Миличка, не ме слагай да си лягам след последния колаж, моляяяяяяя!

Тони, добреее,
идваме

идваме

Тони
... разтваряш ръце, откриваш си сърцето, оставяш го беззащитно, когато искаш да прегърнеш, а силуетът ти- разпятие!
Всичко това e още един стих от стихотворението на Арагон

браво, браво, браво!

Колко малко му трябва на човек! Почуствах се щастлива, че това се случва в дизи, което гледам!
/

невероятен пост!
Благодаря за него! 
е добре отново да си прочета стихотворението на Арагон и да търся онези послания, които ти, Лу, сподели. 
Приятен неделен ден!

Арагон ще се окаже поета на нашия сериал. 

И аз така

съгласна съм с теб, донякъде... 

е права, че сме заприличали на елитен клуб, където нови хора трудно се вписват... Уви, това може да се види от страни, а ние в темата не можем да го усетим.
Ние мислим, че всеки е добре дошъл, посрещаме го с отворени обятия, а дали той успява да се впише, вече е друг въпрос. Някои успяват и стават част от „елитния“
клуб. 

Джес и Сю малко ме разочароваха...
И...двамата постоянно търсят причина да не се отдадат на любовта си...единия все не вярва ,а пък другия постоянно повтаря ,че това е главната му цел...И...докато лудите се налудуват ,де има една приказка ,врага не спи...Така и не мога да разбера каква е целта на двете чавки ,че изиграха такъв номер на Корхан
...Бану ми е ясна ...все още не е загубила надежда ,че може да има Джесур...И...евалла на Михрибан ,може много да лае ,но винаги е до любимия си...явнооооо... и Тахсин не е напълно безразличен към нея...
А...безмалко да забравя и Ширин...ей,това момиче ме вбеси
...при най малката пречка/не е много точната дума
/ тръгнала да се развежда...капка доверие ли няма на любимия си...
,ами като разбере какви ги е вършил ,а и все още го прави ,баща и...видяла ,недоразбрала и айде...на си ти куклите ,дай ми си парцалите...хем знае Бану как се стреми към Джес и пак и вярва...

Не става въпрос да сме съгласни със всичко, а всъщност да открием нещо ново, нещо интересно, нещо пропуснато или просто нещо забавно в постове си
Аз го правя 
Препоръчани теми