Къде в Пловдив? - 69 тема

• 67 708
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • до едно тепе
Момичета,сладкарница Скалата съществува ли още?  Rolling Eyes Че колегата каза,че вчера минавал от там и всичко било разтурено... Да не би ремонт да правят нещо  Rolling Eyes
Седнахме с приятели с децата есента. В менюто им имаше 2-3 торти само. Бяха наблегнали на бирата и мезетата в менюто. Май отдавна не е тази сладкарница Скалата, която беше навремето. Не бях сядала там 4-5 години поне и останах меко казано разочарована. От тогава не съм минавала от там.

# 376
Някой може ли да даде мнение за ресторант "Малкият Бунарджик"или препоръчайте уютно местенце за хапване и да не е прекалено скъпо  Thinking

# 377
Някой може ли да даде мнение за ресторант "Малкият Бунарджик"или препоръчайте уютно местенце за хапване и да не е прекалено скъпо  Thinking
Кръчмарска история.И като обстановка и като кухня.Не бих препоръчала.

# 378
Тъй като търсих мъжка пижама и питах тук-да се отчета:Намерих в Тракия на пазара до Форума.Даже имаше няколко магазинчета с пижами.Купих от първото,в което влязох тъй като носех малката на ръце и не можех да обикалям.Страхотна е пижамата-памучна,тънка,българска за 20лв.

# 379
  • Пловдив
Някой да има идея откъде мога да купя розови фланелки максимално евтино? Различни размери ми трябват и задължително розови.

# 380
  • Пловдив
Смокините? Още не сме ходили, но само положителни мнения чувам  Peace

# 381
  • Gotham City
От къде в Пловдив мога да си взема от така наречените "магически гъби" за почистване (уточнявам, защото иначе излизат "Халюциногенна гъби" в Гугъл Mr. Green)

# 382
Почти във всеки магазин за перилни препарат-например в немския магазин на главната ги има ,по левче са.

Къде има магазин за качествени кучешки храни.Търся определена марка.
( Изключвам Капана,2-ра поликлиника-там ги няма)

# 383
  • Пловдив
От къде в Пловдив мога да си взема от така наречените "магически гъби" за почистване (уточнявам, защото иначе излизат "Халюциногенна гъби" в Гугъл Mr. Green)

Във всеки един по-голям магазин- Кауфланд, Лекси, Била. В ДМ и Лили също ги има.

# 384
Почти във всеки магазин за перилни препарат-например в немския магазин на главната ги има ,по левче са.

Коя марка търсиш?

# 385
  • Gotham City
Благодаря ви, не се бях заглеждала до сега за тях, ще потърся!  bouquet

# 386
Не оставам без магически гъби, страхотни са, използвам ги за всичко, маратонките лъсват. Mr. Green

# 387

Коя марка търсиш?
Намерих по телефона в склада на Голямоконарско,сега остава да намеря и самия склад   Mr. Green

# 388
Дафори ли?
Васил Априлов 163 се води, след Биомашиностроене се пада вляво /грешка с посоките  Mr. Green/ срещу ЕуроФрио хладилната база.

# 389
  • Пловдив
Не оставам без магически гъби, страхотни са, използвам ги за всичко, маратонките лъсват. Mr. Green
Thinking хм...верно?Пробвах едни на Фино-пълен боклук.Най-доволна бях от Сано,ама не ги намирам..

Общи условия

Активация на акаунт