Дневникът тема 75 - Да отслабнем всички заедно!

• 51 099
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • тук и там
Нямам компания аз,сама не ми се тича,пък и със тези дъждове тук-въобще не ми се мисли..Предполагам че е като със всяко друго нещо-зорът е докато свикнеш,защото постоянно виждам хора,които си бягат независимо от времето.
Дези,във страхотна форма си,но и има защо..Аз не мога 10 лицеви опори да  докарам,за скачане  със два крака ,не съм си и помисляла.Нямам  особенно голям прогрес от към тренировки-с други думи,не си давам голям зор.Обмислям да се върна във залата на пролет,като може този път да се включа и към някоя  група.Не съм стъпвала в зала  от 3 години поне.

# 676
хахаха лицеви опори  Crazy това какво е  Crazy и една не мога  ooooh! Даже не знам накъде и как да си сложа ръцете...
ММ се опитва да ми показва и да ме наглася - абсурд! (той със своите 120 кг прави колкото си иска без проблем)... ама аз пусто и една не мога  Tired

Да бягам мога горе-долу, ама изобщо не ме кефи. Максимално ми е скучно.

# 677
  • София
ДУ,отчитам вчерашния ден като напълно режимен.Не съм се теглила че тиквеника който ядох не искам да го виждам и на кантара.
Аз две тренировки направих без л карнитин но преди това пия зелен чай,същото е.Забелязвам че е до физ.състояние,като си уморен нестава както искаш тренировката с без добавки.
На мен ми се яде след него.
Днес З-жито с канела О-салата с прошуто вечерята същата.

# 678
  • някъде
Дези, аз на по себе си преценям newsm78- не вярвам с този заседнал начин на живот да мога да направя една дължина на улицата ни (дълга е 10 къщи Simple Smile- не знам метрите), и вероятно ще си контузя нещо, а да не говоря за земетресението, което ще усетят съседите  Mr. Green). Ти преди да започнеш да тичаш имала ли си някаква физическа активност(преди раждането- гимнастика, упражнения, някакви тренировки)? За лицевите упори и аз не мога и никога не съм могла Embarassed
Нямам с кого да тренирам, имам вело вкъщи и един диск за въртене, бях готова и степер да си купя, ноооо проблема е,че ми липсва во-ля!  ooooh!

# 679
Диди, като те чета за контузиите при евентуално тичане- да се обадя като черна станция. Килограмите ми се много повече от твоите, повярвай ми! От 8 години играя народни танци- 2 пъти седмично, по около час и половина. Ей,няма такова скачане и мятане, танците страшно много ми помагат да разтоваря напрежението, а и яко да се заредя с положителни емоции. Музиката, групата, усещането за общност... поне за мен е страхотно! От танци не се отслабва (аз съм абсолютно показателен пример), но от репетиции  се връщам каталясала, тонизирана и омиротворена.  А и да си призная, помагат ми за цялостната стегнатост на тялото- имам една приятелка, дето току ме подкачи "ей, като тъпкана пиперка си, значи!"  Mr. Green Нищо не виси, не се люлее, и вероятно заради това никой и не ми дава реалните килограми. След като не харесваш бягането,  а и принципно водиш заседнал начин на живот, защо не опиташ с някакви танци- каквито харесваш?

# 680
  • София
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

Кога го пиете този Л-карнитин? И ползвате ли някакъв специален? Simple Smile Аз имам един течен, но го пия само преди тренировка.

Пия течен 30 мин преди тренировка и вечер преди лягане  Peace Свърши ми хубавия Фет бърнър - ММ ми взе един, от който постоянно ми се яде и го спрях - тези дни ще отида да си взема пак от онзи предишния

Не знам дали е удачно при наднормено тегло и никаква физ.активност да се започне с тичане? newsm78

Скрит текст:
Постепенно напреднах и от групата на трагедиите минах в средната група, а след 6 месеца тичах първа, и ме преместиха да тичам с мъжете. И изведнъж се оказа, че не само обичам да тичам, ами съм охотна да бягам половин маратон. И на всичкото отгоре ми харесва.  Shocked Така дебелината ми направи услуга.
Започнах да правя и по 40 лицеви наведнъж, което преди беше мисия невъзможна. И така.

В същност със Саутбийч за който писах, плюс буут камп свалих 10кг, и пак забременях. След Опус 3 свалих 20кг по същия начин.
Най-хубавото е, че обикнах движението и намерих себе си. А някога бях детето което плачеше на нормативите по физическо.

Ето това искам да направя и аз - започнала съм вече с леко тичане и искам постепенно да удължа времето, за да мога да тичам по-продължително време навън. Голямо удоволствие ми доставя, когато времето е хубаво да стана рано и да потичам, но имам здравословни проблеми от малка, които не ми позволяват да го направя от раз - затова искам лека-полека да стигна до там

От 8 години играя народни танци- 2 пъти седмично, по около час и половина. Ей,няма такова скачане и мятане, танците страшно много ми помагат да разтоваря напрежението, а и яко да се заредя с положителни емоции. Музиката, групата, усещането за общност... поне за мен е страхотно! От танци не се отслабва (аз съм абсолютно показателен пример), но от репетиции  се връщам каталясала, тонизирана и омиротворена.  А и да си призная, помагат ми за цялостната стегнатост на тялото

Категорично не съм съгласна с това  Naughty
Аз самата съм играла народни танци и тогава бях в един от най-добрите си периоди от към фигура. За 5 месеца трябваше да се подготвим за един голям концерт. Аз не бях играла народни танци от дете. Е за тези 5 месеца /особено за последните два/ няма да ти казвам на какво заприличах - нямах мазнинка никъде по мен. Вярно е, че последните два месеца репетирахме 5 пъти седмично по 2 часа, а последния 1 месец и по 3 часа, обаче това направо си ме вкара в топ форма. И как не - два дълги шопски танца по няколко пъти на вечер са си сериозно кардио. А като добавиш и останалите няколко танца съвсем се стопяваш  Peace

Аз днес ще пропусна залата. Менюто още не съм го измислила, но сигурно ще е бъркани яйца с малко сирене и салата - обяд и вечеря. До тук съм на кафе с мляко

Хубав ден на всички  bouquet

# 681
  • София
На мен ми е интересно момичето от клипчето по колко време е тичала за такъв добър резултат и дали е тичала много бързо. Аз обичам да тичам, но най-близкият ми парк, който да става за тичане е на 30 час пеша и нямам такова време да отделям, за да стигна до там и обратно. Затова си тичам вкъщи с телефона, който уж ми изчислява колко км съм минала. Рекордът ми е час и половина, но по принцип ми писва на 30-тата минута вече до степен да спра.

# 682
Любов,колко  си висока и колко килограма си всъщност?На мен ми излизат моите мерки май на линка..Освен ако и ти не си 167 см newsm78
Скрит текст:
77 килограма на 167 см(10 килограма над нормата) изглеждат така,и то със дрехи..Без дрехи-положението е значително по-зле.Накарах детето да ме снима току-що и си сложих снимката във албума за отслабване..Да  сравнявам уж преди/след...Ама снимките стават по-зле,а не по-добре.Трия след малко,че не съм за показване .На симулатора съм по-убава....Mr. Green
Верче,все се стягам аз-ама май само на приказки...Честна дума,момичета-ако имам мерките на повечето от вас-хич нямаше да се мъча и шоколад бих си консумирала със чиста съвест..Аз и сега си консумирам най-редовно,но ме мъчи чувство за вина.. Mr. Green
166 см, около 72 кг в момента.Последната седмица се въртя на 72-73 кг...

# 683
Добър ден, момичета! До сега никога не съм тичала, но нещо в мен се зароди силното желание да почна да тичам  Laughing Чакам само времето да се затопли и ще сменявам кростренажора с тичане. Живея в малък град и има една отсечка от към 3 км сред природата, крайна точка е Ждрелото на река Ерма, която мисля да ми е пистата  Simple Smile Кростренажорът, макар да е ефективен, вече ми е доста досаден, но ще изтърпя още малко. Днес менюто включва закуска - ябълка и малко бадеми, както и неизменната чаша мляко  Heart Eyes За обяд колежките ме навиха да ходим до близкия ресторант и хапнах сьомга на скара със салата от рукола, айсберг и моркови Heart Eyes Отдавна не бях яла толкова вкусно нещо  Heart Eyes Сега смуших едно квадратче черен шоколад  Embarassed За вечеря още не знам какво ще  newsm78 Най - вероятно каквото намеря вкъщи като са десерт се мятам за час на кроса hahaha Хубав ден  bouquet

# 684
  • тук и там
Любов,значи колкото мен в най-добрият ми период  обаче-през лятото бях толкова..Поздравления,вървиш в правиланата посока!Със сигурност-тогава изглеждах много по-добре на тези килограми,от колкото сега..Много бих се зарадвала да ги достигна пак .За съжаление -от тогава до сега,вървя само нагоре.Бавно и славно,по килограмче на месец..качвам.
Георгиева,сьомга съм предвидила и аз във менюто си за тази седмица,но за неделя.

Последна редакция: чт, 16 фев 2017, 13:48 от Kaisia

# 685
Вяра - Н, не искам да се заяждам, ама ти сравни ли моите три часа седмично танци с твоите 10 часа седмично (или дори 15 часа през последния месец, за който говориш)? Като казвам, че от танци не се отслабва, визирам танците такива, каквито аз практикувам, а и хората масово практикуват- веднъж- два пъти седмично, по час- час и половина. Само с толкова движение не се отслабва! Трябва си режим на хранене, а и всякакво друго движение.  Нагледала съм се на момичета, които очакват като започнат да играят народни танци, да се стопят. Е, ако беше така, за 8 години, на скелет да съм станала.  Mr. Green

# 686
Здравейте и от мен .
Менюто за днес е закуска - портокал  , обяд телешко кюфте и две сварени яйца и бонбон Рафаело  Embarassed , вечеря зелена салата мисля .
Понеже до 20. 02 трябва да съм 66 кг , а изглежда няма да ги постигна мисля да съм  три дни на яйца и салата.

# 687
Относно спорта с наднормено тегло, повишеното внимание никак не е излишно. Много фактори влияят: възраст, от колко време и колко в повече са кг, дали си обездвижен или в добра общофизическа форма... Не може да се сложат всички под един знаменател.

Аз до 35-37 кг влизах във форма за отрицателно време, въпреки че килцата и тогава ми бяха в повече. Имам предвид форма като физически възможности, а не като отслабване. След това в резултат на години работа 12 часови смени на стол пред компютър, дневни и нощни, нещата станаха доста по различни. Много бавно и полека започнах да спортувам в един момент, но надценявайки се да правя бърпи на около 80кг, не съм сигурна, може и по-малко да са били, си прецаках врата. Така и не се възстанови напълно, даже в момента съм доста неприятни усещания. Грешката си е изцяло моя, но апелирам да сте внимателни.

Обожавам народни танци, но веднага ме удрят в кръста и едното коляно. На банкети обикновено накрая почти куцам, но това си е страст, не мога да се въздържа и да си седя на стола. Това не означава, че на всеки ще се отразят така, но трябва да се опита и ако може човек да не се пренатоварва. Аз не мога, обичам бързи хора с подскоци, затова и не ходя. Да не взема да се довърша  Joy Но ако сваля до към 70кг с удоволствие ще ходя пак.

А най-добре е вместо да философствам, да започна най-накрая да си правя рехабилитационната гимнастика и постепенно да се раздвижа пак.

# 688
  • На топло
Обичам да бягам в парка. Особено когато времето е меко и слънчево, мога да навъртя няколко обиколки.
Забелязвам, че бягат всякакви възрасти и телосложения, има и доста пълни бегачи, които вървят бързо.
Задължително слушам музика. За съжаление не мога да правя лицеви опори  Rolling Eyes а са толкова полезни за ръце, гърди, гръб.
Правя ги на колене, но не е същото.

# 689
  • тук и там
To и аз от колене ги правя,какво си помислихте? Mr. GreenИ от другите правя,но не мога да сляза до долу,така че се получав пак нещо като полу-лицева опора и не натоварвам гърба,а само ръцете Mr. GreenНо иначе съм редовна във опитите и то от доста време.По едно време и мен яко ми пукаха колената,че и едното ме наболяваше-пих хиалуронова киселина и колеген за красота. По -красива не станах,но колената спряха да пукат и да ме болят.Сега усещам глезените и китките си като слабо звено-точно защото килограмите са ми много и не могат да носят чак толкова тежест-по време на упражнения имам предвид.
До тук съм на две чаши супа топчета и две сливи..Мисля да хапна малко бадеми сега и кефир.Ако ми се дояде нещо въхлехидратно-може пак някой плод.

Общи условия

Активация на акаунт