"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 4

• 76 794
  • 736
  •   1
Отговори
# 435

newsm03
Миличка, не ме слагай да си лягам след последния колаж, моляяяяяяя!
newsm53

Joy Joy Joy Joy Heart Eyes

Тони, добреее,  Grinning  идваме    Stop  Party

Скрит текст:

Канти  Hug Hug

# 436
Добро утро!  Hug

Тахи и Махи  Joy Joy    Тони  Peace  Grinning 

Басейна, Джес по лице, разперил ръце... снимките под водата, сянката му върху водната повърхност...  ooooh! ... разтваряш ръце, откриваш си сърцето, оставяш го беззащитно, когато искаш да прегърнеш, а силуетът ти- разпятие!  Sad Crazy  Всичко това e още един стих от стихотворението на Арагон  Laughing Laughing

Il n'y a pas d'amour heureux

Rien n'est jamais acquis à l'homme ni sa force
ni sa faiblesse ni son coeur/
Човече, забрави, че владееш каквото и да е:
силата, слабостите или сърцето си

разтваряш ръце да прегърнеш, разпъват те на кръста,

притиснеш здраво щастието си, то взема, че се разпада!

Животът е една безмислена разкъсваща раздяла!
Каква ти тук щастлива любов!
hahaha hahaha
Il n'y a pas d'amour heureux

Бг преводът ми не претендира за абсолютно никаква точност, само емоция!  Peace

http://elisala.canalblog.com/  Party Peace

Crazy Crazy

Така, че Сю и Джес, женени, или не, ги чакат тежки серии  hahaha hahaha

Лу  Hug браво, браво, браво!  newsm10 smile3501 newsm53
Обожавам такива аналогии, особено ако аз ги открия Mr. Green, но много харесвам и като ми ги посочат! Heart Eyes
Благодаря, че ги откри за нас!  Hug
Трябва пак да разгледам внимателно стихотворението, явно там всичко е казано...
/Чувствам се като в роман на Дан Браун Laughing Много обичам!  Heart Eyes Колко малко му трябва на човек! Почуствах се щастлива, че това се случва в дизи, което гледам!  Joy/

Хубав ден на всички!  Hug

# 437
Добро утро Hug

Благодаря на всички за споделеното Hug Peace
Не ви благодаря , по единично, с риск ,
да не пропусна някоя от вас. Hug
Виждам, че сте сложили кафето, но аз предпочитам чай в тези студени дни.

# 438
Добро утро! Hug Hug Hug

Кафето и чая вече са сервирани-Линка HugЗвезди Hug

И аз благодаря на всички за коментарите! Hug Специално на Лу Hug,за Арагон! newsm10 smile3501

Щастлива неделя и приятна почивка! bouquet

# 439
Здравейте в този мразовит ден! Hug

Ден, чудесен да си стоя в къщи и да съм с форума и сериала.

Скрит текст:
Да ви подкрепя с нещо топличко.

Каква хубава среднощна раздумка сте си направили!

Лу, Лина, Тони, Канти, Звезди, Рина newsm51 love001

Лу,  Hugневероятен пост!  smile3501Благодаря за него! newsm51

Както каза Лина Peace е добре отново да си прочета стихотворението на Арагон и да търся онези послания, които ти, Лу, сподели. Peace

Много съм щастлива, че ви “познавам“, макар и виртуално. Радвам се на този позитивен тон в темата.
Харесвам сериала и го чакам с нетърпение.Благодаря за постовете на приятелство и разбиране.
Нека продължава така! Пожелавам ви чудесен неделен ден!
 Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 440
  • Бургас

Приятна и спокойна неделя!
Гледам последния епизод на руски и замръзвам на няколко пъти от погледа на Джес! Докато се усмихва и флиртува със Сю, обръщайки се на другата страна, очите му ....... бърррррррррррррррррр!!! Последно - в таксито на хотела, по пътя за ресторанта!
Продължавам.......

# 441
Здравейте!  Hug  Приятен неделен ден!  Hug

Благодаря ви за споделените открития, коментари, колажи.  Hug
Лу,  Hug Арагон ще се окаже поета на нашия сериал.  Peace

Видео от сета - катастрофата: 

https://www.instagram.com/p/BPiUpmkhVyW/?taken-by=deniz.ask1

Имаме и нова анкета!  Peace

# 442
Скрит текст:
Туба Буюкустун — наша гордость...Это те слова, которые журналисты произнесли на известной передаче Aramızda KalmasınТВ 8.
Телеведущие отреагировали на визит Тубы в Женеву. Мы сейчас говорим о Тубе Буюкустун, одной из звёзд, которая была в центре внимания. Посмотрите на Тубу, она в блестящей форме. У неё огромное количество поклонников не только в Турции, но и по всему миру. Да, она является лицом одного из самых дорогих брендов известной швейцарской марки IWC. Вы только посмотрите, она в окружении всемирных звёзд. Боже,как красиво, красота Тубы глубоко влияет на любого человека...Посмотрите на её лицо...Невероятно, невероятно красива. Я никогда не видел такой красоты (ведущий) Туба мировая знаменитость на фоне красивых дам, да наша девушка самая красивая. Я очень рад и горд, кагда Туба рядом с мировыми звёздами. Один из порталов помню спросил : Адриана Лима или Туба??? Конечно Туба, Туба, Да!!! Ведущая : Громко и азартно...Туба, Туба, Да !!!

Перевод : David Vilia
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456239130%2F931140dd … pl_wall_-63875573
В анкетата гласувах с- не.
За протокола Peace

# 443

Обожавам такива аналогии, особено ако аз ги открия Mr. Green, но много харесвам и като ми ги посочат! Heart Eyes
rotfImbo rotfImbo Joy Joy Joy  И аз така  Thinking  Laughing Laughing

Благодаря на всички  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Flutter Flutter

Хубав неделен следобед  Hug Hug

# 444
Здравейте по обедно време! wavey

Явно последната серия на сериала е разбунила духовете в другите теми, които го обсъждат, в тази на Туба и в тази на Къванч.  По принцип не обичам да  “циркулирам“ в темите на актьорите, а предимно си стоя в темата на сериала, защото мен ме пленява винаги сюжетът. Но надничам и на другите места. Стана ми интересно да прочета напълно противоположни мнения и съм Rolling Eyes newsm78
Може би не трябва да се покрива любовта към любимия актьор/актриса с пресъздаването на  ролята, която играе.
Ще подкрепя едно мнение от темата на Къванч на Фенчето, цитирам:

Скрит текст:
“ Но, на мен пък ми е кеф, че Киво е постигнал това, което трябваше - да играе човек с много лица, явно му се е получило, щом мненията за героя му не са еднозначни.“
“ Но, само той или само Туба не могат да направят нищо“  

Когато искам за себе си да определя дали една двойка е влюбена  се сещам винаги за една приказса на баба ми, която казваше:- “Мъжът обича чрез очите, а жената чрез  ушите“

За мен Джес и Сю се влюбиха от пръв поглед. Дори го усетиха, но после го потулиха, защото се появиха останалите персонажи и се “забърка“ действието в Корлудаа, което ги сближаваше и разделяше.
Джес все повече харесваше  с очите Сю. А чрез очите и с друго. Тя се появяваше все по-предизвикателна и дръзка пред него и това му харесваше повече и повече.

Сю все повече чуваше с ушите признанията на Джес в любов и това и харесваше и продължава да й харесва.

Това е влюбването, но е доста в началото си. Ще има много да си “гризем“ ноктите, докато се случи очакваната от нас истинска любов.

Мисля, че и Джес и Сю са в близки позиции, които им налага действителността относно бъдещите им действия, пречупени през осъзнаване на любовта.

Джес не е безразличен към Сю, но все още е в плен на целта, за която е дошъл в Кордулаа.
Считам, че при него ще почне една силна вътрешна борба, когато започне повече да се влюбва в Сю. Не напразно Ръфат го предупреждава за нещо от рода, че ще бъде изпепелен.Не си спомням точно как го каза Ръфат, но беше в подобен контекст.

Сю е влюбена в Джес, но не му вярва, има силна интуиция, която я спира. Винаги поставя неговите думи под съмнение. И е много права, защото това което чува с ушите си я води към него, но вътре върви едно противоречие, което я прави тъжна и Туба това много добре ни го пресъздава.

Става доста  сложно за двамата и ми е много интересно как ще се разплете този възел, който в момента и Сю и Джес заплитат. Ако пък сключат брак ,голям “екшън“ ще настане.
Дълъг път ги чака за изграждане на доверие между тях. Това доверие и двамата го искат, но пречупено през призмата на всеки един. Ще видим наверно кой какви компромиси ще направи по пътя към желаното доверие, за да има накрая истинска любов.

# 445
Здравейте по обедно време! wavey

Явно последната серия на сериала е разбунила духовете в другите теми, които го обсъждат, в тази на Туба и в тази на Къванч.  По принцип не обичам да  “циркулирам“ в темите на актьорите, а предимно си стоя в темата на сериала, защото мен ме пленява винаги сюжетът. Но надничам и на другите места. Стана ми интересно да прочета напълно противоположни мнения и съм Rolling Eyes newsm78
Може би не трябва да се покрива любовта към любимия актьор/актриса с пресъздаването на  ролята, която играе.
Ще подкрепя едно мнение от темата на Къванч на Фенчето, цитирам:

Скрит текст:
“ Но, на мен пък ми е кеф, че Киво е постигнал това, което трябваше - да играе човек с много лица, явно му се е получило, щом мненията за героя му не са еднозначни.“
“ Но, само той или само Туба не могат да направят нищо“  

Когато искам за себе си да определя дали една двойка е влюбена  се сещам винаги за една приказса на баба ми, която казваше:- “Мъжът обича чрез очите, а жената чрез  ушите“

За мен Джес и Сю се влюбиха от пръв поглед. Дори го усетиха, но после го потулиха, защото се появиха останалите персонажи и се “забърка“ действието в Корлудаа, което ги сближаваше и разделяше.
Джес все повече харесваше  с очите Сю. А чрез очите и с друго. Тя се появяваше все по-предизвикателна и дръзка пред него и това му харесваше повече и повече.

Сю все повече чуваше с ушите признанията на Джес в любов и това и харесваше и продължава да й харесва.

Това е влюбването, но е доста в началото си. Ще има много да си “гризем“ ноктите, докато се случи очакваната от нас истинска любов.

Мисля, че и Джес и Сю са в близки позиции, които им налага действителността относно бъдещите им действия, пречупени през осъзнаване на любовта.

Джес не е безразличен към Сю, но все още е в плен на целта, за която е дошъл в Кордулаа.
Считам, че при него ще почне една силна вътрешна борба, когато започне повече да се влюбва в Сю. Не напразно Ръфат го предупреждава за нещо от рода, че ще бъде изпепелен.Не си спомням точно как го каза Ръфат, но беше в подобен контекст.

Сю е влюбена в Джес, но не му вярва, има силна интуиция, която я спира. Винаги поставя неговите думи под съмнение. И е много права, защото това което чува с ушите си я води към него, но вътре върви едно противоречие, което я прави тъжна и Туба това много добре ни го пресъздава.

Става доста  сложно за двамата и ми е много интересно как ще се разплете този възел, който в момента и Сю и Джес заплитат. Ако пък сключат брак ,голям “екшън“ ще настане.
Дълъг път ги чака за изграждане на доверие между тях. Това доверие и двамата го искат, но пречупено през призмата на всеки един. Ще видим наверно кой какви компромиси ще направи по пътя към желаното доверие, за да има накрая истинска любов.

страхотен пост, точно това е и моето усещане!! Peace bouquet

някакви скандали се размяткват в 2 турски сайта newsm78

https://www.gecce.com/haber-cesur-ve-guzelde-skandal-hata
http://www.milliyet.com.tr/cesur-ve-guzel-de-skandal--magazin-2382890/

# 446
Време е за следобедно кафе.

С чичко гуги, разбрах , че става въпрос за 2 сцени от сериала, които били грешни newsm78
Та, това ме накара да си спомня една история, кои са хората , които критикуват.
Това съм го чела много отдавна, но съм го запомнила, и сега ще го споделя с вас.
----------------------------------------------------------------------
Скрит текст:
--
Имало, един човек, който много ислкал да стане писател.
Пишел човека, поезия, проза, разкази, -ама винаги му връщали материалите, все нещо липсавало.
Обаче, човекът продължавал да пише, а те продължавали да му връщат писмената.
И, така, докато на редакрора по незнайни причини, дали от съжаление, или от това ,че му омръзнало да се занимава с бездарния писател, му дал един съвет.
,,Човече, като не можеш да пишеш, стани критик.
Тогава хората ще те забележат.,,....................
Така и станало, станал критик да дразни хората.
ТА ИЗВОДА Е,- КРИТИЦИТЕ СА БЕЗДАРНИЦИ!
Историята съм я чула от радиото в едно предане.
---------------------------------------------------------------------
Та и сега, разни журналисти и критици, които никога не са виждали снимачна площадка, или камери,
са много компетентни #2gunfire
Те сигурно не грешат, да бе да.....
Не напразно има приказка, че само този ,който не работи-той не греши!
Отново успяха да ме качат на -черешата #2gunfire
------------------------------------

Последна редакция: нд, 22 яну 2017, 14:47 от zvezdomira78

# 447
Димана  Hug съгласна съм с теб, донякъде... Laughing
Не ги разбирам феновете на Киво, ей толкова ми липсва да разбера...  Laughing

Адмирации към Къванч, че ни заблуди, и всички го помислихме за влюбен...
Все пак нещо не достигаше... Чудехме се защо не се усеща химията така, както сме свикнали в другите проекти на Туба - просто се лее от екрана. Всички в темата пишеха - хубави актьори, но нещо не достига - драматургия ли, плам ли от страна на Киво... Стигна се до критики в соц. мрежи, че присъствието на Башак на снимките му пречи да се отпусне.  Laughing
Доста озадачаващо при тези професионалисти...
Докато в 10 епизод се наложи на създателите да отговорят подобаващо  - за няколко мин ни показаха мечтата на Сюхан, и, о, чудо...
Всички се смаяхме от страхотната химия, страст и романтика, която ни лъхна от екрана!  Mr. Green
Социалните мрежи, медиите, феновете...
И аз, и другите го написахме в темата, но явно не сме били ясни  ooooh!
Оказа се, че студенината, липсата на химия, липсата на усещане за любов е била абсолютно преднамерена!  И Киво е отличен професионалист и  е успял да ни го покаже! Защо не са доволни неговите фенки, нямам понятие! newsm78
Те не правят ли разлика между Джесур и Къванч? Явно - не! Crossing Arms
В момента Джесур лъже явно и нагло, може да си харесва Сюханче, но не можем да говорим за любов от негова страна! Той просто методично я „влюбва“ в себе си.  Peace
Не казвам, че е безразличен. Напротив. Привлечен е силно, харесва я и като жена, и като личност, но е толкова обсебен от отмъщението, че всичко друго му е на втори план.
Иначе той не е лош като човек, но си има приоритети като всеки.  Peace
Странно ми е, че сме останали неразбрани.  Sad
И това, че може да вземе Еми днес беше споменато, и беше сериозно, да не забрави да спомене кой му е партнирал. Wink
Може би ние, в темата, сме си виновни. Създали сме си начин на общуване, където се преплитат ирония, сериозност, майтап и аналогии... И си се разбираме отлично! /Е, понякога се налага да се обясняваме и помежду си, ама рядко! Mr. Green/
Може би Дива  Hug е права, че сме заприличали на елитен клуб, където нови хора трудно се вписват... Уви, това може да се види от страни, а ние в темата не можем да го усетим.  Peace Ние мислим, че всеки е добре дошъл, посрещаме го с отворени обятия, а дали той успява да се впише, вече е друг въпрос. Някои успяват и стават част от „елитния“  Wink клуб. newsm47
Все пак, както казва Джесур, думата „елитен“ ми дава надежда!  smile3503 newsm47 newsm48
Майтапя се.  ooooh! ooooh! ooooh!

ПП двете коли - която кара Киво, и която е съсипана от катастрофата, са различни

Като идея за скандал - тъпо.  Mr. Green
Ама защо да не спретнем по този повод една реклама... Лошо няма!  Wink

# 448
Привет ,момичета! wavey Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

В четвъртък неможах да гледам с вас...не дочаках и преведения епизод и снощи го изгледах на руски...Позабравила съм някои думички ,но в общи линии разбрах за какво иде реч...Само с няколко изреченийца ще напиша какво почувствах,защото вие сте изкоментирали всичко...за което БЛАГОДАРЯ ! lovekiss
Бях впечатлена най вече от "водната ферия"...уникални Туба и Киво...но... Naughty Джес и Сю малко ме разочароваха... WhistlingИ...двамата постоянно търсят причина да не се отдадат на любовта си...единия все не вярва ,а пък другия постоянно повтаря ,че това е главната му цел...И...докато лудите се налудуват ,де има една приказка ,врага не спи...Така и не мога да разбера каква е целта на двете чавки ,че изиграха такъв номер на Корхан newsm78...Бану ми е ясна ...все още не е загубила надежда ,че може да има Джесур...И...евалла на Михрибан ,може много да лае ,но винаги е до любимия си...явнооооо... и Тахсин не е напълно безразличен към нея... newsm78 А...безмалко да забравя и Ширин...ей,това момиче ме вбеси #2gunfire...при най малката пречка/не е много точната дума Naughty/ тръгнала да се развежда...капка доверие ли няма на любимия си... newsm78,ами като разбере какви ги е вършил ,а и все още го прави ,баща и...видяла ,недоразбрала и айде...на си ти куклите ,дай ми си парцалите...хем знае Бану как се стреми към Джес и пак и вярва...
Както и да е...ааа... за анкетааа гласувах с НЕ...искаше ми се да кажа да...ама и като видях и треяяя...ранко е още ,ранко... bowuu

# 449
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug
всички от голямото семейство на Дръзките и Красиви Джесур и Туба Heart Eyes

Признавам си, едвам изчитам всичко, но за сметка на това откривам във всички мнения много интересни мисли Peace Не става въпрос да сме съгласни със всичко, а всъщност да открием нещо ново, нещо интересно, нещо пропуснато или просто нещо забавно в постове си bouquet Аз го правя Wink

И като крайна оптимистка и романтичка гласувах с "Да" в анкетета...

Общи условия

Активация на акаунт