Звездни компромати- 311 част

• 84 614
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Скрит текст:

Снощи попаднах на някакъв не особено добър филм с негово участие. В една от сцените беше гол до кръста и изглеждаще потресаващо- тесни, почти детски раменца и гърди и огромна несъразмерна глава.  Sick

# 436
Оф, и аз попаднах и превключих... С мисълта за Джо и пълно недоумение! Laughing Беше с ужасен на вид Мики Рурк. Изглеждаше поносимо, докато беше ядосан и развълнуван, и с тъмни очила, когато ги свали вече беше непоносимо.

# 437
  • вятър в маслините, вятър над хребета
O, този филм е много смотан, помня, че така и не го догледах преди време. Laughing

# 438
Дайте някои от по-пиперливите изказвания на Тръмп ...

"Ако имаш пари можеш да хващаш тези момичета за пy***, казвам ти, всичко можеш да правиш с тях"

ми то това май е вярно за много места по света и за много момичета по света  Laughing

# 439
  • До морето
Дайте някои от по-пиперливите изказвания на Тръмп ...

"Ако имаш пари можеш да хващаш тези момичета за пy***, казвам ти, всичко можеш да правиш с тях"

Само дето той не говори за всички жени по принцип, а за някакви конкретни! Такива жени има, в тази тема са особено популярни! Егати холивудската лицемерщина ( да се разбира повече от лицемерие)! Казал п*тка, страаашна драма! Имал бил Конкурс за красота, където жените били по бански - нека го обесим!!! А Обама, че изтрепа сума ти народ с "хуманитарните" си намеси и разпердушини целия Близък изток, нема проблеми! За оная мумия Хилари пък дето мъжа й я направи на бъзи и коприва пред цял свят, пък тя още се разхожда гордо с него под ръка, думи нямам. Тя много хубаво защити женските права- Мъж ми лее сперма из Белият дом, ама аз съм алчна амбициозна политическа кучка и развод не ме устройва! Много достойна жена, пример за всички по света!  Sick Тръмп им нарушавал правата!

Айде вече и на мен взе да ми писва, зорлем ще му стана фенка!

# 440
Абе Перчема е пич. Още ли го бистрим? Джейк отишъл и той на протест. Ми да ходи. Хубав актьор е, ама аман пък от хамериканската малоумност и лицемерие.

# 441
  • Rock & Roll feeling ...
А не е ли прав? Не коментирам това ли е начинът да говориш/отнасяш с жените!
А в частните си разговори хората да не би да говорят на книжовен език? Каквито изрази има в българския, за да опишеш щениията и мераците си към една жена, сигурно никъде по света няма! Просто бил непредпазлив и някой го записал. Тук, ако имат късмет някои важни мъже да бъдат записани по време на частни разговори и след две чашки, леле мале...
(не те репликирам, допълвам те)
Така е,но  изказът така или иначе си остава показателен за самия човек,без значение дали става дума за Тръмп или Вальо съседа ...
Сега си спомням,че и наш министър беше записан да изразява възхита от жена с думите " тая е баси пичока " , но не си спомням да имаше кой знае какви реакции ...

# 442
изказът изобщо не е показателен за даден човек  Peace

# 443
Абе Перчема е пич. Още ли го бистрим? Джейк отишъл и той на протест. Ми да ходи. Хубав актьор е, ама аман пък от хамериканската малоумност и лицемерие.
Аман, ама как да изпусне момента на безплатна реклама иначе чистия като детска сълза холивудски елит?

# 444
  • Rock & Roll feeling ...

Как да не е ?  Thinking

# 445
Аман, ама как да изпусне момента на безплатна реклама иначе чистия като детска сълза холивудски елит?

който елит никога, ама никога никога не е чувал думата п...а и за първа брачна нощ вади чаршаф с дупка  Laughing

# 446

Как да не е ?  Thinking

ами не е  Grinning
ето така, "По делата им ще ги познаете" и това е вярно

# 447
  • До морето
Джо, това гнусното изказване на Ашли Джъд в каква връзка е, знаеш ли?

# 448
Скрит текст:
А не е ли прав? Не коментирам това ли е начинът да говориш/отнасяш с жените!
А в частните си разговори хората да не би да говорят на книжовен език? Каквито изрази има в българския, за да опишеш щениията и мераците си към една жена, сигурно никъде по света няма! Просто бил непредпазлив и някой го записал. Тук, ако имат късмет някои важни мъже да бъдат записани по време на частни разговори и след две чашки, леле мале...
(не те репликирам, допълвам те)
Така е,но  изказът така или иначе си остава показателен за самия човек,без значение дали става дума за Тръмп или Вальо съседа ...
Честно, нямам познат, който да говори благо като патриарх Неофит... Все някъде, някога хората ползват гадни думички. Не може да си цедиш речника непрекъснато. Rolling Eyes
А жив пример за тънка пресметливост и интереси, и друг благ разговор, е Симеон Сакс... така че наистина изказа не определя човека.
Имах колежка, от която би се засрамил всеки уважаващ себе си тираджия и все пак беше чудесна жена.

# 449
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джейк хич не ми пречи на протест, но безумията на Ашли Джъд зачеркнаха повече от десетилетие вярно фенство от моя страна. Вулгарна и противна Sick.
Нямам идея откъде е черпила вдъхновение, но едва ли Тръмп някога е заявявал мераци към собствените си деца. Интересно ми е на нея дали и се вижда по-нормално да обвинява в инцест, отколкото да говори сексистки.

Малко от портфолиото на Грег Делман, да поразнообразим с красота днешната дискусия:
Райън Лохте
Скрит текст:

Мисти Коупланд
Скрит текст:

Оскар Айзък
Скрит текст:

Мойра Тиърни
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт