лошото е че като е покрай нея и следва нейния дрескод
та тогава става само млад пред чиркина си

.В никакъв случай не ми стана по-добре
, но пък видях много неща, които може би Мерич е искала да ни покаже
. Останалите 16 епизода гледахме завръщането на краля, който изостави принцесата след сватбата им
в опитите му да си върне любовта й
. От своя страна пък принцесата не беше забравила краля и въпреки мъката, която беше преживяла заради него, тя не се отказа и за секунда от любовта си към него
.
. Защото за съжаление в днешно време наистина е трудно да имаш истински и верни приятели
.
. Той милия направо се размаза
. Обаче ми допадна и комичната сцена с измисления рожден ден на Дефне, когато всички се юрнаха да й честитят пък тя седеше като в небрано лозе
докато Нера не издържа и не изкрещя причината
. И Йо както винаги остана в невидение, ма той нали е свикнал все нещо да го баламосват
вече наистина ме остави без дъх
. Една от любимите ми песни фон на такава идиалистична сцена
. Разтопих се просто
.
доживях да чуя от устата на Сердар, че за всичко през което премина сестра му е виновен той
. Но пък Йомер правилно каза , че вероятно е трябвало да преживеят всичко , за да се преоткрият отново в очите на истинското щастие и любов
. Аз поне така го усетих
. Тюркян тейзе виждайки Дефне на прага на дома си - също много силна сцена
. Но този път не е сама, Йомер е плътно до нея, брат й и семейството му също вече я разбрали разбрали са какво означава да обичаш и да си готов на всичко, заради любимия си
. Исо - приятелят от детството също е до нея сега, когато е много щастлива, но и беше до нея тогава- преди година, когато държеше ръката й, когато беше повече от отчаяна, затова че е загубила любовта на живота си. Отново сюжетната линия на силното приятелство
. Синан плътно до аркадаша си Йомер. Приятелите от детството
.
само че тук вече я виждаме в ролята на добрата фея, а не злата кралица която си игра с любимата му и него като с марионетки цяла година
, но пък тя май наистина успя да убеди Йомер, че той сам си избра Дефне като я целуна насила пред ресторанта, пък че и тя беше там и видя всичко
.
е като чи ли това, че ни претупаха набързо най-хубавите и най дългочаканите от феновете - моменти на Дефмер като едно истинско семейство
. Дори и там щеше да има предпоставка за вмъкване на комични моменти
.
.
.
. И в щастливите и в тъжните им моменти. За мен те бяха едно голямо вдъхновение. Чрез пресъздаването на образите, които направиха Елчин и Баръш, за да ни го покажат така истинско
. Заедно с тях и аз понаучих и разбрах някои неща за себе си и за хората около мен
, но най-вече намерих много щури, луди и готини момичета тук, с които толкова време заедно се смяхме и шегувахме и плакахме с нашите любимци
.

благодаря , че от ново ни зарадва! 
много точно е казала, че това , което не ни даде Мерич, го получаваме от теб. Толкова си успяла да влезеш под кожата на Дефне и Йомер , толкова образно си описала тях и действията им, че все едно , гледам Ашка, само че по твой сценарий! 
за поста ти за последната серия! И да си призная на мен ми липсват не само Дефмерите, липсват даже глупостите на Корай и Нера, да не говорим за Синан и Еда.
значи ти не само виртуално, но и нелегално от нас си прекарваш времето с Борко на екзотични места!

Препоръчани теми