90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 360

• 34 427
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Забравих кантарев - минус 1150!  newsm44 newsm47

# 676
Добро утро банда!
След плодов минус 800 грама, доволно! Но много глад ме гонеше....!
Пете, честит рожден ден, бъди здрава и все така лъчезарно чаровна!
хостинг фотографий

Ето това е моето ренде Долче, има пет приставки, за пармезан, едро рендосване, ситно рендосване, тънки шайби и дебели шайби, напоследък имало модел и за картофи......
загрузить картинку
Менюто днес
З печена тиква
О печено пиле с доматен сос, салата, ФПХ
В извара, кисело мляко с чесън, червени печени чушки.....чакам си вкусните млечни Praynig
Хубав ден ще пошетам и отивам на кафе и в мола, че още намаления не са изрушкани hahaha hahaha
Катииии браво, уби ни с тоя минус! bouquet bouquet

# 677
Миме нали знаеш, че е за четворка.  Grinning Hug Hug
 smile3501 и на теб!  Heart Eyes Grinning
От старта съм - минус 4150.  Grinning Grinning

# 678
Миме нали знаеш, че е за четворка.  Grinning Hug Hug
 smile3501 и на теб!  Heart Eyes Grinning
От старта съм - минус 4150.  Grinning Grinning
Божеее, аз едва две килца newsm45 smile3532 smile3532 smile3532

# 679
  • Оптимист по принуда
Пете, жива и здрава да си! Честит рожден ден! bouquet
Ирка, разкошна чаша  Hug
Вангоби, Фърли лъжицата с фурми и избяга  Crossing Arms Кажи две думи де Hug
Жгмъци,  Simple Smile
Сиси, благодаря, че питаш, добре съм  Hug. Как е малчо? Hug
НоМе, нвоята смяна на дните за мен не е наказание, аз така да мразех плодовите дни  Simple Smile
Джулец, гледам у Лондоня си го сервирала вчера  Hug Освен аз по един чай да ви сложа, но е нережимен

Моето ренде е като на Мими, но Тефал. Доволна съм.
Инджи,  Hug
Миленски, стана ли зелЯнциту, ммммм Heart Eyes
Ади, фалшиви, нефалшиви, баници ли са, не прощавам! Blush
Магеса, браво за резултата  bouquet
Долче, savoy cabbage. Стана ли вкусно?
Вики, глад, ама с резултат  bouquet

Вчера закусих ябълка, обядвах обаче едни гадни английски наденици с цялата Менделеева таблица в тях, вечерях плодове - ананас, ябълка и банан. Плодови дни не съм правила от много отдавна, само плодова вечеря от време на време, но и нея не помня кога беше последно.
За днес планирам - закуска ябълка, обяд - праз с яйца и домати и целина, вечеря - сладка.

Хубав ден на всички!  bouquet Hug

# 680
Деми, ела ми на гости, аз ще ти омеся баница само че не фалшива а със сирене и домашен козунак  chef, тогава ще ми простиш  Praynig
Да задам въпрос  Rolling Eyes колко горе долу мога да изям за целия ден тиква, дали ще бъде много  около 1.700 кг.

# 681
  • София
Добър деееен!  Hug
Стана 100 часа докато се включа. Но Фъч-а вече се пече
Ето и рецептата, Долче!
Който обича шоколадови сладкиши това е ТОЙ!  Laughing
Скрит текст:
2 яйца
1 и 1/2 ч.ч. захар
1 ч.ч. кисело мляко + 1 ч.л. сода (да шупне)
масло разтопено 125 гр.
2 ч.ч. брашно + 2с.л. какао се объркват
1 ванилия

за глазурата:
Равни части вода, захар и какао се разтапят на слаб огън, аз слагам по 4 лъжици от всяка съставка.
Този път ще експериментирам и ще разтопя и шоколад.

Деми,  Heart Eyes

Пете, честит рожден ден, бъди здрава, много щастлиа и успешна! bouquet

Вики, браво момиче!  Hug Може би трябва да хапваш и по някой плод от време на време, за да не се получават такива неща с кръвната захар ?!

Долче, рендето много ми хареса ще следя Лидлските промоции и ще си взема.
Аз имам робот, ползвам го когато не ме мързи да го мия.  Mr. Green
Не съм му ползвала само приставката за месене, честно казано не знам как се ползва. Имам го от 15 години и май е време да я пробвам, ама не се сещам.  hahaha

Днес не се премерих, утре вероятно също няма да успея, че довечера съм на работа а на сутринта директно ще ходя да си резервирам лятната почивка, че време не остана. Ако успея да си почина ще направя втори опит да ида на Зумба.  Laughing

Ох и друго щях да пиша, но ...

Хайде до скоро!  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 29 яну 2017, 12:16 от жгмъц

# 682
  • Оптимист по принуда
Деми, ела ми на гости, аз ще ти омеся баница само че не фалшива а със сирене и домашен козунак  chef, тогава ще ми простиш  Praynig

Не, нее, на баниците не прощавам, не си ме разбрала  Twisted Evil
Ама щом ме каниш, идвам  Hug
Тиквата изобщо не бих я мерила, а яла спокойно, колкото ми се яде  Peace

# 683
Деми, чакам те  Hug. Ок ще ям 7 парчета пък  колкото дойдат  Simple Smile
Има ли сред вас някой който работи в Министерството на културата или ваш близък моляяяяя, че имам един казус който трябва да ми се помогне, че не знам как точно стоят нещата и дали това което се подготвя да се направи е законно  Thinking

# 684
  • Русе
Привет, бандичка,
Ирка, Вангоби, Кати, Деми  Hug Hug Hug за настроението и грижата!
ПетеРРРРРРРР, да си жива, много здрава и щастлива с любимите хора  newsm51 smile3525 bouquet
Не знам дали ви казах колко ви обичам всичките  Hug Hug Hug мноооого благодаря за прекрасните пожелания отново и няма да ви изброявам, защото може да пропусна някого.
Явно не само на мен вчера не ми беше ден за диета  smile3538
Днес влизам в релси отново,
з - 1/4 помело, о - 2 свински филенца със салата домати и малко авокадо, в - същата салата, но със сиренце.

# 685
Здравейте на всички!
Надявам се приемате новодошли...не съвсем новодошла, защото съм я започвала 100 пъти тази диета и на първия въглехидратен се уливам...яката...Simple Smile
Надявам се да ме съветвате, ако имам нужда, виждам че всички тук са много позитивно настроени и с много опит в начинанието.
Никъде не видях грамажи - колко грама да е пържолата , или сиренцето в протеиновия?
Прекрасна Неделя пожелавам! bouquet

# 686
  Привет!
pimentoto, желая ти успех!  Hug На първа страница има и грамажи можеш да погледнеш, почти накрая е включен и този въпрос. За себе си  съм разбрала, че за да има ефект трябва да се спазват стриктно правилата, но и зависи от твоите лични цели, здравословно състояние и т.н.
Вики Кати, браво за минуса!
Моят минус след първата четворка е 1кг. Броя я отново за първа, защото спрях диетата около средата на декември. Тогава за един месец свалих 3,6кг, от които си върнах 0,5кг и сега с нов устрем...
Желая ви хубав ден!  Hug

# 687
  • Русе
Хайде кафенце пиуенца, после ще ви чета, че пАтувамИ  Whistling
 Heart Eyes   Heart Eyes

# 688
  • София
Ау, Париж.  Heart Eyes
Туй пред кулата пу за мене.  Sunglasses

# 689
За мен това последното, има много хубав каймак. Грабвам го и се примъквам до жгмъц да се любуваме на кулата  Grinning Grinning

а след кафето малко да се подкрепим

Общи условия

Активация на акаунт