Пазаруване от Fashion Days. Тема 2

• 128 427
  • 808
  •   1
Отговори
# 540
Я я откажи...

# 541
Избирайте доставка до офис от настройки, а не при финализиране на поръчката!
От 3 месеца нямам поръчка в сайта! Като се сетя, че преди получавах всяка седмица...

# 542
  • София
Много неприятно ми се случи, че направих поръчка в този сайт и зададох офис на Еконт, който е точно до дома ми, а получавам известие че пратката ми е в спиди на другия край на града. С бебе съм и просто няма да я взема, разочарована съм доста... на някой сручвало ли му се е? От сриди ми обясниха, че ще ме наксуват и допълнително за да се обадя и пренасоча пратката...просто много ми е тъпо.
В същото населено място не могат да те таксуват за пренасочване. Но ако настояват - откажи поръчката.

# 543
Начинът на доставка се избира и променя на съответната стъпка - офис или куриер. Ако погрешка избереш куриер, те ти пускат пратката на който им дойде - работят с 4 куриерски фирми. Има и по-лошо от Спиди, може да дойде с Европът, които нямат никаква развита офисна мрежа и трябва да ги чакаш на адреса кога ще им скимне да дойдат.
И аз съм се бъркала така и после си скубя косите и правя еквилибристики да чакам куриер.

При това положение да - връщаш им пратката и ако е важна поръчваш наново с доставка до офис на Еконт.

# 544
Много странно, от Еконт никога не ми вземат такса за пренасочване в същия град..!?! Каква е тази спиди политика, нали уж се борят за максимално ниска цена на пратките, а за пренасочване  в същия град  таксуват...

# 545
В профила ми има запаметен адрес на офис на Еконт и когато поръчвах го избрах, отделно от менюто цъкнах и на доставка до офис Еконт и сега си влизам в профила и пише че ще е доставена поръчката с Rapido, обаче имам съобщение в Speedy..... ужас

# 546
  • София
Рапидо и спиди е едно и също вече, затова ползват офисите на спиди. Преди съм пренасочвала с тях и не е имало допълнителни такси в рамките на града.

# 547
  • София
Вече и на еконт се таксуват разпорежданията офис - офис за един град , цена 3.3лв да знаете , днес ме уведомиха.

# 548
В крайна сметка реших да взема пратката си. Блузата от Next е чудесна и 8 размер ми пасна. Не посмях за 6, понеге ще дойде вече къса. Ръкавите са дълги доста иначе и дупката за главата е голямка, но това се коригира при шивач.

# 549
  • София
Здравейте! До сега не съм поръчвала от сайта. Видях,че имат доста намалени часовници. Поръчвате ли часовници, имали ли сте проблеми и смятате ли, че са оригинални?

# 550
Здравейте! До сега не съм поръчвала от сайта. Видях,че имат доста намалени часовници. Поръчвате ли часовници, имали ли сте проблеми и смятате ли, че са оригинални?
Аз поръчвам  оттам часовници ,за мен и съпругът ми, отделно за племенницата и едни приятели им поръчахме.Нямали сме проблеми досега,не са давали дефекти(да чукна на дърво)
Идват си със кутии и разни сертификати.

# 551
  • София
Благодаря Х.Т ! Какво е добро като марка до към 200лв. дамски?

# 552
Благодаря Х.Т ! Какво е добро като марка до към 200лв. дамски?
Не робувам на марки,купувам което ми хареса.Последния ми беше някаква марка която за  1 път чух,но ми хареса плетката и че е цвят роуз голд,а също и цената беше добра.На Гес има хубави часовници.

Този е който си поръчах декември.

# 553
Здравейте, вчера за пръв път поръчах от сайта маратонки. Днес виждам, че са намалени доста.
В имейла ми с потвърждение на поръчката има съобщение - може да откажете поръчката си директно от профила си. Възможно ли е да я откажа наистина и да поръчам отново на по-ниската цена?

# 554
  • на земята
Здравейте, вчера за пръв път поръчах от сайта маратонки. Днес виждам, че са намалени доста.
В имейла ми с потвърждение на поръчката има съобщение - може да откажете поръчката си директно от профила си. Възможно ли е да я откажа наистина и да поръчам отново на по-ниската цена?
Има бутон Откажи,ако все още е валиден откажи я.Ако ли не,варианта е да поръчаш отново ако има номер и откажеш поръчката на куриер.

Общи условия

Активация на акаунт