Искам да кажа ... (106)_23.01-29.01

• 71 424
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 135
  • Euskal Herria
Нашата кола я водят цвят каоба  Grinning.  Дизел е, като разход е много добре. Досега най-качествения дизел сме зареждали в Австрия. Най-много километри изминаваме, когато заредим резервоара там. При италианците горивото е най-скъпо.

# 136
Сандо, Сандо, старите хора са казали, че с коя цифра започват годините ти- толкова месеци ще те боли. Дано да не е сериозно! Не разбрах крема от ветеринарната аптека само за натъртено ли се ползва или е обезболяващ?
Не разбирам от коли, имам книжка, но не карам. Обичам да релаксирам, докато ММ ме вози- да блея, да гледма през прозорците, да се отпусна със слушане на музика.
Захир, ела на отчет, кака! Сега наготвих пържени свински мръвки с гъби и заквасена сметана.
Моето насинено око вече има и зеленикаво- жълти отенъци. Днес бях гримирана с коректор. Mr. Green

# 137
  • Варна
Ние сме на супа от патешко.  Simple Smile

Цитат
Табела на сервиз в Сърбия:
"Аутомобил со Борче, со Мачка и со Пичка...не правим!"
У нас го има същото, само че така:Ситроен, Рено, Пежо и св*рки не правим.

# 138
  • Sofia
Японки караме и ние, джиБове  Mr. Green.Моята- ако ще плащам нещо някъде ( в автомивка да кажем),я таксуват джиБ,ако ще ми дават-не е  Crossing Arms. На ММ е ламя,17/100 харчи  Shocked.
Аз пък не познавам хора без кола  newsm78, каквато и да е... някаква.
БърдсФлу ме изненада  newsm78. Как пазарувате, Бърдс? Ако имате служебни коли/шофьори е друго  Peace.
Не заменям комфортът да се возя в личния/семейния автомобил за н-и-щ-о  Naughty. Че аз в колата си що дрехи и обувки возя  Laughing, и имущество-очила,шапки,шалове,козметика...
Имам си предпочитани марки за коли Flutter,по-скоро размери. Обичам големи возила  Laughing.
Към БМВ нямам никакво отношение  Peace.Твърде консервативен им е дизайнът за моя вкус.

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 20:32 от GeNa

# 139
  • на Мелмак
Разделих се с моето БМВ преди няколко месеца, хубава кола беше, пъргава, здрава и поддръжката й беше на добри цени.
Сега сме с една кола, още не мога да видя моята  Crazy
Но това скоро ще стане.
Днес сготвих пиле с ориз, таратор направих и реших един лимонов кекс да направя , скоро четох в темата рецепта, викам си за разнообразие да е с лимон, не с шоколад. Еми  Не го харесаха претенциите. Аз пък ще си го изям -сама! На мен ми хареса, може и да почерпя с него , аааааа!

# 140
  • София
Хич не ми се "отдава" спането, 8 часа сън дори нямам спомен от кога не ме е спохождал.
alvina,лака ти е страхотен, ще го потърся и аз.
mariat, много неприятно, аз така си бях подредила едното око с дръжката на автоматичен комарник.
Моята кола е немска и е на 13 год., много ми се кара нова кола. И bmw не бих отказала, ама пусто никой не ми предлага  Laughing

# 141
Здравейте момичета,

много е уютно при вас!  Simple Smile Simple Smile Не умея така сладко да приказвам, инак бих се включила с удоволствие. Simple Smile

Искам да насоча вниманието на Жаки и на всички, които главоболстват от време на време към един линк (на руски език), където има много подробно описание на различните видове главоболия. Може да откриете нещо полезно за себе си.

Самый полный гид по головной боли
http://www.sethealth.ru/2016/07/16/%D0%B3%D0%B8%D0%B4-%D0%BF%D0% … m_campaign=buffer

# 142
Японки караме и ние, джиБове  Mr. Green.Моята- ако ще плащам нещо някъде ( в автомивка да кажем),я таксуват джиБ,ако ще ми дават-не е  Crossing Arms. На ММ е ламя,17/100 харчи  Shocked.
БърдсФлу ме изненада  newsm78. Как пазарувате, Бърдс? Ако имате служебни коли/шофьори е друго  Peace.
Не заменям комфортът да се возя в личния/семейния автомобил за н-и-щ-о  Naughty. Че аз в колата си що дрехи и обувки возя  Laughing, и имущество-очила,шапки,шалове,козметика...
Имам си предпочитани марки за коли Flutter,по-скоро размери. Обичам големи возила  Laughing.
Към БМВ нямам никакво отношение  Peace.Твърде консервативен им е дизайнът за моя вкус.

Ей ни на, нямаме ни една  Mr. Green И да си призная, ако не исках да живея на село скоро няма и да се сдобием. И двамата работим на пешеходно разстояние от дома. Седмичния пазар го превозваме с такси. Иначе до дома има хранителен магазин, ходя по пижама дет се вика.  Ако е нещо на зор или ме мързи - пак такси. Иначе градски транспорт, редовен и удобен. Даже и за проекто чавето го бях измислила - градината е зад блока, а училището (поне за начално) - пред блока. Но то и в нашия град не е удобно (според мен) да се кара. Тясно е по центъра, няма къде да се спира, постоянно са някакви задръствания и хамалогии. Редовно се случва да паркираме на майната си от ресторанта, който сме избрали, примерно. От моя квартал до центъра се стига по-бавно с кола в пиков час, отколкото от квартала до селото, в което е къщата ни. Като гледам и в квартала няма къде да се спира особено, еле пък сега с този сняг. Ако не беше планът за живот на село колата би ни била разход и неудобство.  Единственият проблем са ни почивките - ходим с влак или автобус, което признавам си, е неудобно, но и не сме се разпатували особено, защото нямаме кой знае колко време...

# 143
Хондата незнам как е,но със Субарото имайте предвид разхода  PeaceИначе много добро.Не съм обективна,но...
Аз бих заложила на Тойота - много по-здрави и маневрени са Субаро-то, а и държат цена.

# 144
зависи от модела на Тойота, Королите на 100 000 са за боклука

# 145
Ауу, Мари, пепел ти на устата, как три месеца ще ме боли тоя опашен прешлен #Crazy Тия шейни, трябва да ги забранят със закон.

# 146

Пазаруваме с торби  Grinning Точно пък пазаруването не е никакъв проблем. Трима човека сме, по една торба да носим - ето ти храна за десет дни   Grinning
Знам, че е странно. Но имаме и други познати, които действат (вече) на този принцип.
Въпрос на навици и логистика.

# 147
Как 3 месеца, бе Сандо?  Mr. Green
Баща ми си напука/счупи опашка преди 3-4 години, когато имаше лед по улиците, а той беше тръгнал да ми кара обувките на обущар. Много ми беше гузно тогава. Половин година се оплаква, като първите седмици беше ад!

# 148
  • Ямбол
Сандо, хич не разчитай на тази приказка. Дъщеря ми се беше изтупкала на едни стълби и поне 6-7 месеца я боля яко. Не можеше да стои дълго време седнала, возенето в кола беше кошмар за нея. А годините ѝ бяха под 10.

# 149
Лиляна,
днес снимах нещо за теб, че все ти гледам в подписа гласуването за книга на 2016
сега да видя къде да ти го кача....

eто едни пейки:

http://prikachi.com/images.php?images/621/9025621S.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/623/9025623k.jpg

Последна редакция: пн, 23 яну 2017, 22:15 от alvina_maria

Общи условия

Активация на акаунт