Пазаруване от Amazon - тема №60

• 86 843
  • 762
  •   1
Отговори
# 420
Не съм получила поръчка от испанския BuyVip. Писах им вчера през формата, линк към която има точно под поръчката, но вече са минали над 24 часа без отговор.

# 421
  • Sofia
Момичета,на кой мейл пишете на Amazon.de - да им  пратя снимка на пощенските за едни върнати ботуши?

Изпрати я като отговор на имейла, в който са ти казали, че ще поемат пощенските.

# 422
  • София
Не съм получила поръчка от испанския BuyVip. Писах им вчера през формата, линк към която има точно под поръчката, но вече са минали над 24 часа без отговор.

Чат е истината! Превеждай с гугъл преводач, аз на написано във форма никога не получих отговор..

# 423
  • Варна

Естествена е кожата  Peace ето ги в немския амазон
https://www.amazon.de/Ecco-M%C3%A4dchen-Chelsea-Schwarz-BLACK200 … ls%27+Elaine+Kids

# 424
  • Варна

Погледни си спама. Не знам защо, но от тях все там са ми писмата. Иначе отговарят много бързо.
Първия път като им писах и аз така мислех, че нямам отговор и писах още 2 пъти. И се оказа, че имам 3 отговора - и трите с различно решение на проблема. Laughing

# 425
  • ВАРНА
Момичета,на кой мейл пишете на Amazon.de - да им  пратя снимка на пощенските за едни върнати ботуши?

Изпрати я като отговор на имейла, в който са ти казали, че ще поемат пощенските.

По чата го обсъдихме,имам протокол от "разговора" на мейла,но е автоматичен мейл,на който пише да не се отговаря  Rolling Eyes

# 426
  • Стара Загора
и аз снощи им писах, в спам папката беше отговора им. Мейла за връщане на сумата видях първо, той си беше в кутията.

# 427

Чат е истината! Превеждай с гугъл преводач, аз на написано във форма никога не получих отговор..

Нямам в спам съобщения, а и съм си уйтлистнала амазонските домейни. Как да се свържа на чат с тях? Аз знам испански на някакво разговорно ниво, така че и от гугъл транслейт няма да имам нужда, но никъде не намирам как да се свържа на чат с тях.

# 428
  • Варна
След последния си пост пак им писах, отговориха ми след 10 минути. Аз им пиша през контакти, т.е. 'помощ' -> контакти -> там вече има 3 опции - телефон, мейл и чат.

# 429
Благодаря много за насоките, початих и си поосвежих прашасалия испански.  Laughing  bouquet

# 430
  • Sofia

По чата го обсъдихме,имам протокол от "разговора" на мейла,но е автоматичен мейл,на който пише да не се отговаря  Rolling Eyes

През хелп-а тогава им пиши, избери пак поръчката и питай къде да им пуснеш бележката.

# 431
Цели бански Juicy Couture, XS, 13-14€
Яке s.Oliver, DE34, 32€ от 150€. С нелоши отзиви.

# 432
По въпроса с чая и опита на продавача да ме изнуди да доплатя по банка,  препратих кореспонденцията на Амазон с тема "подозрителен мейл", като обясних на кратко за случката. Все още нямам отговор.  Има ли друг, който е препратил кореспонденцията с Кимбърли?

# 433
KittyCatty, май почти всички, но отговор не съм видяла или чула да има.

# 434
  • гр. София
Много се извинявам за тъпия въпрос, ама може ли някой да ми обясни как точно се работи с комплекта Karcher?
https://www.amazon.de/dp/B0017S4YN8/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_en … UQ47BUG&psc=1
Първо напръскваш със спрея и минаваш след това с микрофибъра, след това изсмукваш, така ли? Мисълта ми е толкова ли е необходим уреда със спрея и микр. кърпа или мога да си взема и само изсмукващата машинка и да си пръскам с обикновена бутилка с помпичка? И трябва ли след напръскването непременно да се минава микр. кърпа? Не е ли достатъчно само да се изсмука?  newsm78
Май много въпроси станаха, дано ме разбрахте какво искам да кажа.....

Общи условия

Активация на акаунт