Къде в Бургас? (50)

• 88 671
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
Здравейте! Не съм влизала тук от години. Въпроса ми е за ремонт на чадъри? Може и да е в друг град, стига да има координати. Търсачката в Гугъл не ми помогна. Чадъра е много хубав, затова не ми се изхвърля.

# 391
Кой Кауфланд е по-посещаван/респективно по-добре зареден - в Славейков или в Изгрев? Имате ли впечатления?

# 392
Кой Кауфланд е по-посещаван/респективно по-добре зареден - в Славейков или в Изгрев? Имате ли впечатления?
Славейков.

# 393
Славейков.

bouquet

Днес някой звънил ли е на регистратурата в ДКЦ Свети Георги Победоносец? Никой не се обажда цял следобед... Вярно, че е празник, но не вярвам да е затворен ДКЦ...

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 16:33 от beauty_magnolia

# 394
Практикер на 26 март ще го отварят.

# 395
beauty_magnolia, днес не, но предните седмици имах доста несполучливи опити. Последния път сполучих малко след 9, не знам дали е от значение.

# 396
Практикер на 26 март ще го отварят.

Хаха, за изборите тамън  Mr. Green

# 397
здравейте, може ли да ми препоръчате салон за фото или лазерна епилация, има ли ходили- доволни и цени ако може да кажете

# 398
  • Бургас/Пз
здравейте, може ли да ми препоръчате салон за фото или лазерна епилация, има ли ходили- доволни и цени ако може да кажете

Лазерна на интим и мишници съм правила в Тифани - има ефект още от първата процедура, чак направо не ми се вярва, колко са добре нещата.  Peace https://www.facebook.com/tiffanybgcom/?fref=ts - на страничката им има подробен ценоразпис. Често пускат промоции или пакети, аз така отидох първия път и реално двете зони ми излязоха само на цената на интима.

# 399
  • На черешатааа
Има ли в Бургас Вега тест - ако може инфо и цени ако някой е посещавал  bouquet

# 400
търся около Бургас ( Сарафово, Поморие, Созопол или др. )  по това време на годината работещ хубав ресторант от типа на "Нептун"

# 401

Аз ти препоръчвам домашен фотоепилатор. Като инвестиция първоначално е повечко, но пък можеш да третираш всичко, което решиш. Аз ползвам на Филипс и след 5 процедури вече ги няма 80% от космите, а останалите растат доста бавно.

# 402
Къде в Бургас могат да ми претапицират мека мебел. За офис стол става въпрос

# 403
Къде в Бургас могат да ми претапицират мека мебел. За офис стол става въпрос
в жк Изгрев м/у 34 и 35 блок има едно ателие за претапициране на мебели

# 404
  • Бургас
Знаете ли дали при подновяване на шофьорска книжка в КАТ може да се плати директно на гишето през пост-терминал?

Общи условия

Активация на акаунт