Капит Райчо в Пловдив. Момичето което ги раздава е много мило.

Радвам се да прочета за спечелена кърпа. Браво! Днес мислех да отида до ДМ магазин и да опитам късмета си пак. Обаче времето ме отказа, а и посъбрах шампоани. Но хавлията е красива, много тъмносиня, като кутията на крема.

Дано да има игри, че да имаме повод да се вълнуваме.  Simple Smile

# 426
  • Русе
Не е свършила, до някой февруари е даже, а ще се теглят март ...ще погледна ако искаш  Simple Smile
Да, ако може, никъде в Лидл няма указания за играта,та си мислех да не е нещо старо.

Мисията изпълнена, играта е до 1-ви февруари, но ще се теглят на 05.03., побързайте! Laughing

# 427
Идвам да се похваля с пасатор от София мел  Simple Smile
Вчера ми се обадиха от магазина.
Честито , но наградите не бяха ли хлебопекарна, уреди и кутия за хляб?  Simple Smile

# 428
днес се засилих да си купя шампоан, и да си взема карта от здравето а то ДМ в мола в русе не участвал в тази промоция  #Cussing out

# 429
днес се засилих да си купя шампоан, и да си взема карта от здравето а то ДМ в мола в русе не участвал в тази промоция  #Cussing out

А този на центъра?

# 430
на сайта пише че участва но не съм пробвала ...ще чакам на кауфланд

# 431
През телефона съм и не ми се отваря списъка. Я кажи кога ще са в Кауфланд.

# 432
Не успях да спечеля кърпа от Здраве. Sad
Пожелавам късмет на всички, които ще се пробват. Hug
И аз не успях, но поне ще пробвам шампоана и ако ми хареса може да си взема пак  Simple Smile

# 433
17.02---16.00 до 20,00 часа
18,02----14,00 до 18,00
а лили   3,02 4,02 и 10,02 и 11,02  

# 434
Аз пък ще се похваля с две кърпи. Два опита - две кърпи. Много съм доволна.
Повече няма да опитвам, че имам 4 шампоана на Сайас и с тези 4  съм здраво заредена.

Общи условия

Активация на акаунт