Звездни компромати- 312 част

• 120 588
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Фарел Уилямс и съпругата му имат тризнаци! Да са им честити, голямо забавление ще е...  Grinning
http://m.dir.bg/life/news/25159754/

# 391
  • Gotham City
Фарел Уилямс и съпругата му имат тризнаци! Да са им честити, голямо забавление ще е...  Grinning
http://m.dir.bg/life/news/25159754/

Ихаааа, супер, живи и здрави да са им!

А да попитам, кой е обиждал Мариян, че аз не помня?

# 392
  • Sofia
Мис Пиги,демек Ваня Червенкова  Mr. Green

# 393
Видяхте ли преобразяването на Елена Тихомирова? Имам усещането, че е ходила при същия пластичен, при който ходи Ани Владимирова, толкова си приличат
http://life.dir.bg/news.php?id=25163216&nt=5

# 394
С тия корекции направо ми стават зловещи... Млади момичета, а се обезобразяват така.

# 395
  • Русе, България
Всичките такива ми заприличват на тазиSick Да, знам, не е още толкова зловещо, обаче изражението е 1:1.

# 396
  • София
Ужас, как се обезобразяват тия хора от зор да станат още по-прекрасни  ooooh! Накрая на екрани и корици ще останат само карикатури. Или май вече е станало.

# 397
Прилича на добре поддържан... травестит!  Tired Защооо... ooooh!

# 398
  • София
може ли толкова глупост да съдържа човешката глава?

# 399
  • София
Това все едно не е Елена, а някаква съвсем друга жена!  Confused
Само на първата снимка напомня на себе си, въпреки, че и там вече е почнала с корекциите ...

# 400
Баш на Ани Владимирова прилича, но тя е на 50 години жената и има внуче, а тази млада се е направила на чучело.

# 401
  • София
Да не е признак на просперитет да си направиш корекции, просто акъла ми не го побира, някой да се харесва така?!
А вчера видях на живо една жена, с толкова много хиалуон в устата, че приличаше на птицечовка и си личеше, че е имала плътни устни...а сега има щръкнали устни, ужасно грозно  Crazy

# 402
  • София
Да не е признак на просперитет да си направиш корекции, просто акъла ми не го побира, някой да се харесва така?!
А вчера видях на живо една жена, с толкова много хиалуон в устата, че приличаше на птицечовка и си личеше, че е имала плътни устни...а сега има щръкнали устни, ужасно грозно  Crazy
Много е модерно, явно вече не е толкова скъпо, а и мизериите често не са след първата процедура. Просто в един момент след поредното спихване не става нито да се оставят, нито да се ремонтират. Поне това виждам на живо. В началото изглеждат свежи след разни инжекции, мезотерапия, филъри, а след това все по-често се налагат процедури и все по-зле са нещата като отмине ефекта. И повечето клиники убеждават мадамите, че е редно да започнат процедурите преди да имат каквито и да е бръчки, защото после щяло да бъде късно.

Това е, което чувам и виждам, без да е опит от първа ръка.

# 403
  • Пловдив
Елена с какъв акъл си е причинила това!?
Изглеждаше си толкова добре!
Както се казали старите хора-кой каквото си направи, и Господ не може да го направи..

# 404
  • Варна
От моя приятелка съм чувала,
Че нейна позната, ако се забави малко
С поредното " разкрасяване"
В лицето била буквално страшна
За гледане.
Аз лично не съм виждала такова лице.

Общи условия

Активация на акаунт