Смешки от форума 26

• 115 005
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Споделено от съфорумка - искрено и лично:
Цитат
Не защото трябва да стане или нещо друго просто вече искам да срещна мъжа който искам за нещо такова и с който ще искам да може да се случи в случая говоря за голямата любов.
Но някак си:
Цитат
Май не мога да бъда разбрана.

# 151
Любовта, то е такова, не онова, а да, среща се, и е една такава, ма не е онакава или е все едно е, ма дали е, е така да, знам, ще се разбере. Любов да е! Outta Joint

# 152
Много "искам" има само в едно изречение.

# 153
Е колко да са много - само три пъти  Laughing. Ма туй запетайки, точки, словоред - тц  Laughing

# 154
Е колко да са много - само три пъти  Laughing. Ма туй запетайки, точки, словоред - тц  Laughing

Не дръж на тез неща!   Mr. Green

# 155
Обувки, заради които си заслужава да се гладува.
Цитат
За Дарис гладувам с 2 ръце. Най удобните, топли и здрави обувки Smile

# 156
Цитат
Здравейте, дъвча доста дъвки без захар.Качила съм 15 кг за няколко години,всъщност откакто започнах да ги дъвча.Все едно съм зависима от тях..................Не ям много,движа се но сякаш дебелея от въздуха. Дали има връзка с тия дъвки?

тц тц тц а едно време какви дъвки имаше, дъвчеш дъвка и сваляш килограми  Mr. Green

# 157
Не сте ги гълтали, затова.  Laughing

# 158
Не сте ги гълтали, затова.  Laughing
Като малка все гълтах дъвките и, за да ме откаже от този навик, баба ми каза, че ще ми се залепят червата и ще ми режат корема. И аз като ревнах! Рев! Рев! И край! Оттогава никакво гълтане! На дъвки имам предвид.

# 159
"Може ли някой да ми обясни защо свинските опашки се наричат така. Аз в началото си мислих, че става дума за истински опашки от прасета и ми се видя наистина много извратено. "

Не спирам да се хиля като си представям опашки от истински прасета. Направо страхотна бизнес-идея.

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 06:39 от зелено мохито

# 160
  • До сърцето...
Цитат
Здравейте,... как се справяте с окосмяването по време на бременността.... Лично аз съм се спряла на електрическия тример на Браун, който е част от комплекта ми на епилатора. Мислите ли,че е безопасно. Имам предвид дали шума от епилатора вреди по някакъв начин на слуха на бебето?

ooooh!

# 161
  • София
Цитат
Любовна прегръдка и наведена поза са различни неща, знаеш ли?
Тръмп харесва Путин и Путин харесва Тръмп, така че приьоми от Студената война ти се привиждат само в развхрените ти фантазии.
Нечии фантазии са се развихрили Thinking

# 162
Цитат
Мъжът ти много простее, имам усещането, че е от онези, които ръсят тъпи смешки и имат хумор на монтажник

Laughing

# 163
Хумор на монтьор?! Grinning

# 164
Има дума и професия "монтажник" – http://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0% … 0%BD%D0%B8%D0%BA/
Не знаех обаче, че се отличават с някакъв по-особен тип хумор.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт