Звездни компромати- 311 част

• 84 675
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • Вестерос
Рийз

Скрит текст:

# 361
Я, какви малки очи има Рийз!

# 362
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Щом се запознават през 96-та,значи тя е била на 26,а той на 50..не е малка разликата,но това не е от такова значение,според мен. Момичето е била търсена манекенка в NYC,при това каква красавица.И е живяла и работила в среда на милионери,не е бил само Доналд..та да кажеш,тази се е хванала с него заради парите.
И според мен Донълд не е бил грозен мъж,нищо уникално,но пък чак грозен.

Още повече,че не го знаем Д.Т какъв е като партньор,приятел и съпруг.Може да е най-добрият,грижовен и надарен мъж на света,което няма как да разберем от снимки. Wink

# 363

Още повече,че не го знаем Д.Т какъв е като партньор,приятел и съпруг.Може да е най-добрият,грижовен и надарен мъж на света,което няма как да разберем от снимки. Wink
Наскоро бяха споделяни в темата статии със снимки от личния архив на Тръмпови-Доналд много нежно беше прегърнал децата си-изглеждаше като много грижовен баща.

# 364
  • HH
И все пак, бившата двойка президенстко семейство вдъхват повече вид на такова

https://www.facebook.com/OccupyDemocrats/videos/1396476923778691/

# 365

Наскоро бяха споделяни в темата статии със снимки от личния архив на Тръмпови-Доналд много нежно беше прегърнал децата си-изглеждаше като много грижовен баща.

Същото щях да напиша и аз! Сега гледам, че и Иванка пуска доста семейни снимки  Simple Smile

# 366
Още преди изборите бях гледала едно интервю с Мелания, в което я попитаха как са решили с Тръмп той да се кандидатира за президент. Тя отговори, че са го обсъждали, останах с впечатление, че тя не е била много ентусиазирана. Жената е била манекен, няма завършено образование, не се е занимавала с нищо друго, явно няма капацитет за такава публичност. Затова и изглежда неуверена.

Да оставим настрана дизайнерите, на мен наистина ми е интересно дали всички в Холивуд скачат против Тръмп по нареждане на продуцентите или по собствено убеждение Laughing

# 367
  • Sofia

Ох, не ми е първи любимец Тръмп, ама това пък вече са пълни глупости, вече се чудят какво да измислят в Америка. Едните са 8 години президентска двойка, обиграни във всякакви подобни церемонии, видимо им беше леко и безгрижно. Другите са натоварени с новите очаквания, за първи път толкова важна церемония, видимо и двамата са сковани и притеснени. Чак пък такива изводи от подобно клипче..гледам, че масово си го споделят по медиите, от мухата слон стана.

# 368
Пък и преди да стане президентска двойка сем. Обама са били адвокати. Тръмп са бизнесмен/реалити звезда и манекенка. Laughing

# 369
  • Пловдив

Ох, не ми е първи любимец Тръмп, ама това пък вече са пълни глупости, вече се чудят какво да измислят в Америка. Едните са 8 години президентска двойка, обиграни във всякакви подобни церемонии, видимо им беше леко и безгрижно. Другите са натоварени с новите очаквания, за първи път толкова важна церемония, видимо и двамата са сковани и притеснени. Чак пък такива изводи от подобно клипче..гледам, че масово си го споделят по медиите, от мухата слон стана.
Ами ей този клип за пристигането в Белия дом, и Обама е неопитен - https://www.indy100.com/article/difference-barack-obama-donald-t … -playback-7538906. Обама показва по-добро отношение към жена си, винаги. Тръмп може и да я обича, но си има такива хора с едно поведение, цепят напред и не показват грижа.

# 370
Онази вечер реших да гледам в YouTube двете церемонии - на Тръмп и първата на Обама, от 2009-а. Според мен Тръмп е гледал много внимателно инаугурацията, или както там се изписва на български, на Обама, защото имаше доста общи неща, като се започне от вратовръзките на избраните за президент и вицепрезидент.
И аз не съм фен на Тръмп,но ми е ужасно неприятен този хейт, който се излива върху семейството му. Добре че са сплотено и задружно семейство, да отблъскват като с щит омразата, в 99% - незаслужена.
Същото ми е мнението за нашата първа двойка - съвсем нормални хора, засипвани с непонятни за мен хапливост и подигравки.
А колкото до това кой е по-опитен и кой не, Обама обърква второто от 4 изречения на клетвата си, та се налага длъжностното лице да го повтори.Wink

# 371
  • Пловдив
А колкото до това кой е по-опитен и кой не, Обама обърква второто от 4 изречения на клетвата си, та се налага длъжностното лице да го повтори.Wink
Именно. И Обама е неопитен и притеснен, ама се сети за жена си. Винаги се сеща. Тръмп....

# 372
  • Rock & Roll feeling ...
Според мен Тръмп има като цяло друго отношение към жените. Може да обича Мелания по свой си начин, но колко ли пъти е кръшкал ...  И тя има други разбирания, за да се е научила да не й пречи. За мен подобни неща не говорят нито за здрав брак,нито за стойностни взаимоотношения,но всеки с разбиранията му.

# 373
# 374
  • Пловдив
На мен  Мелания ми е симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт