Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 56

• 95 907
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък ще се похваля с две кърпи. Два опита - две кърпи. Много съм доволна.
Повече няма да опитвам, че имам 4 шампоана на Сайас и с тези 4  съм здраво заредена.
Честито! Това се казва късмет! Аз ще видя в Лили кога ще е и може да пробвам пак newsm78

# 436
  • Русе
днес се засилих да си купя шампоан, и да си взема карта от здравето а то ДМ в мола в русе не участвал в тази промоция  #Cussing out

Благодаря, че ми спести ходенето до Мола, а другия ДМ дори не се сещам къде е? Много глупаво са го направили така, уж една верига,  а не участват всички магазини newsm78

# 437
Идвам да се похваля с пасатор от София мел  Simple Smile
Вчера ми се обадиха от магазина.
Честито , но наградите не бяха ли хлебопекарна, уреди и кутия за хляб?  Simple Smile
Не знам. Утре ще ходя да си взема наградата. Предполагам пасатора спада към "уреди"  Laughing

# 438
  • София
Аз пък ще се похваля с две кърпи. Два опита - две кърпи. Много съм доволна.
Повече няма да опитвам, че имам 4 шампоана на Сайас и с тези 4  съм здраво заредена.
Браво! Честито!

И аз опитах, но нямах късмет. Всъщност още като видях тестето с карти, дебело 6-7 см и само 3-4 кърпи до момичето, веднага разбрах, че ще е трудно да уцеля.  Mr. Green Поне ще пробвам шампоана, който ми препоръча Лаленцето. Дано и на мен ми повлияе добре.

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 20:49 от Тaня67

# 439
И аз си уцелих кърпа от два опита,но момичето,което ги раздаваше искренно се учуди че съм успяла.Кърпата не е от най-хубавите,но като за безплатна става.

# 440
На мен ми харесват кърпите, плътни, нормални кърпи за лице. Не е голяма плажна, но точно такава ще ми е идеална за децата. Дано да попиват добре.

# 441
Идвам да се похваля с пасатор от София мел  Simple Smile
Вчера ми се обадиха от магазина.
Честито , но наградите не бяха ли хлебопекарна, уреди и кутия за хляб?  Simple Smile
Не знам. Утре ще ходя да си взема наградата. Предполагам пасатора спада към "уреди"  Laughing

Исках да кажа прибори за храна - така е като пиша бързо =D . Пиши като ги вземеш, че ми стана интересно Simple Smile
П.С. С доста бележки участвах и никъде не са обявили победителите от магазина, трябваше в началото на месеца да теглят...

# 442
Честито момичета. bouquet
Домързя ме и не ходих, сигурно няма да участвам, няма какво да купя за 8 лв., освен шампоана. Rolling Eyes

# 443
  • при късмета
Ще пропусна играта на здраве. При нас има ДМ и Фантастико едно до друго. В ДМ още не беше дошла промотърката и жената на касата не знаеше в какви часове ще е там. Отидохме до Фантастико, но също нямаше момичета за играта с карти. Иначе за крем така или иначе бяхме тръгнали и щях да взема и друго за да вляза в сумата. Мъжа ми реши, че няма къде да обикаляме да търсим играта, а и аз съм с лека операция и ме нохака, че съм тръгнала да се занимавам с глупости, като трябва да лежа.
Сигурно за стотен път си пита, но къде гледате нататък графика на промотърите в други обекти? И аз имам нужда да пробвам нов шампоан и ще изчакам други обекти да се включат, а аз да ходя насам натам самосиндикално

# 444
  • София
Голяма скука, хора... без игри не е същото.  Naughty Да се активизират фирмите и да пускат нещо, че така не ми харесва.

# 445
  • София
Сигурно за стотен път си пита, но къде гледате нататък графика на промотърите в други обекти? И аз имам нужда да пробвам нов шампоан и ще изчакам други обекти да се включат, а аз да ходя насам натам самосиндикално
Във Фантастико по график са само в петък и събота и затова днес не си ги открила. Ще бъдат и на 27 и 28. На 3-4 и 10-11 февруари са в Лили (част от магазините), на 17-18.02 в Кауфланд. В Метро са на 10-11.02 и 24-25.02. Това са супермаркетите, които участват в София. Другият списък е с аптеките, но не съм го отваряла.

# 446
  • при късмета
Благодаря Таня!

# 447
Някой беше помолил за снимка.

# 448
  • sofia
Някой беше помолил за снимка.

Благодаря !

# 449
  • При децата ми
Привет момичета!

Някой знае ли какво се случва с тази игра: https://www.milka-promo.bg/? От началото на година пише, че скоро ще обявят печелившите? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт