Звездни компромати- 312 част

• 120 517
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък харесвам лицето на Бионсе, де да бяха всичките афроамерикански с такова Laughing Ей на, и в собствената и гърл-банда нямаше друга с такова, всичките си бяха муцести негърки
Скрит текст:

# 511
И на мен ми харесва в лице.

# 512
Цвети скоро няма да бъде разпознаваема сред останалите бръмчалки.

И на мен ми прави впечатление, че залита в кифленския стил, който изобщо не ѝ отива.
Толкова ми харесваше преди инцидента.

# 513
  • София
Формата на краката на Бейонсе ми прилича на тази на Мария Илиева

# 514
Тая Бионсе не е в ред! ooooh! Би могла да е кралица в руски сайт за запознанства, това е толкова руска снимка hahaha

Скрит текст:

# 515
Ужасен ужасон са снимките, да hahaha

# 516
Много смешна Бионсе.
Цвети също. Чиста кифла.

# 517
В забавните руски сайтове се върти една рубрика "Красиво жить не запретишь" (Не можеш да забраниш да живее красиво), където се качват умопомрачителни снимки на шашави хора с шантави хрумвания. Фотосесията на Бионсето си е баш за тях.  Joy

# 518
Формата на краката на Бейонсе ми прилича на тази на Мария Илиева
Точно!
Не съм виждала обаче снимка на Мария Илиев, на която краката й да се виждат в цялата си "прелест".

# 519
Ужасен ужасон са снимките, да hahaha

Тя всяка следваща е по-абсурдна, ако въобще е възможно. По едно време си помислих да не би някой да й хакна инстаграм профила hahaha

# 520
На мен Бионсе ми харесва и в лице, и в тяло. Мария Илиева е с несъразмерно тяло, торсът е голям спрямо краката. При Бионсе пропорциите са си ок.

# 521
А пък аз понеже имам кривички крака точно като на Бионсе, вече се чудех на кой стълб да се обеся Laughing

# 522
На мен Бионсе ми харесва и в лице, и в тяло. Мария Илиева е с несъразмерно тяло, торсът е голям спрямо краката. При Бионсе пропорциите са си ок.
Абе и са кривички краката на Мария
Скрит текст:

Обаче по снимките не се вижда добре точно колко.
Особено пък тук нямат нищо общо с действителността
Скрит текст:

# 523
А пък аз понеже имам кривички крака точно като на Бионсе, вече се чудех на кой стълб да се обеся Laughing
Не е за бесене, Джо! Половината, че и повече тук сме глигани Mr. Green , ама те богиня я изкараха, а аз какво написах за първата и снимка от тая малоумна фотосесия - че на нея е като буля от Столипиново. Па краката никой не си ги избира и не му ги правят на струг. Каквито дал Бог - такива.
Аз не харесвам такива набити женища, за мен това е груба структура, като на руска колхозничка. Съответно и моята не е като на Лили-Роуз Деп, ма това не ми пречи да не харесвам такива женища, в това число и себе си, обаче няма да се обеся за кеф на тълпата, щото не мога да си сменя телОто. Нося си го и си го ползвам! Grinning

Ау, мамооо, втората снимка на Мария е убийствена! Ми като имам таквиз диреци, няма да ги блещя непрекъснато в минижупи пък! Егати, то хубаво човек да се показва, но като има хубави пропорции, другите е добре да се обличат подходящо, за да не акцентират дефектите си.

# 524
Е, то и аз съм така, ама няма да се беся. Мисля да се разсъблека като нея и да се разходя по плажа. Веднага ще го опразня.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт