Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~106~

• 70 542
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Много ми харесва в тази рокля , подчертава фигурата и , но не намерих снимка в цял ръст

# 631
  • Варна
То и така се вижда,че е повече от прекрасна и естествена,Фили Mr. Green Hug

# 632
# 633
ето я в цял ръст  Sunglasses

# 634
То не може всички да са мис свят  Joy  тя такава дебела,стара и грозновата де я търсят още за проекти не знам вече  Joy  Joy

По повод за снимките ви казвам,че е направен фотошоп с цел излагане  Peace тези във вестниците и тези дето Сис пусна са различни  Peace да,не е кльщава,но чак такива целулити и покрай коляното да е тлъста  Joy  а и тя Фе татус няма,а от тези снимки от вестниците има на рамото нещо затъмнено биещо на татус  Joy ма както и да е  hahaha  Бу да му мисли с тая дебелана  Joy

# 635
То и на вашата мома за 2-3 години не може да й порасне такъв бюст ма айде  hahaha тя до 20 не се е развила и изведнъж -оп има бюст...от бозата ще е

# 636
То и на вашата мома за 2-3 години не може да й порасне такъв бюст ма айде  hahaha тя до 20 не се е развила и изведнъж -оп има бюст...от бозата ще е
И аз подозирам, че е наляла малко уж незабележимо  Mr. Green
от дъска може да порасне само на напълняла жена, а тя същата щека и изведнъж с бюста напред  Joy

# 637
Защото тази тема е на Неслихан, затова, Теро  Sunglasses Па ти иди с хвалебствията си за Фефа при колежките оттатък, тук си пишем каквото си искаме  Peace Не държим и да ни четеш  Sunglasses
Ние не ходим да плюем в другата тема, тук си го пишем, на теб пречи ли ти? Айде молим, нема нужда  Stop Може и да им пригласяш там за кусурите на Неслихан, бана не  Laughing
Ама да ми се пускаш тук по терлици, с разни претенции...
Отнася се и за малката етърва  Peace Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ако можеше сички след сватбата да имаме такива бюстове Mr. Green

# 638

Да, омъжваш се и изведнъж си с едни гърди напред  hahaha hahaha hahaha

# 639
Май не сте чували за сутиени с подплънки  Joy Joy Joy

# 640
E , и вие - ако намеквате за пластика- няма , бюста си е малък , но затова има ''вълшебни ''сутиени .А и ако е качила 2-3 кг те не и личат на фигурата , но се отразяват на бюста .Много по-секси изглежда Неслихан в Крата отколкото във Фатиха .Все пак момичето е станало по-женствено - след 1/2 год. става на 25 .

# 641

hahaha hahaha hahaha

Тц при нея не е Laughingснимките от преди 2 г лятото и сега е очевадна Laughing

# 642
Надай се това да е  hahaha hahaha hahaha

# 643

hahaha hahaha hahaha

Тц при нея не е Laughingснимките от преди 2 г лятото и сега е очевадна Laughing
Виждала си я по бански скоро? Или просто правиш компания на гневните момиченца Mr. Green

# 644
Ако намеквате ,че си е сложила цици - това са празни приказки .В сцената когато я оперираха и сънуваше беше по черна нощница и тогава се видя , а също мисля ,че за Пантен пак беше с черна нощница , пак да се е видяло ,ако има подобрения .
Има едни сутиени не само с обикновена подплънка , а има нещо като ''столче'' отвътре  и резултата е секси деколте !

Общи условия

Активация на акаунт