Лежащи мами - 38

• 49 662
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
На 07.03 се роди моето момченце Борис.
 В 33 седмица,2 кг и 43 сантиметра.Добре е бебчо,в кувиоз е,кара лека жълтеница.Не изкарахме до края,но благодаря за всеки един час и минута през които се задържа в мен.Беше ужасно трудна бременност,но се справихме.
Безкрайно съм благодарна на д-р Сигридов,който се грижише за нас и на д-р Христов от болница Надежда за страхотния серклаж,който ми постави в 21 седмица и благодарение на него стигнахме до тук.

# 466
Бабъл, надявам се да си родила в МД и съответно бебо да е в неонатологията там. Целия екип е страхотен. Лекарите са много добри. Ако нещо те притеснява - питай, ще ти обяснят. Килцата са му страхотни. Радвай му се и бъди щастлива.

# 467
Нека да е здрав Борис и това до тук да са били трудностите!Честит да ти е ,а ти бъди спокойна...2кг си е голямо човече...племенницата ми се роди 2.5 в 9 месец....прятелка роди също в 9 -2.4кг.Всичко ще е наред  bouquet Hug

# 468
  • София
 *Bubble*, честито момченце! Да е жив и здрав и много да ви радва! Желая ти бързо възстановяване!  Hug bouquet

# 469
  • София
Бабъл, надявам се да си родила в МД и съответно бебо да е в неонатологията там. Целия екип е страхотен. Лекарите са много добри. Ако нещо те притеснява - питай, ще ти обяснят. Килцата са му страхотни. Радвай му се и бъди щастлива.
Там,да.Вчера го видях,погалих ... много,много ми е миличък.
Иначе секцио родих,при професор Николов

# 470
Там,да.Вчера го видях,погалих ... много,много ми е миличък.
Иначе секцио родих,при професор Николов
Чудесно, а ти звучиш спокойна, дано да е така!

# 471
Бабълче,честит Борис Simple Smile да расте здрав и упорит и да постига всичко с лекота Simple Smile Много се радвам За теб!

# 472
Честито бебче, *Bubble*   newsm44.
Да е много здрав, бързо да качва грамчета и скоро да сте си вкъщи.

Много се радвам на всяко родено бебебце в тази тема, защото всяка една знае колко трудно и с колко препятствия минават дните и седмиците.

# 473
  • Варна
Юхуууу,Честитоооо :party Party Party:

# 474
Честито бебенце да расте здраво и щастливо, пожелавам на всички мами в групата да си доносим бебенцата до едни добри седмици и да се  похвалим с хубави новини  Simple Smile Simple Smile

# 475
Здравейте, лежащи мами присъединявам се и аз към вас. В 30+ г.с. съм със скъсена шийка на матката -17мм, от 3 дни съм на легло. Изписаха ми Урогестан вагинално 2×1. ЧЕСТИТО на всички, които вече имат здрави бебета, а на тези които чакаме този момент- търпение и вяра.

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 19:21 от DenicaG

# 476
Здравей Деница  bouquet Малко остава...дръж се .

Аз съм 28г.с. + .Тази вечер ме пристяга и преболява леко.Страх ме е доста.Минолата седмица шийката цеше 4.2....във вторник ще ида пак да я мерим.Кураж на всички

# 477
4.2 си е дълга шийка, моята е 3.18 и ми казват че е дълга, даже на преглед второ мнение ми я измериха 3.7

# 478
Punker....уж дълга...ама преди това беше 3.2  newsm78 #Crazy Какво е това чудо не знам.

# 479
Ще си лежим и това е ... и да ми кажат, че мога да ходя пак ще лежа. Страх лозе пази!

Общи условия

Активация на акаунт