Студените януарски дни, ОКТОМВРИЙЧЕТО с усмивка ще озари!

• 28 906
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • Шоплука
Кристи, да те чете някой зъболекър ще те опука набързо  Joy
Според зъбарите е много важно, млечните зъби да са боре гледани, за да растат после постоянните здрави.  bowuu
Важното е, че част от екшъна е минала за Поли - пожелавам ти тази нощ здрав сън на бебето  bouquet

Мацки вие излизахте ли днес? Ние направихме час и половина разходка, не издиржах вече и щом се наяде на обад я облякох, бухнах я в количката и навън ... Още спи облечена, на дивана, толкова дълбоко е заспала. Не смея да я пипна щото миналият път като я събудих от съня и, понеже я съблекох ме направи луда калинка моята щерка.

Почна много да спи през деня, а нощем да се пулоти до никое време. Он секъде маймун, на майка си се е метнала  Laughing

# 376
Хаха, аз няма пък да се дам! Ама наистина, не излизат ли първо долните зъбки?  newsm78

# 377
При нас проряза отгоре и как чукна сутринта по лъжичката като и давах пробиотика и я изтървах от вълнение... Голямата ми дъщеря много ми помага,на16г е почти,но лапето и то не си доспива.Тати ни е шофьор и е зад волан. С баби не ми се занимава,да ме акълосват,още повече се изнервят. Дааааа ще направя пуканки и ще опъна краци и ще гледам по диема фемили Моя живот.Ама да не заспя и да се удавя с някоя пуканка Joy

# 378
Кристи, да те чете някой зъболекър ще те опука набързо  Joy
Според зъбарите е много важно, млечните зъби да са боре гледани, за да растат после постоянните здрави.  bowuu
Важното е, че част от екшъна е минала за Поли - пожелавам ти тази нощ здрав сън на бебето  bouquet

Мацки вие излизахте ли днес? Ние направихме час и половина разходка, не издиржах вече и щом се наяде на обад я облякох, бухнах я в количката и навън ... Още спи облечена, на дивана, толкова дълбоко е заспала. Не смея да я пипна щото миналият път като я събудих от съня и, понеже я съблекох ме направи луда калинка моята щерка.

Почна много да спи през деня, а нощем да се пулоти до никое време. Он секъде маймун, на майка си се е метнала  Laughing

Благодаря ти bouquet

# 379
Ехаа, Поли, честито ви зъбче! Ето, че си имаме първото октомврийче със зъбче Simple Smile
Момичета, сетих се да ви питам две неща. Като миете малчовците на мивката, под течаща вода ли го правите или си приготвяте водата и поливате? И някой от вас минал ли е на Памперс 4? Видях, че има някакви модели зелен Памперс от 7кг, та се чудя.

# 380
Ехаа, Поли, честито ви зъбче! Ето, че си имаме първото октомврийче със зъбче Simple Smile
Момичета, сетих се да ви питам две неща. Като миете малчовците на мивката, под течаща вода ли го правите или си приготвяте водата и поливате? И някой от вас минал ли е на Памперс 4? Видях, че има някакви модели зелен Памперс от 7кг, та се чудя.
Ели аз съм на пампер от 4до 9 кг зелените но ще минавам на пуфис че ми се струва,че от тях се подсича

# 381
Да и да. Мивка с течаща вода на всеки памперс и номер четири, премиум.

# 382
  • София
Хи-хи, днес съм навреме  Mr. Green

poli1974, честито зъбче! Другите да излизат без да ги усетите!

Ще го миеш ли?  Mr. Green

И аз, и баща му, сме с кофти зъби и много проблеми. Все полагаме грижи, ама има голяма доза гени. Не храня надежда, че ще бъде по-добре.  Tired

Нямам идея кои прокарват първо. Май, който не му се седи вътре  Laughing Чета ви тук и днес рових и аз из устата му, да проверя. Няма нищо, само ме гледа едно такова странно като си наврях пръста в устата му.   hahaha

Мисис, коя ясла хареса?  Simple Smile

Засега само чета и се дивя какви работи има... пък и кви есктри предлагат. Да кажем - яко съм оплетена и нямам никаква идея. Сякаш малко се престарават всички да предлагат хиляди и хиляди нови и различни занимания. То вярно, че трябва да му ангажираш вниманието, ама твърде сложен график от бебе. Май клоня към "Джани Родари", че ми е удобен района, но до есента сякаш има много време.

# 383
Момичета имам проблем. Помагайте.
Днес ми дойде ергораничката (боба). Не мога да сложа детето... проблемът е с краката...той не иска да ги свие в М позата. Единият път успях да го вкарам  (уж правилно), а той като взе да пищи. Shocked не иска да седи вътре...
Да я връщам ли според вас?

Здравейте и извинявайте, че се намесвам в темата ви, но онзи ден ми попадна питането ви. Аз съм много доволна от моята раница, бебето ми също, сега е на 5 месеца. Не знам как го поставяте, доколкото си спомням  на упътването на Боба и клипчета от страницата им, поставят бебето отгоре като го мушват след като човек вече си е сложил презрамките. За мен е много по-лесно първо да сложа колана на кръста, след това да поставя бебето върху възглавничката и да му обкрача крачетата и после да вдигна гърба на раницата. Така става внимателно и плавно за бебето и нестресиращо за майката докато свикне. Всъщност вижте това видео, то описва този начин на поставяне. https://www.youtube.com/watch?v=MipAXtswdo4

# 384
Ние сме 4ка памперс с каналчетата.И днес ми дойде и пратката от емаг имат промоция на пуфис и тях ще пробвам

# 385
Хи-хи, днес съм навреме  Mr. Green

poli1974, честито зъбче! Другите да излизат без да ги усетите!

Ще го миеш ли?  Mr. Green

И аз, и баща му, сме с кофти зъби и много проблеми. Все полагаме грижи, ама има голяма доза гени. Не храня надежда, че ще бъде по-добре.  Tired

Нямам идея кои прокарват първо. Май, който не му се седи вътре  Laughing Чета ви тук и днес рових и аз из устата му, да проверя. Няма нищо, само ме гледа едно такова странно като си наврях пръста в устата му.   hahaha

Мисис, коя ясла хареса?  Simple Smile

Засега само чета и се дивя какви работи има... пък и кви есктри предлагат. Да кажем - яко съм оплетена и нямам никаква идея. Сякаш малко се престарават всички да предлагат хиляди и хиляди нови и различни занимания. То вярно, че трябва да му ангажираш вниманието, ама твърде сложен график от бебе. Май клоня към "Джани Родари", че ми е удобен района, но до есента сякаш има много време.

Joy Да,да от утре почвам с избелваща паста Joy

# 386
Ние днес купихме 4ка, от Пуфис мойта госпожица се подсече до рани едвам я оправих. Иначе не чешмата си я мия под течаща вода.

# 387
Поли честито първо зъбче Simple Smile 

Аз мия под течаща вода, ама нещо вече много зор ми идва - преди 3 седмици гп теглиха 7.200кг, вече може и да е минал 8 нашият Лапчо.

Памперс слагам бял 6-9.5кг, но имам още един пакет останал и се чудя после дали направо да не взема следващия размер
9-12.5. Дребното е доста пухкаво в крачетата и ми се струва, че му идва леко стегнао там вече Thinking

# 388
Аникка, благодаря за споделеното, и аз така се опитвах да я слагам  bouquet

Мисис, и аз заглеждах Джани Родари, но май клоня повече към друга.

# 389
Аникка, много благодаря за съвета и аз така опитвам. Днес успях да го сложа вътре и се задържахме 5 минути без рев. Реших да я задържа. Може на по-късен етап да му харесва още повече.
Ели, и аз мия на мивката с течаща вода. Ние сме на зеления памперс 3-6 кг, вече ни е малък, но имам още малко и тогава минавам на белия, защото ми се струва много по-мек. По-често го сменям белия, но го предпочитам заради мекотата.
Cristi, ти дори и да има само пиш ли миеш на мивката? Аз само на ако. Ти към коя ясла си се ориентирала?

Общи условия

Активация на акаунт