Отговори
# 360
  • Berlin
Е, спестили сме 3-4лв, че не ползваме капки за нос, голямата работа. Whistling Поне няма да пускам тема за зависимости.

# 361
И да нямаш Гугъл, като ти е скъпо едно лекарство, молиш аптекарката да го смени с по-евтино.

# 362
  • Варна
Това пък да имаш Гугъл и да си купуваш лекарства по търговско име, а не по активно вещество, си е странна работа...не се учудвам, че се счита за нормално да напълниш една торба ненужни лекарства. Но нали и фармацевтичните представители трябва да печелят...

Знаеш ли,доста често из темите срещам заяждане с теб и все се чудех с какво го предизвикваш,започва да ми се изяснява ...

# 363
  • BG
Е, спестили сме 3-4лв, че не ползваме капки за нос, голямата работа. Whistling Поне няма да пускам тема за зависимости.

Ама то оттук 3 лв., оттам 4 лв. - и така неусетно си се трупа цифра.
Скоро купувахме в нашия град от две различни аптеки един и същи Проспан сироп съответно за 8,80 и 6,90 лв.

# 364
  • Варна
И да нямаш Гугъл, като ти е скъпо едно лекарство, молиш аптекарката да го смени с по-евтино.

Не съм знаела,че е скъпо и за това не съм го коментирала.Просто си мислях,че са в този ценови диапазон.

# 365
Като не е скъпо, откъде тръгна дискусията колко се охарчва човек за капки за нос? Щом не е скъпо, не е проблем да се купи, но ако имаш за цел да си оптимизираш разходите, ще пестиш и дребните левчета.

# 366
  • Варна
Дискусията тръгна от там,че не трябва да се пренебрегва и фактора непредвидими разходи,като един от тях са лекарствата.А някой конкретно се хвана за хремата,та стигнахме до капките за нос  Laughing

# 367
...но лекарствата са по-скоро предвидими, или поне в сивата зона...

# 368
  • Варна
...но лекарствата са по-скоро предвидими, или поне в сивата зона...

Ти знаеш кога ще се разболееш  newsm78

# 369
Не, но знам, че има вероятност да се разболея. Според нивото на вероятност запасявам и лекарства, нали? или заделям някой лев за това перо.

Знам, че в рамките на 1 година може да има някакъв брой настинки, взимам базови лекарства и това е. Спестявам си и стреса да тичам по аптеки с болно дете.

# 370
Ако говоримза обичайните вируси, не ти трябва кой знае какво. Нещо за нос, нещо за гърло и нещо за температура. И някакво мазило за кашлица.

# 371
  • София
Да, не говорим за обикновена настинка.
А за нещо непредвидено.
Ако се подхлъзнеш зимата и си счупиш някой крайник, може да се наложи операция, а арматурата, която използват лекарите, никак не е евтина.

# 372
  • София
Аз пък си купих много хубаво и евтино лекарство за главоболие, след првпоръка от тук.

# 373
  • Варна
Аз пък си купих много хубаво и евтино лекарство за главоболие, след првпоръка от тук.

И ще го споделиш ли с нас Simple Smile
И без това темата отиде в трета глуха,както повечето  Tired

# 374
Да, не говорим за обикновена настинка.
А за нещо непредвидено.
Ако се подхлъзнеш зимата и си счупиш някой крайник, може да се наложи операция, а арматурата, която използват лекарите, никак не е евтина.
Затова за застраховките, но просто нямаме навика да ги правим.

Да чукам на глава, моето дете рядко боледуваше. Като заредим аптечката с основните няколко, карахме докато им изтече срокът.

Но сериозните здравословни проблеми могат да изцедят всичко от човек, там нещата са сериозни и не могат да се планират към дохода Confused

Общи условия

Активация на акаунт